Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
E foarte complicat sa pui o granita exacta intre tehnici White si Grey . Dar cu siguranta , nu sunt un ipocrit sa afirm ca e o tehnica 100% White Hat.
Dupa cum stim cu totii White Hat are limitele lui , asa ca pe anumite nise e nevoie de putina 'inegrire'
Atat cat sa nu suparam pe Google ..
Gray e pana la urma orice tenta de a aduce link-uri artifical, pentru ca in functie de perceptia ficaruia poate trece sau nu bariera dintre spam sau nu (sau altii nici nu pot sa aprecieze corect). Cred ca oricine intelege riscurile folosire unei astfel de metode, sau cine nu... afla pe propria piele.
Uite la tine pe nisa de pariuri fara grey sau black hat nu faci mare branza . Avem un client care cu tehnici grey e pe pozitiile 1-3 la cuvinte de gen 'pariuri sportive, 'biletul zilei , etc..
Si e acolo de foarte multa vreme !! Depinde si tehnicile astea cum le folosesti ! Strategia si experienta inseamna mult in SEO si SERP!
Eu am si specificat ca aceste servicii se adreseaza doar cui le intelege si le stie folosi !!
diet.popu, ma uitam azi pe IBL-urile de la site-urile prezentate de tine si am ajuns al o concluzie: link-urile date pe site-urile de tip tumblr nu sint cine stie ce valoroase. Pot avea un singur cuvant cheie, daca vrei mai multe ele apar cu "-". In plus, anchor textul nu exista, e de fapt o imagine.
Site-ul pe care l-am analizat abia are Domain Authority 19/100, 43% din anchor text e [img], iar 24% sint pe acelasi IP american.
La cautarea principala, dupa nume de domeniu, site-ul e pe pagina 2, ptr 2 cuvinte cheie pe pagina 5 si ptr un cuvant cheie n-am mai cautat ca nu are rost.
Asta in conditiile in care site-ul mai avea si alte link-uri catre el, aka directoare romanesti, care cred ca au valoare mult mai mare. Alte link-uri veneau de la comentarii pe bloguri dofollow englezesti, care cred ca si alea sint cu mult mai bune.
Am mai vazut, de data asta la link-uri facute de alti useri, link-uri de pe squidoo. Multe din ele au nofollow pe link-uri sau meta noindex,nofollow.
Acum ce vreau sa zic e ca degeaba faceti astfel de lucruri daca va limitati doar la ele. Nu e indeajuns sa spamati civilizat tumblr, squidoo, retelele sociale, .edu daca ele nu au o valoare si nu dainuiesc in timp.
Stiu, sint clienti multi care cumpara link-uri la kg, dar asta nu inseama ca oferiti servicii profesionale de link building (se scrie despartit).
Cred ca daca ati reusi sa diversificati link-urile ati scapa de filtrul de "pasibil de spam" si ati avea rezultate mai bune. Oricum, nu e nici un secret in metoda asta... sint multi care o folosesc, important e sa o folosesti cum trebuie.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai in primul rand nu stiu pe ce tool ai facut tu analiza : Seo Spy Glass 9 sper cu licenta ) sau Opensiteexplorer.com ( cu cont premium) .
Vei vedea ca lucrurile nu stau chiar asa . Daca analiza s-a limitat la siteuri de genul Backlinks Watch , ceea ce cred ... Krumel te rog schimba scula.
Intra-adevar unele vad ca si imagine anchorul dara daca ai intra in codul unei asemenea pagini ai vedea ca problema e la programul de cautare ca de fapt in codul paginii totul este in regula .
In plus nu stiu la ce site ai facut tu analiza . Nu pe toate s-a lucrat , sau ma rog s-a lucrat dupa buget si timp restranse .
Atata pot sa iti zic ca rezultatele pe ancora respectiva asa zis-a 'imagine' sunt aproape instantanee in Serp.
Iti dai seama ca nu pot sa iti arat aici cele mai spectaculoase lucrari . Nu sa face vis vis de respectul pentru clientii mei.
Iar tehnicile sunt combinate evident , avem peste 100 de domenii diferite , avem pagini care au sub 10 linkuri , dar alea sunt premium si se dau mai greu.
In general pentru piata de afara !!
PS eu nu am zis nicaieri ca metoda este un secret , atata doar ca nu vreau sa invat eu pe nimeni . Adevaratul secret aici este lista de pagini PR 4-7 cu mai putin de 100 linkuri pe ea .
diet.popu, nu sint sculele de vina, folosesc versiuni pro si cu licenta: OSE, Majestic SEO, Cognitive SEO, Seo Spyglass, Ahrefs etc. Backlinks Watch e o unealta destul de inutila ptr analiza..
N-am verificat un singur site (cel dat de tine), ci mai toate care erau pe paginile pe care se afla site-ul tau. Asta ptr ca exista o legatura comuna.
Nu asta era ideea postului meu, eu spuneam ca metoda de care zici singura e inutila. Trebuie sa combini si alte metode (white) de link building si trebuie sa ai o strategie buna ca sa reusesti.
Legat de Anchor text, 3 tool-uri imi spuneau ca e imagine fara cuvant cheie. Iau in calcul posibilitatea de a gresi. Totusi, autoritatea lor si faptul ca multe sint pe acelasi IP mi se pare un alt aspect de luat in calcul.
Oricum, in momentul in care stii site-ul, tehnica si secretele dispar.
Chiar sint curios care sint "cele mai spectaculoase lucrari", promit sa ramana intre noi.![]()
Ultima modificare făcută de Krumel; 3rd October 2011 la 20:38.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Personal inclin sa cred ca marea majoritate vin de pe *.tumblr.com. posibil sa fie pe mai multe ip-uri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
corect .. alea sunt puse de mult . Eu am precizat ca am peste 100 domenii diferite pe care pot pune linkuri , dar esti constient ca nu o sa spun care sunt domeniile ..
Nu sunt chiar copil . Pozitionari foarte bune am pe foarte multe nise si pe ro si pe com.
Dar Krumel hai sa nu ne laudam ca nu are sens .
Dupa cum spuneam si mai demult. Eu am pus niste servicii aici ... cine vrea si e interesat le cumpara cine nu nu .
Mare fas !! Fiecare cu stilul si experientele lui !!
Eu am experiente foarte pozitive cu ele !! Atata tot
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Putem face un pachet "preferential ' un link pe un domeniu diferit .... dar costa putin mai mult decat standard...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Intr-adevar sunt foarte multe sub.tumblr.com dar sunt si foarte multe domenii diferite total .. Pe cavant .. Ce zici incerci un pachet sa te convingi ??![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)