Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 63

Subiect: Carzz vs Autovit - studiu de caz

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Da, cautarile pe brand fac parte din metrici si colegii le-au luat in calcul, minutele de publicitate pe posturi, nu.

Trailer este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    35
    Posturi
    65
    Putere Rep
    15

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Da, cautarile pe brand fac parte din metrici si colegii le-au luat in calcul, minutele de publicitate pe posturi, nu.
    Ce legatura au reclamele tv cu google ? cu ce afecteaza/influenteaza asta cautarile/afisarea intr-o pozitie in google ?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    ... Autovit [...] are de 15 ori mai multe cautari pe brand (1 milion vs 60k)....
    Cautarile pe brand sunt generate si de publicitatea pe audiovizual. Cum a zis Log-on, omul vede la TV si cauta pe net. Dar problema nu era cum le-au obtinut. Ele exista si au fost luate in calcul, deci publicitatea la TV nu mai are nicio relevanta.

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    16

Implicit

Publicitatea la TV poate avea o mare importanta. De ce? Din cauza CTR-ului. Daca toata ziua un user aude / vede peste tot carzz si iarasi carzz, exista sanse foarte mari ca la un search pe Google acea persoana sa mearga pe site-ul in cauza, pentru ca stie de el. Asta cu toate ca nu e neaparat primul.

Nu stiu daca se aplica neaparat si aici ce am spus, nu am analizat site-urile, dar se poate dovedi foarte utila o strategie de genul.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

Eu ma refeream la faptul ca aceste cautari pe brand pot influenta major pozitii in google. Este o tehnica black-seo destul de folosita.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Trailer Vezi Post
    Ce legatura au reclamele tv cu google ? cu ce afecteaza/influenteaza asta cautarile/afisarea intr-o pozitie in google ?
    Are...si din cate am citit, destul de mare. Gandeste-te la CTR in search. Eu cred ca cu cat mai mutle ip-uri acceseaza un anumit site din search, indiferent ca este pe locul 8 sau pagina 2, acesta primeste un boost raking. Gogu nu e chiar asa prost...daca vede ca un site de pe locul 5 este accesat de 600000 de ip-uri, isi da seama singur ca acel site e renumit si ca merita sa fie mai sus.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

Implicit

Trebuie luat in considerare onpage:
    Autovit.ro carzz.ro
    Avg. Visit Duration 00:08:36 00:09:33
    Pages per Visit 9.01 13.36 aici il bate cu 40%
    Bounce Rate 32.81% 26.66%
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Si totusi, niciun seo-ist de la intact nu intra p'acilea sa ne lumineze?
    Btw, orice om din tara asta, daca vrea sa cumpere o masina, tasteaza in ggl "autovit", nu mai zic ca si autocomplete-ul ii ajuta maxim, chiar dupa ce tastezi "a-ul". O fi carzz pe felie dar..degeaba

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Edy stai ca tu ai luato prin fasole...proiectul meu merge bine , e totul ok am dat un mic exemplu sunt pe crestere de 8 ani incoace, dar nu despre asta este vorba...
    Tu ai spus ca e normal ca eu sa am bani si in 6 luni sa fac ce vreau pe goagle? Cat despre proiectele tale nu le cunosc sa-mi pot da cu parerea doar te cred pe cuvnat ce spui.Tot nu am vazut un raspuns despre autovit si carzz ca despre asta e vorba. Daca stam sa ne gandim de cand sunt pe piata se pare ca m-am adaptat zic eu fara sa renunt la nici un proiect sau sa vand vre-un site. Per total din cate am vazut pentru multa lume e normal ca cineva in 5-6 luni sa poate face jocul in topul google, deic pina la urma din ce am citit cu cat cumperi mai multe link-uri cu atata te p..si pe concurenta.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de palex1988 Vezi Post
    Are...si din cate am citit, destul de mare. Gandeste-te la CTR in search. Eu cred ca cu cat mai mutle ip-uri acceseaza un anumit site din search, indiferent ca este pe locul 8 sau pagina 2, acesta primeste un boost raking. Gogu nu e chiar asa prost...daca vede ca un site de pe locul 5 este accesat de 600000 de ip-uri, isi da seama singur ca acel site e renumit si ca merita sa fie mai sus.
    da, asa este. Doar ca un user sa caute carzz pe pagina 2, ca sa faca click, inseamna o tampenie. Cauta "masini de vanzare" si se uita dupa carzz? Sau cauta carz, carzz, carzi, etc?

Userul are 4 rezultate platite + organic, nu sta sa se uite unde e carzz.

Indiferent de tipul de strategie, nu poti bate autovit in 6 luni, dupa capul meu. Asa ca rostul studiului este sa vad daca gasesc piesa lipsa. Seo nu face cineva din Romania, asa ca cei care se ocupa au gasit o "constanta" si profita de ea. Ma intereseaza si pe mine, cine nu vrea loc 1 pe cautari grele?

@mishu, e irelevant de unde strang traficul, aici vorbim strict de seo, nu de conversii si trafic.

Seo este despre pozitii, pozitii care genereaza implicit trafic targetat.

@dan, procentajele nu au ce cauta fara o baza. Daca am un site cu 100 vizite, din care 2 din referrals, inseamna ca am 2% referrals, deci sunt mai bun ca autovit?

Ce faci cu site-urile de stiri, magazinele mari, care au trafic enorm din referrals? Referrals = recomandare, te ajuta, nu te incurca. In majoritatea cazurilor referrals sunt links si/sau reclama platita, iar asta denota o afacere buna, nu una spam. Cand faci afiliere e daunator? Daca faci afiliere la amazon, amazon e naspa?

@laur, nu cred ca boost-ul de la google inseamna locul 1 peste site-uri puternice. Orice site ajunge 1 pt ca ? boost? Ai si alte exemple? AI afiliere pe it, de ce nu esti peste emag, pentru ca boost? Altceva conteaza si inca nu realizez ce.
    Ultima modificare făcută de Tom; 29th May 2017 la 01:05.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Autovit Asigurari a fost suspendat
    De Clax în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th July 2013, 00:09
  2. Super Oferta Domenii .EU - PM cu oferte ex AUTOVIT.EU
    De sergiuliano în forumul Domenii
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 17th December 2010, 15:51
  3. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 26th March 2010, 22:38
  4. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •