Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...
Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...
Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.
Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:
Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
Disclaimer:
Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...
Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???
Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?