Pagina 2 din 13 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

iond este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Posturi
    75
    Putere Rep
    26

Implicit

Pt 5000 Social Bookmarking, voi primi de pe 5000 domenii diferite? E valabil si pt limba romana?
    Ofer caini de vanzare daca esti iubitor de animale de companie.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

mai exact sunt siteuri internationale de press release . din pacate sunt toate in engleza . Dar dupa cum stiti ele ajuta doar pe termen scurt nu pe termen lung in demersul de SEO

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    "25 Press Release Submissions

Va trimitem 25 de press release , adica il inscriem in 25 de agregatoare de stiri."

Pai ori e press release, ori e agregator de stiri? E diferenta intre ele, nu crezi? Site-urile sunt in romana sau in engleza? Aia cu articole submission (??? combinatie intre romana si engleza?) e la fel, banuiesc ca pe directoare de articole in engleza, nu? Si daca da, garantezi ca sunt 20 de directoare dofollow cu alexa rank mai bun de 80k? Eu am oarece indoieli. Articolul il scriu eu? Daca da, dati submit la acelasi articol? Fara rescriere sau fara a fi spin-uit? Pai astea-s inutile..

Later edit: In schimb, pachetul cu anunturile romania mi se pare tare. Intrebare: se pot pune si backlink-uri in anunt? Sau este doar un anunt text, simplu? M-ar interesa sa comand cateva pachete de genul. Ma rog, mai intai unul sa vad rezultatele, dar daca sunt multumit, s-ar putea sa mai comand. M-ar interesa daca se pot pune si backlink-uri, si daca da, pe cate site-uri? Asta doar din curioziate, nu e chiar asa important

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Am inteles. Legat de anunturi nu mi-ai raspuns. Eventual poti sa-mi dai un PM. Chiar sunt interesat.

@iond exista 5000 de site-uri de bookmarking? Nu cred. Oricum, buna intrebarea. De fapt, pe cate site-uri diferite se face bookmarkingul? Si banuiesc ca daca e vb de pachete mai mari, practic se fac mai multe conturi pe acealsi site si de ofera mai multe voturi acelui articol bookmark-it initial de pe un cont, nu?
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt de fapt linkuri sociale de tip Pligg . O sa verific cu colegul meu care se ocupa de ele daca sunt 5000 de domenii diferite si revin cu raspunsul

Am inteles. Legat de anunturi nu mi-ai raspuns. Eventual poti sa-mi dai un PM. Chiar sunt interesat.

@iond exista 5000 de site-uri de bookmarking? Nu cred. Oricum, buna intrebarea. De fapt, pe cate site-uri diferite se face bookmarkingul? Si banuiesc ca daca e vb de pachete mai mari, practic se fac mai multe conturi pe acealsi site si de ofera mai multe voturi acelui articol bookmark-it initial de pe un cont, nu?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pachet nou exclusiv pentru clientii Seopedia .

Nu apare pe site sub aceasta forma .

Pachet 30 linkuri in articol ( content links ) pe pagini .EDU diferite la numai 50 $ .

Oferta valabila numai pentru primii 10 care o cumpara !!

Astept PM

Later edit: In schimb, pachetul cu anunturile romania mi se pare tare. Intrebare: se pot pune si backlink-uri in anunt? Sau este doar un anunt text, simplu? M-ar interesa sa comand cateva pachete de genul. Ma rog, mai intai unul sa vad rezultatele, dar daca sunt multumit, s-ar putea sa mai comand. M-ar interesa daca se pot pune si backlink-uri, si daca da, pe cate site-uri? Asta doar din curioziate, nu e chiar asa important
    Da sunt siteuri de anunturi romanesti . Unele accepta si linkuri . Multi clienti cumpara pachetul asta .

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Am inteles. Merci pentru lamuriri. O sa te contactez pe PM in cursul zilei de azi in legatura cu postarea de anunturi.
    Signatura lipsa

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Pachet 30 linkuri in articol ( content links ) pe pagini .EDU diferite la numai 50 $
    Ma intereseaza acest pachet, dar mai doresc niste detalii, se face intr-un articol gata scris sau unul nou, se introduce un paragraf sau doar link-ul? domeniile
    sunt .edu sau de genul .edu.au cum vindea alt cineva pe aici
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Uite un exemplu sa nu mai fie discutii .. il pun aici pentru toata lumea.

User:Bradudan - En_gag_e

sau puteti alege 30 de felul asta . Pentru noi e totuna .

http://students.art.fsu.edu/groups/i...hat_works.html

E la alegere ! si Da articolul il dati voi care vreti !!

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ma intereseaza acest pachet, dar mai doresc niste detalii, se face intr-un articol gata scris sau unul nou, se introduce un paragraf sau doar link-ul? domeniile
    sunt .edu sau de genul .edu.au cum vindea alt cineva pe aici

M-am informat sa nu vorbesc prostii la colegul meu care se ocupa de astea . Sunt aprox 500-700 domenii diferite . Se inscriu automat.

Citat Postat în original de iond Vezi Post
    Pt 5000 Social Bookmarking, voi primi de pe 5000 domenii diferite? E valabil si pt limba romana?
    Ultima modificare făcută de diet.popu; 28th September 2011 la 14:52.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Era candva un user pe forum care oferea link-uri .edu. Intre timp a fost banat. Omul generase astfel de link-uri .edu care dupa 2-3 luni de la plasare erau scoase. In plus astea au si nofollow.

Un link nu are valoare daca el nu ramane valabil cel putin 4 luni (incluzand descoperirea link-ului de catre crawler, indexarea paginii, analiza paginii in raport cu link-ul catre care se face trimitere, alti factori). Altfel, link building doar de dragul link buildingului mi se pare inutil.

Nu insinuez ca diet.popu face la fel, dar problema ramane cu astfel de link-uri.

Si Google mai mult ca sigur stie de practica asta, cine e responsabil de o eventuala penalizare?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu exista pe naiba... exista zeci de mii... Utilitatea lor insa e discutabila.

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post

M-am informat sa nu vorbesc prostii la colegul meu care se ocupa de astea . Sunt aprox 500-700 domenii diferite . Se inscriu automat.
    Adica inscrieti un link de doua ori in acelasi domeniu/site pligg? Sau e vorba de un domeniu care are mai multe subdomenii cu site-uri de tip pligg instalate in el?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Faptul ca-si face unu un site de bookmarking, dar tot ce face e sa ia domeniu .info ca-i mok, pune pligg pe el si gata, adauga bookmark-uri nu inseamna ca exista, cel putin pt mine Adica sa aiba acolo macar un PR 2 si ceva backlink-uri, sa stie google de el Asa, probabil exista zeci de mii, cum zici tu, dar sincer si eu ma indoiesc de utilitatea lor. De aceea prefer mai degraba sa platesc 20 de $ pe 100 de bookmark-uri de calitate, decat 30$ pentru 500-700 de bookmark-uri. Dar na, asta depinde de fiecare cum prefera
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 13 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 13:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 18:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 01:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 22:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri