Lauda? Cred ca m-ai inteles gresit.
Succes cu serviciul, eu m-am cam lamurit..
Lauda? Cred ca m-ai inteles gresit.
Succes cu serviciul, eu m-am cam lamurit..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Stiu bre, stai relax ... glumeam doar.
Poate cine stie, chiar voi apela vreodata la serviciile tale..
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
recomandarea mea e sa incerci macar cu un pachet de 100 pr 4-7 + 50 edu din astea si vorbim apoi..
O sa vezi cu ochii tai rezultatele. Nu prea imi face placere sa ma contrazic cu oamenii.
Cati sunt atatea pareri sunt , stii cum e in SEO . Dar tu crezi ca eu faceam atata cercetare sa caut manual linkurile astea , sa le verific daca nu aveam rezultate??
Fii serios , am si eu o viata ...
Am vreo 100 de domenii ale mele pe .ro si .com pe care tot promit sa le cresc... dar cu timpul stau extrem de prost . Si atunci fac cercetare .
Eu in general sa stii ca nu vorbesc din carti , nu il citez pe Matt Cutts ( de fapt nici nu prea ma intereseaza ce spune , are el interesele lui ) tot ce spun e experimentat !!! Absolut tot am experimentat!!
Si chiar recomand sa faca toti astea . O sa vedeti parerile se schimba !!! Anumite lucruri nu sunt scrise nicaieri.
Nu le-am numarat . Este destul de greu sa fac asta .
Dar sunt destul de multe . Sa zicem 30 asa fara numaratoare . Ele sunt si pe pagini cu mai putin de 100 linkuri pe ele .
Sa fie 3 linkuri pe domeniu . La pachetul de 100 . Asta daca folosim doar un sub domeniu de Tumblr si lucram doar pe url-uri separate.
Sunt foarte multe , mai ales Pr 4-5 dar nu le-am centralizat asa ca oricum le pun combinate.!!
Intre timp tumblr a adaugat nofollow la comentarii, doar cei care dau reblog au dofollow.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
grrrrr, lovitura sub centura. Probabil vor pune nofollow si pentru cei care dau reblog.
Ayway, g tine cont si de linkurile nofollow, asa ca's bune si alea![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)