Pagina 1 din 13 12311 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit Servicii profesionale de Linkbuilding !!

Ne face placere sa va anuntam lansarea oficiala a primului magazin de Linkuri din tara.

Este conceput pe tiparul celor de afara si gasiti aici : linkuri pe pagini cu Pr 4-7, linkuri pe siteuri .edu si .gov, linkuri pe forumuri, sociale , vouchere de Google adwords ai mai nou vizualizari pentru filmele voastre de pe Youtube.

Tin sa precizez ca aceste servicii sunt facute de profesionisti cu mare experienta in SEO , nu doar povestitori care au citit doua carti .

daca doriti consultanta cu ce anume de linkuri sa alegeti ( ceea ce e recomandat ) va asteptam cu drag aici .

Check this : Linkuri de calitate SEO - SEO pentru buzunarul tau!
    Ultima modificare făcută de diet.popu; 27th September 2011 la 17:30.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

O umila intrebare: de ce nu ati ales un domeniu propriu + dezvoltare si optimizare vs shopmania ?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    O umila intrebare: de ce nu ati ales un domeniu propriu + dezvoltare si optimizare vs shopmania ?
    Mi-ai luat vorba din taste...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer iti spun ca de lene sa fac un shop nou si 2 la mana fiind subdomeniu la shopmania se indexeaza foarte bine prin transfer de autoritate de la domeniul mama .

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Asta mi-am dat seama insa totusi, pentru niste oameni care sunt "profesionisti cu mare experienta in SEO" ar fi trebuit sa atinga (cel putin) sau sa depaseasca shopmania, nu ? Sa nu crezi ca ma dau un cunoscator desavarsit de asa ceva (desi as fi multumit daca as stapani macar 20-25% din cunostintele celor "grei" de aici) dar ca un "eventual potential client" mi-am pus intrebarea de mai devreme.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

e dreptul tau sa iti pui ce intrebari vrei . Eu tot ce pot sa fac e sa incerc sa iti raspund cat mai corect. Mai mult nu pot sa fac.

Asta mi-am dat seama insa totusi, pentru niste oameni care sunt "profesionisti cu mare experienta in SEO" ar fi trebuit sa atinga (cel putin) sau sa depaseasca shopmania, nu ? Sa nu crezi ca ma dau un cunoscator desavarsit de asa ceva (desi as fi multumit daca as stapani macar 20-25% din cunostintele celor "grei" de aici) dar ca un "eventual potential client" mi-am pus intrebarea de mai devreme.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    30

Implicit

WOW: au aparut si la noi vizualizari pe youtube...

Preturi cam mari la vizualizarile astea totusi - mult mai mari decat pe .com desi le faceti prin aceleasi mijloace ( altfel nu se poate! ).
    ( ex de preturi umane: buyrealyoutubeviews.com/ ). Sa nu mai zic de fiverr unde se face outsourcing la greu pentru 5$

Va urez succes si sper sa va diversificati oferta ( lipsesc likeri pe facebook, followeri pe twitter, prieteni pe myspace, followeri pe digg, followeri pe stumbleupon si, bineanteles, abonati la canalul youtube. Bine, se pot mai multe pe youtube... pleznesc de curiozitate ce pachete mai introduceti ).

PS: sper sa nu va inmultiti... cel putin nu pe Seopedia care, totusi, nu a ajuns forum PTC!!!!!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Am si eu o intrebare in legatura cu Press Release Submissions. Presupun ca nu voi veti scrie articolele, nu?

Pentru Andrei:
    * Stii cati bani platesc strainii pentru astfel de servicii? mii si mii.
    * Stii cati bani castiga strainii de pe urma acestor servicii? mii si mii.
    Daca ai stii ce inseamna macar 100 de voturi pe digg.com - nu ai mai vorbi

Cu youtube ma ocupam inca de acum 2 ani. Cand doar ce a iesit 'bussines-ul' asta. Abonati, vizionari ale videoclipuri, thumbs up-uri la video, thumbs up-uri la comentarii, favorite-uri, comentarii la videouri, ...si etc. Si aveam pretul chiar mai mare, cel putin la vizualizari. Treaba mergea destul de bine... pana am dat de facebook si twitter. Cu facebook castigam aproape dublu, plus ca aveam mai multi clienti. Asa am abandonat youtube, cat si twitter. Chiar acum seara am gasit un baiat care doreste vizualizari pe youtube, si e roman Ramane sa discutam maine detaliile. Poate il trimit la adresa de mai sus.

Apropo, daca iti spun o metoda cum sa faci vizualizari pe youtube, ramai cu gura cascata. Si mai ales, te-ai lasa de facut site-uri (e mai mult o gluma). Metode sunt mii si mii, pentru fiecare in parte. Sau, daca iti merge mintea, ai putea sa-ti faci tu metoda ta!

Cat despre youtube... like/thumbs up, favorite, abonati, comentarii la video, vizualizari la video, thumbs up la comentariu

Si.. sa-ti faci o idee. Daca ai un comentariu la un video 'tare'. Un comentariu de tip spam: Ex: Download this video/mp3 for free (depinde de video, in cazul nostru Justin Bieber) - si dai un link: goo。gl/qqlBo (unde 。 este ".",pentru ca youtube nu te lasa cu link in comentariu). Baga acel link in browserul tau.
    Intelegi ideea? Si link-ul poate fi unul de afiliat la itunes, sau mai stiu eu ce.
    vad ca cel care e in topul comentariilor are 20 voturi/thumbs up la comentariu. Ia 'cumpara' tu cateva sute. Cat timp va ramane sus? Cati oameni pot accesa link-ul tau? Ai stiut chestia asta?
    Sa nu mai zic de cei care lucreaza cu CPA. Youtube-le e no1.
    Acum intelegi de ce se cauta vizualizari, voturi, abonati, etc? Zilnic pe prima pagina apar cele mai 'tari' video-uri. Cum crezi ca sunt alese alea?

Acum e 2 noaptea, nu prea am chef sa scriu. Daca vrei, iti spun cum te poti promova pe facebook, twitter, stumbleupon si mai ales digg.com

Later: Inca ceva. Un prieten castiga in jur de 1700-2000€ lunar din cpa. Profiluri fake (de fete) pe facebook, myspace sau myyearbook. "Vrei sa ma vezi goala? Click aici si completeaza chestionarul". De unde are prietenii? Ii cumpara. Si sunt extrem de bine de alesi!
    Cu asta vroiam sa spun ca poti cumpara si prieteni "extrem de bine de alesi".
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Vom veni cu acele servicii cate de curand asa ca sa nu pleznesti

Iar serviciile respective mai ieftine nu puncteaza toate afisarile noi le garantam pe Youtube . te rog incearca cu ei si mai vorbim .. E nevoie de mai multe metode combinate ca sa fie vazute corect . La noi sunt partial oameni , partial bot . Cam 50 -50 .

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    WOW: au aparut si la noi vizualizari pe youtube...

Preturi cam mari la vizualizarile astea totusi - mult mai mari decat pe .com desi le faceti prin aceleasi mijloace ( altfel nu se poate! ).
    ( ex de preturi umane: buyrealyoutubeviews.com/ ). Sa nu mai zic de fiverr unde se face outsourcing la greu pentru 5$

Va urez succes si sper sa va diversificati oferta ( lipsesc likeri pe facebook, followeri pe twitter, prieteni pe myspace, followeri pe digg, followeri pe stumbleupon si, bineanteles, abonati la canalul youtube. Bine, se pot mai multe pe youtube... pleznesc de curiozitate ce pachete mai introduceti ).

PS: sper sa nu va inmultiti... cel putin nu pe Seopedia care, totusi, nu a ajuns forum PTC!!!!!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

din pacate nu scriem noi press release . Avem colaboratori dar nu prea au experienta pe acest capitol , mai mult pe articole.

In curand venim si cu acele servicii de care spui tu , dar in principiu suntem o companie de Linkbuilding . Asta ne place cel mai mult ..

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Am si eu o intrebare in legatura cu Press Release Submissions. Presupun ca nu voi veti scrie articolele, nu?

Pentru Andrei:
    * Stii cati bani platesc strainii pentru astfel de servicii? mii si mii.
    * Stii cati bani castiga strainii de pe urma acestor servicii? mii si mii.
    Daca ai stii ce inseamna macar 100 de voturi pe digg.com - nu ai mai vorbi

Cu youtube ma ocupam inca de acum 2 ani. Cand doar ce a iesit 'bussines-ul' asta. Abonati, vizionari ale videoclipuri, thumbs up-uri la video, thumbs up-uri la comentarii, favorite-uri, comentarii la videouri, ...si etc. Si aveam pretul chiar mai mare, cel putin la vizualizari. Treaba mergea destul de bine... pana am dat de facebook si twitter. Cu facebook castigam aproape dublu, plus ca aveam mai multi clienti. Asa am abandonat youtube, cat si twitter. Chiar acum seara am gasit un baiat care doreste vizualizari pe youtube, si e roman Ramane sa discutam maine detaliile. Poate il trimit la adresa de mai sus.

Apropo, daca iti spun o metoda cum sa faci vizualizari pe youtube, ramai cu gura cascata. Si mai ales, te-ai lasa de facut site-uri (e mai mult o gluma). Metode sunt mii si mii, pentru fiecare in parte. Sau, daca iti merge mintea, ai putea sa-ti faci tu metoda ta!

Cat despre youtube... like/thumbs up, favorite, abonati, comentarii la video, vizualizari la video, thumbs up la comentariu

Si.. sa-ti faci o idee. Daca ai un comentariu la un video 'tare'. Un comentariu de tip spam: Ex: Download this video/mp3 for free (depinde de video, in cazul nostru Justin Bieber) - si dai un link: goo。gl/qqlBo (unde 。 este ".",pentru ca youtube nu te lasa cu link in comentariu). Baga acel link in browserul tau.
    Intelegi ideea? Si link-ul poate fi unul de afiliat la itunes, sau mai stiu eu ce.
    vad ca cel care e in topul comentariilor are 20 voturi/thumbs up la comentariu. Ia 'cumpara' tu cateva sute. Cat timp va ramane sus? Cati oameni pot accesa link-ul tau? Ai stiut chestia asta?
    Sa nu mai zic de cei care lucreaza cu CPA. Youtube-le e no1.
    Acum intelegi de ce se cauta vizualizari, voturi, abonati, etc? Zilnic pe prima pagina apar cele mai 'tari' video-uri. Cum crezi ca sunt alese alea?

Acum e 2 noaptea, nu prea am chef sa scriu. Daca vrei, iti spun cum te poti promova pe facebook, twitter, stumbleupon si mai ales digg.com

Later: Inca ceva. Un prieten castiga in jur de 1700-2000€ lunar din cpa. Profiluri fake (de fete) pe facebook, myspace sau myyearbook. "Vrei sa ma vezi goala? Click aici si completeaza chestionarul". De unde are prietenii? Ii cumpara. Si sunt extrem de bine de alesi!
    Cu asta vroiam sa spun ca poti cumpara si prieteni "extrem de bine de alesi".

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

"25 Press Release Submissions

Va trimitem 25 de press release , adica il inscriem in 25 de agregatoare de stiri."

Pai ori e press release, ori e agregator de stiri? E diferenta intre ele, nu crezi? Site-urile sunt in romana sau in engleza? Aia cu articole submission (??? combinatie intre romana si engleza?) e la fel, banuiesc ca pe directoare de articole in engleza, nu? Si daca da, garantezi ca sunt 20 de directoare dofollow cu alexa rank mai bun de 80k? Eu am oarece indoieli. Articolul il scriu eu? Daca da, dati submit la acelasi articol? Fara rescriere sau fara a fi spin-uit? Pai astea-s inutile..

Later edit: In schimb, pachetul cu anunturile romania mi se pare tare. Intrebare: se pot pune si backlink-uri in anunt? Sau este doar un anunt text, simplu? M-ar interesa sa comand cateva pachete de genul. Ma rog, mai intai unul sa vad rezultatele, dar daca sunt multumit, s-ar putea sa mai comand. M-ar interesa daca se pot pune si backlink-uri, si daca da, pe cate site-uri? Asta doar din curioziate, nu e chiar asa important
    Signatura lipsa

Pagina 1 din 13 12311 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 12:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 21:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri