Pagina 3 din 13 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Uite un exemplu sa nu mai fie discutii .. il pun aici pentru toata lumea.

User:Bradudan - En_gag_e

sau puteti alege 30 de felul asta . Pentru noi e totuna .
    Business Rules that works
    E la alegere ! si Da articolul il dati voi care vreti !!
    In primul caz link-uri sunt nofollow, in al doilea sunt OK,
    In articolul respectiv se publica doar link-urile mele sau se pun mai multe (cu cat sunt mai multe cu atat sansa sa fie descoperite si sterse este mai mare)
    si Da articolul il dati voi care vreti !!
    Sa inteleg ca eu pot trimite un articole care sa fie publicat?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Uite un exemplu sa nu mai fie discutii .. il pun aici pentru toata lumea.

User:Bradudan - En_gag_e

sau puteti alege 30 de felul asta . Pentru noi e totuna .

http://students.art.fsu.edu/groups/i...hat_works.html

E la alegere ! si Da articolul il dati voi care vreti !!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

M-am informat sa nu vorbesc prostii la colegul meu care se ocupa de astea . Sunt aprox 500-700 domenii diferite . Se inscriu automat.
    e doar o intamplare ca au disparut ?

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...

Vom veni cu acele servicii cate de curand asa ca sa nu pleznesti

Iar serviciile respective mai ieftine nu puncteaza toate afisarile noi le garantam pe Youtube . te rog incearca cu ei si mai vorbim .. E nevoie de mai multe metode combinate ca sa fie vazute corect . La noi sunt partial oameni , partial bot . Cam 50 -50 .
    Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post

Later: Inca ceva. Un prieten castiga in jur de 1700-2000€ lunar din cpa. Profiluri fake (de fete) pe facebook, myspace sau myyearbook. "Vrei sa ma vezi goala? Click aici si completeaza chestionarul". De unde are prietenii? Ii cumpara. Si sunt extrem de bine de alesi!

Cu asta vroiam sa spun ca poti cumpara si prieteni "extrem de bine de alesi".
    Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
    Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.

Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:

Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
    Disclaimer:
    Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post

Poate il trimit la adresa de mai sus.
    Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???

Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

nue intamplare ci l-a sters unul de pe aici ca ma asteptam la sta . E pagina cu free edit .

Sunt multi ciufuti in lumea asta . De accea va recomand sa nu dati nimanui aceste pagini !! Unele din ele au free edit poti sterge , scrie si edita orice doresti fara logare. Asa ca stii cum e...'prieteni' gasesti tot timpul.

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    e doar o intamplare ca au disparut ?

Salut ,

scuza-ma dar chiar nu pricep cui te adresezi mie sau lui Vali D . Si 2 la mana nu prea inteleg nimic din ce ai zis .

Asta sa nu specific ca ai fost Offtopic !!

In ceea ce priveste WSO nu stiu care il ai ca sunt o droaie pe internet si unele sunt chiar bune !!

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...

Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...

Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
    Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.

Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:

Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
    Disclaimer:
    Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...

Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???

Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?

Haide sa lamurim totusi o problema cu stergerea articolului de aici .

E misto ce se intampla pentru ca e cu premeditare . Eu ii spuneam unui prieten de pe forum de aici ca se vor intampla astea . Deci a fost o mica capcana pentru frustrati. Asa ca am monitorizat atent treaba . De accea va zic ca e pacat ca exista oamenii astia pe aici.

Sa stie baiatul respectiv care a facut cautarile , care va mirati sau nu este acelasi cu cel care a sters articolul ca avem data si ora si IP-ul sau .

Daca mai continua cu astfel de chestii ii facem publica identitatea aici sa stie toata lumea cu cine are de-a face. Si e persoana grea ..!!! Eu nu ii recomand sa contiunue .

Ceea ce ii recomand este sa foloseasca timpul pe care il are pentru a invata sa faca cate ceva , nu sa fure sau sa faca rau ca la un moment dat toate se intorc impotriva lui !! Last warning!!!

PS. de data asta ai dat de niste baieti care chiar stiu ce fac !!

Morala : Exista o morala pe care vreau sa o intelegeti !! Nu dati nimanui acele liste de Edu pe care le primiti in raport ca uite ce se intampla !! Sa fiti siguri ca vi se va intampla si voua !! Tineti-le pentru voi ca doar voi le-ati platit si lasati pe fiecare sa platesca pentru know how-ul primit !!

Scuze de OFFtopic . Promit ca e ultimul!!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Era candva un user pe forum care oferea link-uri .edu. Intre timp a fost banat. Omul generase astfel de link-uri .edu care dupa 2-3 luni de la plasare erau scoase. In plus astea au si nofollow.

Un link nu are valoare daca el nu ramane valabil cel putin 4 luni (incluzand descoperirea link-ului de catre crawler, indexarea paginii, analiza paginii in raport cu link-ul catre care se face trimitere, alti factori). Altfel, link building doar de dragul link buildingului mi se pare inutil.

Nu insinuez ca diet.popu face la fel, dar problema ramane cu astfel de link-uri.

Si Google mai mult ca sigur stie de practica asta, cine e responsabil de o eventuala penalizare?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine punctat

tocmai asta e secretul nostru . Sunt siteuri de pe care nu sunt sterse decat cam 10 % maxim . Sunt urmarite de mult timp si alese pe spranceana ca altfel chiar nu are sens . Aici ai punctat corect.

Cele de tipul 2 sunt in teste dar avem foarte multe asa ca ramanem sigur cu multe bune..

Primele Wikies sunt acolo de 3 saptamani deja !! Am pus pentru un client de-al nostru cam 150 si sunt vreo 50 care sunt sus dupa 3 spatamani.

Incercam sa facem treaba cat mai bine .

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Era candva un user pe forum care oferea link-uri .edu. Intre timp a fost banat. Omul generase astfel de link-uri .edu care dupa 2-3 luni de la plasare erau scoase. In plus astea au si nofollow.

Un link nu are valoare daca el nu ramane valabil cel putin 4 luni (incluzand descoperirea link-ului de catre crawler, indexarea paginii, analiza paginii in raport cu link-ul catre care se face trimitere, alti factori). Altfel, link building doar de dragul link buildingului mi se pare inutil.

Nu insinuez ca diet.popu face la fel, dar problema ramane cu astfel de link-uri.

Si Google mai mult ca sigur stie de practica asta, cine e responsabil de o eventuala penalizare?

E un serviciu pe care nu il recomand pentru rezultate . Este doar pentru a filtra linkurile puternice de tip edu sau pr mare ca sa nu fie batator la ochi pentru Google .

daca vreti pentru diversitate.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Faptul ca-si face unu un site de bookmarking, dar tot ce face e sa ia domeniu .info ca-i mok, pune pligg pe el si gata, adauga bookmark-uri nu inseamna ca exista, cel putin pt mine Adica sa aiba acolo macar un PR 2 si ceva backlink-uri, sa stie google de el Asa, probabil exista zeci de mii, cum zici tu, dar sincer si eu ma indoiesc de utilitatea lor. De aceea prefer mai degraba sa platesc 20 de $ pe 100 de bookmark-uri de calitate, decat 30$ pentru 500-700 de bookmark-uri. Dar na, asta depinde de fiecare cum prefera

In cazul asta doar tu . Iar in ceea ce priveste No follow , uitati-va mai atent la primele . E softul de tip Wiki ca si la wikipedia ... Stilul lor de codare ..

Sa inteleg ca linkul de la Wikipedia e prost ???

Doar tu vei fii pe pachetul asta . Uitasem sa mentionez ca se vo da ping cu Ping-o-Matic! la fiecare url.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    In primul caz link-uri sunt nofollow, in al doilea sunt OK,
    In articolul respectiv se publica doar link-urile mele sau se pun mai multe (cu cat sunt mai multe cu atat sansa sa fie descoperite si sterse este mai mare)

Sa inteleg ca eu pot trimite un articole care sa fie publicat?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Linkurile de pe wikipedia sunt no-follow si eventual poti primi cativa vizitatori de acolo, nimic mai mult.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok cum zici nu vreau sa te contrazic dar ... as mai studia in locul tau!!

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Linkurile de pe wikipedia sunt no-follow si eventual poti primi cativa vizitatori de acolo, nimic mai mult.
    vreau sa specific ca nu tin neaparat sa va vand aceste servicii . E doar o alternativa .

Ii rog sa cumpere doar pe cei care le inteleg utilitatea .

Doar pentru ei sunt . Pentru ceilalti ar putea sa fie riscante

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diet.popu, gresesc daca fac o legatura intre tine si Florin Traian care are ban?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce legatura ? Il cunosc pe Florin dar alte legaturi nu poti face...ca nu isi au rostul

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    diet.popu, gresesc daca fac o legatura intre tine si Florin Traian care are ban?

Pagina 3 din 13 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 12:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 21:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri