Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
Vom veni cu acele servicii cate de curand asa ca sa nu pleznesti

Iar serviciile respective mai ieftine nu puncteaza toate afisarile noi le garantam pe Youtube . te rog incearca cu ei si mai vorbim .. E nevoie de mai multe metode combinate ca sa fie vazute corect . La noi sunt partial oameni , partial bot . Cam 50 -50 .
Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post

Later: Inca ceva. Un prieten castiga in jur de 1700-2000€ lunar din cpa. Profiluri fake (de fete) pe facebook, myspace sau myyearbook. "Vrei sa ma vezi goala? Click aici si completeaza chestionarul". De unde are prietenii? Ii cumpara. Si sunt extrem de bine de alesi!

Cu asta vroiam sa spun ca poti cumpara si prieteni "extrem de bine de alesi".
Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.

Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:

Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
Disclaimer:
Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post

Poate il trimit la adresa de mai sus.
Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???

Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?