Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai informatia cu nofollow cum ca G ar tine cont de ele o stiti de la Cutts, care spunea ca in unele cazuri nofollow nu conteaza. El se referea la brandurile mari de pe .com care ar fi putut profita de juice chiar daca link-urile aveau nofollow. Lucrul asta nu e valabil pentru toata lumea.
Ce e valabil ptr muritorii de rand e aici. In rest, le vede, le stie, dar nu le considera bune tot timpul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Valabil si pentru unele linkuri dofollow
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Linkurile nofollow au si ele rostul lor. Gandeste-te cam cum pare un site care are IBL numai linkuri dofollow? Pare cam fortat, nu? POate atrage o revizuire manuala. Pe cand o alternanta, nofollow, dofollow, pare un pic mai natural.
Cand voi avea ceva timp disponibil si imi va reveni cheful de teste, voi lansa un site caruia ii voi aduce numai linkuri Nofollow, sa vad intr-adevar ce se intamplaDaca intr-adevar g tine sau nu cont de ele. Din experienta de pana acum, cel putin pe .com, google tine cont.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Krumel incet incet tind sa cred ca si tu ca si Matt Cuts aveti interesul sa duceti oamenii in eroare > Linkurile no follow de la Wikipedia, Facebook , Twitter, Google Plus , etc... vrei sa spui ca nu au valoare .
Eu am linkuri .edu no follow cu putere de 3 si 2,5 transfer de autoritate ...cel putin asta imi spune Open site explorer.
So ??? Toate sunt bune . Ai nevoie de toate tipurile de linkuri pentru un link building serios!!
Prefer oricand un link nofollow de la un site puternic decat unul do follow de la unul slab...
Ultima modificare făcută de diet.popu; 7th November 2011 la 12:52.
OSE mai si greseste, vezi ultimul post de pe SEOMOZ. Nu cred ca e ok sa crezi prea mult in ei.
Apoi, ai facut un test cu link-uri pur nofollow sa vezi cat urca? De unde stii ca din mixul de link-uri cele cu nofollow au avut puterea scontata? Doar ptr ca iti spune OSE?
Wikipedia, Facebook , Twitter sint cu nofollow si ele nu au cine stie ce valoare ca juice. Te asigur. Posibil ca Wikipedia sa conteze nu neaparat datorita link juice-ului, ci a prezentei pe o pagina de a lor. Dar direct nu se cedeaza juice. Facebook , Twitter conteaza ca semnal social, nu ca factor direct SEO.
Google Plus are link-uri dofollow daca tin eu bine minte.
Daca nofollow nu mai conteaza, atunci de ce pun oamenii nofollow? Sau de ce Google recomanda folosirea lor, in anumite cazuri?
Cutts a spus un lucru destul de interesant intr-un clip, posibil sa ii fi scapat: link-urile autoritare cedeaza juice si prin nofollow altor link-uri autoritare. Deci nu toti pot profita de lucrul asta.
Indicat e un test.
Sunt cele doua chestii pe care trebuie sa le aiba orice link sau ma rog unul din ele : Authorithy(link do follow sau no follow de pe site impostant cu autoriatet mare ) si Pupularity ( ip diferit, diversitate domenii , etc ) ..
So ? Amandoua sunt foarte importante , depinde cum le privesti... Nu cred ca un astfel de test isi are sensul... E pierdere de vreme . Combinate no follow cu do follow e important sa fie !!
Cutts scapa doar informatia pe care interesul sa o dea... stii destul de bine ca asa e..
As putea sa iti dau o gramada de exemple ca ce spune el in practica nu trebuie luate in serios.
Apropo : duplicate content Am dat drumul in februarie 2011 la un autoblog pe un domeniu vechi de 6 ani luat la licitatie ! Tot continutul e duplicat 100% doar e vanator , are 4 postari pe zi ( deci continut nou) . Nu am pus linkuri de loc si ... ce crezi ??
Are Pr 2 si 3000 de unici pe luna ... repet natural !!! So ? Ce sa mai zicem de duplicat.. Asa ca mai fac vreo 10 dupa aceeasi reteta ...
Astae doar un ex..
diet.popu, pai eu nu cred ca tot ce zice el e ok. Dar sint lucruri pe care ei le scapa sau le poti deduce din ce spun.
Apoi, din cate stiu, duplicate content se poate evita prin simplul fapt ca trimiti link-uri catre site si il faci autoritar. Asta e si motivul ptr care multe scrapere inca ies in fara site-urilor cu continut bun, unic. Daca ai internal linking si un index bun, duplicate content e inaplicabil.
Iar legat de nofollow, ptr ca vad ca nu zici nimic, hai sa vedem un site cu nofollow backlinks 100% si sa vedem cata putere are. Nu luam un cuvant cheie mare, dar ca idee un cuvant care sa poata estima puterea link-urilor nofollow si astfel incat sa putem scadea din pondere onpage-ul.
Nu am incercat niciodata sa pun numai nofollow .. de aia nu zic nimic...
Nu cred ca are sens...
Combinate in schimb am rezultate foarte bune... Repet eu nu ma bazez doar pe tumbl, sau orice alta categorie de linkuri. Fac de toate : tumblr , forum profiles, web 2.0, social, piramide micute ( maxim 3 tiers) , link wheels, edu, bookmarkings, ... numai articole nu am facut ...
Daca ai timp sa faci un asemenea tes uite ce recomand : dubleaza numarul de linkuri ( adica daca ai pune 100 dofoollow pune 200 no follow ) si mai ales fa-le de toate tipurile nu doar comments... Cred ca o sa fie ok..
Deci tu vorbesti de un mix, eu vorbesc doar de cele nofollow. N-am inteles ca nuca-n perete.
Deci alea nofollow nu sint utile, nu poti combate asta.
Eu niciodata nu am spus ca singure merita incercate!! As fii curios de un test din asta daca are cineva timp sa il faca dar tot asa no follow de mai multe tipuri : tumblr, pligguri, forumuri, web2.0...
Personal nu prea am timp de teste din astea ...
Cred cu tarie ca trebuie amestecate do follow cu no follow ..
Ce parere ai de Google Fresh??[COLOR="Silver"]
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)