Da, cautarile pe brand fac parte din metrici si colegii le-au luat in calcul, minutele de publicitate pe posturi, nu.
Da, cautarile pe brand fac parte din metrici si colegii le-au luat in calcul, minutele de publicitate pe posturi, nu.
Publicitatea la TV poate avea o mare importanta. De ce? Din cauza CTR-ului. Daca toata ziua un user aude / vede peste tot carzz si iarasi carzz, exista sanse foarte mari ca la un search pe Google acea persoana sa mearga pe site-ul in cauza, pentru ca stie de el. Asta cu toate ca nu e neaparat primul.
Nu stiu daca se aplica neaparat si aici ce am spus, nu am analizat site-urile, dar se poate dovedi foarte utila o strategie de genul.
Eu ma refeream la faptul ca aceste cautari pe brand pot influenta major pozitii in google. Este o tehnica black-seo destul de folosita.
Are...si din cate am citit, destul de mare. Gandeste-te la CTR in search. Eu cred ca cu cat mai mutle ip-uri acceseaza un anumit site din search, indiferent ca este pe locul 8 sau pagina 2, acesta primeste un boost raking. Gogu nu e chiar asa prost...daca vede ca un site de pe locul 5 este accesat de 600000 de ip-uri, isi da seama singur ca acel site e renumit si ca merita sa fie mai sus.
Trebuie luat in considerare onpage:
Autovit.ro carzz.ro
Avg. Visit Duration 00:08:36 00:09:33
Pages per Visit 9.01 13.36 aici il bate cu 40%
Bounce Rate 32.81% 26.66%
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Si totusi, niciun seo-ist de la intact nu intra p'acilea sa ne lumineze?
Btw, orice om din tara asta, daca vrea sa cumpere o masina, tasteaza in ggl "autovit", nu mai zic ca si autocomplete-ul ii ajuta maxim, chiar dupa ce tastezi "a-ul". O fi carzz pe felie dar..degeaba
Edy stai ca tu ai luato prin fasole...proiectul meu merge bine , e totul ok am dat un mic exemplu sunt pe crestere de 8 ani incoace, dar nu despre asta este vorba...
Tu ai spus ca e normal ca eu sa am bani si in 6 luni sa fac ce vreau pe goagle? Cat despre proiectele tale nu le cunosc sa-mi pot da cu parerea doar te cred pe cuvnat ce spui.Tot nu am vazut un raspuns despre autovit si carzz ca despre asta e vorba. Daca stam sa ne gandim de cand sunt pe piata se pare ca m-am adaptat zic eu fara sa renunt la nici un proiect sau sa vand vre-un site. Per total din cate am vazut pentru multa lume e normal ca cineva in 5-6 luni sa poate face jocul in topul google, deic pina la urma din ce am citit cu cat cumperi mai multe link-uri cu atata te p..si pe concurenta.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
da, asa este. Doar ca un user sa caute carzz pe pagina 2, ca sa faca click, inseamna o tampenie. Cauta "masini de vanzare" si se uita dupa carzz? Sau cauta carz, carzz, carzi, etc?
Userul are 4 rezultate platite + organic, nu sta sa se uite unde e carzz.
Indiferent de tipul de strategie, nu poti bate autovit in 6 luni, dupa capul meu. Asa ca rostul studiului este sa vad daca gasesc piesa lipsa. Seo nu face cineva din Romania, asa ca cei care se ocupa au gasit o "constanta" si profita de ea. Ma intereseaza si pe mine, cine nu vrea loc 1 pe cautari grele?
@mishu, e irelevant de unde strang traficul, aici vorbim strict de seo, nu de conversii si trafic.
Seo este despre pozitii, pozitii care genereaza implicit trafic targetat.
@dan, procentajele nu au ce cauta fara o baza. Daca am un site cu 100 vizite, din care 2 din referrals, inseamna ca am 2% referrals, deci sunt mai bun ca autovit?
Ce faci cu site-urile de stiri, magazinele mari, care au trafic enorm din referrals? Referrals = recomandare, te ajuta, nu te incurca. In majoritatea cazurilor referrals sunt links si/sau reclama platita, iar asta denota o afacere buna, nu una spam. Cand faci afiliere e daunator? Daca faci afiliere la amazon, amazon e naspa?
@laur, nu cred ca boost-ul de la google inseamna locul 1 peste site-uri puternice. Orice site ajunge 1 pt ca ? boost? Ai si alte exemple? AI afiliere pe it, de ce nu esti peste emag, pentru ca boost? Altceva conteaza si inca nu realizez ce.
Ultima modificare făcută de Tom; 29th May 2017 la 01:05.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)