Am si eu o intrebare in legatura cu
Press Release Submissions. Presupun ca nu voi veti scrie articolele, nu?
Pentru Andrei:
* Stii cati bani platesc strainii pentru astfel de servicii? mii si mii.
* Stii cati bani castiga strainii de pe urma acestor servicii? mii si mii.
Daca ai stii ce inseamna macar 100 de voturi pe digg.com - nu ai mai vorbi
Cu youtube ma ocupam inca de acum 2 ani. Cand doar ce a iesit 'bussines-ul' asta. Abonati, vizionari ale videoclipuri, thumbs up-uri la video, thumbs up-uri la comentarii, favorite-uri, comentarii la videouri, ...si etc. Si aveam pretul chiar mai mare, cel putin la vizualizari. Treaba mergea destul de bine... pana am dat de facebook si twitter. Cu facebook castigam aproape dublu, plus ca aveam mai multi clienti. Asa am abandonat youtube, cat si twitter. Chiar acum seara am gasit un baiat care doreste vizualizari pe youtube, si e roman
Ramane sa discutam maine detaliile. Poate il trimit la adresa de mai sus.
Apropo, daca iti spun o metoda cum sa faci vizualizari pe youtube, ramai cu gura cascata. Si mai ales, te-ai lasa de facut site-uri (e mai mult o gluma). Metode sunt mii si mii, pentru fiecare in parte. Sau, daca iti merge mintea, ai putea sa-ti faci tu metoda ta!
Cat despre youtube... like/thumbs up, favorite, abonati, comentarii la video, vizualizari la video, thumbs up la comentariu
Si.. sa-ti faci o idee. Daca ai un comentariu la un video 'tare'. Un comentariu de tip spam: Ex: Download this video/mp3 for free (depinde de video, in cazul nostru
Justin Bieber) - si dai un link: goo。gl/qqlBo (unde 。 este ".",pentru ca youtube nu te lasa cu link in comentariu). Baga acel link in browserul tau.
Intelegi ideea? Si link-ul poate fi unul de afiliat la itunes, sau mai stiu eu ce.
vad ca cel care e in topul comentariilor are 20 voturi/thumbs up la comentariu. Ia 'cumpara' tu cateva sute. Cat timp va ramane sus? Cati oameni pot accesa link-ul tau? Ai stiut chestia asta?
Sa nu mai zic de cei care lucreaza cu CPA. Youtube-le e no1.
Acum intelegi de ce se cauta vizualizari, voturi, abonati, etc? Zilnic pe prima pagina apar cele mai 'tari' video-uri. Cum crezi ca sunt alese alea?
Acum e 2 noaptea, nu prea am chef sa scriu. Daca vrei, iti spun cum te poti promova pe facebook, twitter, stumbleupon si mai ales digg.com
Later: Inca ceva. Un prieten castiga in jur de 1700-2000€ lunar din cpa. Profiluri fake (de fete) pe facebook, myspace sau myyearbook. "Vrei sa ma vezi goala? Click aici si completeaza chestionarul". De unde are prietenii? Ii cumpara. Si sunt extrem de bine de alesi!
Cu asta vroiam sa spun ca poti cumpara si prieteni "extrem de bine de alesi".