Pagina 3 din 13 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Uite un exemplu sa nu mai fie discutii .. il pun aici pentru toata lumea.

User:Bradudan - En_gag_e

sau puteti alege 30 de felul asta . Pentru noi e totuna .
    Business Rules that works
    E la alegere ! si Da articolul il dati voi care vreti !!
    In primul caz link-uri sunt nofollow, in al doilea sunt OK,
    In articolul respectiv se publica doar link-urile mele sau se pun mai multe (cu cat sunt mai multe cu atat sansa sa fie descoperite si sterse este mai mare)
    si Da articolul il dati voi care vreti !!
    Sa inteleg ca eu pot trimite un articole care sa fie publicat?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Faptul ca-si face unu un site de bookmarking, dar tot ce face e sa ia domeniu .info ca-i mok, pune pligg pe el si gata, adauga bookmark-uri nu inseamna ca exista, cel putin pt mine Adica sa aiba acolo macar un PR 2 si ceva backlink-uri, sa stie google de el Asa, probabil exista zeci de mii, cum zici tu, dar sincer si eu ma indoiesc de utilitatea lor. De aceea prefer mai degraba sa platesc 20 de $ pe 100 de bookmark-uri de calitate, decat 30$ pentru 500-700 de bookmark-uri. Dar na, asta depinde de fiecare cum prefera
    Pai iti dai seama ca e deja black hat. Cine face asta nu doar pune pligg pe ele ci intai incearca sa obtina niste link-uri catre ele tot asa... in gen "o mana spala pe alta" Mi-a cazut o data in mana o lista din asta de site-uri de pligg si am incercat sa parcurg cred ca cateva sute (intamplator era tot de 5000 ) sa vad daca pot gasi cateva zeci macar cu PR sau cu ceva link-uri inspre ele si evident, fara sa fie spamate. Am gasit doar cateva... sa zic peste 10... si am abandonat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine punctat

tocmai asta e secretul nostru . Sunt siteuri de pe care nu sunt sterse decat cam 10 % maxim . Sunt urmarite de mult timp si alese pe spranceana ca altfel chiar nu are sens . Aici ai punctat corect.

Cele de tipul 2 sunt in teste dar avem foarte multe asa ca ramanem sigur cu multe bune..

Primele Wikies sunt acolo de 3 saptamani deja !! Am pus pentru un client de-al nostru cam 150 si sunt vreo 50 care sunt sus dupa 3 spatamani.

Incercam sa facem treaba cat mai bine .

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Era candva un user pe forum care oferea link-uri .edu. Intre timp a fost banat. Omul generase astfel de link-uri .edu care dupa 2-3 luni de la plasare erau scoase. In plus astea au si nofollow.

Un link nu are valoare daca el nu ramane valabil cel putin 4 luni (incluzand descoperirea link-ului de catre crawler, indexarea paginii, analiza paginii in raport cu link-ul catre care se face trimitere, alti factori). Altfel, link building doar de dragul link buildingului mi se pare inutil.

Nu insinuez ca diet.popu face la fel, dar problema ramane cu astfel de link-uri.

Si Google mai mult ca sigur stie de practica asta, cine e responsabil de o eventuala penalizare?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

E un serviciu pe care nu il recomand pentru rezultate . Este doar pentru a filtra linkurile puternice de tip edu sau pr mare ca sa nu fie batator la ochi pentru Google .

daca vreti pentru diversitate.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Faptul ca-si face unu un site de bookmarking, dar tot ce face e sa ia domeniu .info ca-i mok, pune pligg pe el si gata, adauga bookmark-uri nu inseamna ca exista, cel putin pt mine Adica sa aiba acolo macar un PR 2 si ceva backlink-uri, sa stie google de el Asa, probabil exista zeci de mii, cum zici tu, dar sincer si eu ma indoiesc de utilitatea lor. De aceea prefer mai degraba sa platesc 20 de $ pe 100 de bookmark-uri de calitate, decat 30$ pentru 500-700 de bookmark-uri. Dar na, asta depinde de fiecare cum prefera

In cazul asta doar tu . Iar in ceea ce priveste No follow , uitati-va mai atent la primele . E softul de tip Wiki ca si la wikipedia ... Stilul lor de codare ..

Sa inteleg ca linkul de la Wikipedia e prost ???

Doar tu vei fii pe pachetul asta . Uitasem sa mentionez ca se vo da ping cu Ping-o-Matic! la fiecare url.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    In primul caz link-uri sunt nofollow, in al doilea sunt OK,
    In articolul respectiv se publica doar link-urile mele sau se pun mai multe (cu cat sunt mai multe cu atat sansa sa fie descoperite si sterse este mai mare)

Sa inteleg ca eu pot trimite un articole care sa fie publicat?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Linkurile de pe wikipedia sunt no-follow si eventual poti primi cativa vizitatori de acolo, nimic mai mult.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok cum zici nu vreau sa te contrazic dar ... as mai studia in locul tau!!

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Linkurile de pe wikipedia sunt no-follow si eventual poti primi cativa vizitatori de acolo, nimic mai mult.
    vreau sa specific ca nu tin neaparat sa va vand aceste servicii . E doar o alternativa .

Ii rog sa cumpere doar pe cei care le inteleg utilitatea .

Doar pentru ei sunt . Pentru ceilalti ar putea sa fie riscante

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

diet.popu, gresesc daca fac o legatura intre tine si Florin Traian care are ban?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce legatura ? Il cunosc pe Florin dar alte legaturi nu poti face...ca nu isi au rostul

diet.popu, gresesc daca fac o legatura intre tine si Florin Traian care are ban?

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Ce legatura ? Il cunosc pe Florin dar alte legaturi nu poti face...ca nu isi au rostul
    Pai va cunoasteti (aveti sau stati pe un forum al tau), faceti cam aceeasi afacere (si el vindea astfel de link-uri) si daca ma iau dupa link-urile pe care le furnizase el candva (si care acum nu mai sint valabile aka 404) incerc sa scot din calcul faptul ca si tu ai putea face acelasi tip de afacere, cu acelasi rezultat.

Unde gresesc?

Nu te infierbanta, intreb doar ca sa ma lamuresc. Modul asta de link building personal nu il accept, din punctul meu de vedere nu sint sanse mari sa ramana link-urile mai mult de 2 luni. Posibil sa gresesc, dar link-urile in mod natural n-au cum ajunge pe astfel de site-uri decat intr-un anumit context. Iar contextul prezentat de tine nu e chiar ok, din punctul meu de vedere.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Este adevarat ce spui , numai ca nu lucram impreuna ci separat.

Eu am mai multi prieteni in domeniul black hat si mai ales grey hat ( ca si mine ) dar avem stiluri diferite.

Rezultatele sunt foarte bune daca le faci cu atentie. Iti dai seama ca nu e nici timpul nici locul sa iti explic tehnici ( si nu am nici interesul sa o fac )

Tu esti White hat si respect asta . Eu sunt Grey Hat si imi convine mai bine stilul asta.

Eu activez mult pe pietele internationale unde am foarte multi clienti mari si m-am gandit sa lansez asta si in Romania.

Atata tot ! Nu sunt disperat sa vand doar am vrut ca si clientii romani sa aiba toate variantele pe care le au cei de afara.

Ai vazut ca am specificat ca sunt doar pentru cei care le inteleg si au strategie proprie. Pana la urma e un serviciu What you pay is what you get..

Nu fac eu strategia nimanui..

Sper ca intelegi si vei respecta punctul asta de vedere exact cum si eu il respect pe al tau....

Respect
    Pai va cunoasteti (aveti sau stati pe un forum al tau), faceti cam aceeasi afacere (si el vindea astfel de link-uri) si daca ma iau dupa link-urile pe care le furnizase el candva (si care acum nu mai sint valabile aka 404) incerc sa scot din calcul faptul ca si tu ai putea face acelasi tip de afacere, cu acelasi rezultat.

Unde gresesc?

Nu te infierbanta, intreb doar ca sa ma lamuresc. Modul asta de link building personal nu il accept, din punctul meu de vedere nu sint sanse mari sa ramana link-urile mai mult de 2 luni. Posibil sa gresesc, dar link-urile in mod natural n-au cum ajunge pe astfel de site-uri decat intr-un anumit context. Iar contextul prezentat de tine nu e chiar ok, din punctul meu de vedere.

Scuza la toata lumea pentru Offtopic dar trebuiau lamurite lucrurile astea in mod public !! Asa e mai corect !!

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Iti respect punctul de vedere, n-am discutat nimic despre white, grey sau black. Fiecare isi face treaba asa cum crede si pe respnsabilitatea lui.

Problema mea e ca cei care achizitioneaza astfel de servicii sa nu plateasca prostii prin intermediu comunitatii. Iti dai seama ca nu toti stiu ce faci si deci e posibil ca la un momentdat sa vina cineva si sa zica despre tine ca le-ai tras teapa. Aici apare problema. Iar discutiile astea incearca sa lamureasca niste lucruri (nu tehnici).

In rest, e dreptul fiecaruia sa isi faca rost de link-uri cum cred ei mai bine.

Pagina 3 din 13 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 13:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 18:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 01:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 22:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri