Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Tag-urile sunt considerate Duplicate content?

Afișare hibrid

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

din cate stiu eu, zona de tag-uri se repeta pe fiecare pagina, pe langa celelalt continut, iar acest lucru este valabil si pentru zona de navigare a site-ului sau alte zone. Nu cred ca este considerat continut duplicat. Cred ca mai degraba tagurile pot fi vazute ca un mod in plus de filtrare si grupare a continutului. Nu cred ca ajuta foarte mult, dar nici nu cred ca pot crea probleme.

Matt Cutts despre tag-uri, dar fara nici o referire la faptul ca ar fi considerate continut duplicat: YouTube - Is it worth spending time on creating tags and categories?

P.S. In HTML5 exista <aside> care poate fi folosit pentru a marca astfel de zone

Heavenz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de ant7 Vezi Post
    din cate stiu eu, zona de tag-uri se repeta pe fiecare pagina, pe langa celelalt continut, iar acest lucru este valabil si pentru zona de navigare a site-ului sau alte zone. Nu cred ca este considerat continut duplicat. Cred ca mai degraba tagurile pot fi vazute ca un mod in plus de filtrare si grupare a continutului. Nu cred ca ajuta foarte mult, dar nici nu cred ca pot crea probleme.

Matt Cutts despre tag-uri, dar fara nici o referire la faptul ca ar fi considerate continut duplicat: YouTube - Is it worth spending time on creating tags and categories?[/url]

P.S. In HTML5 exista <aside> care poate fi folosit pentru a marca astfel de zone
    Ms pt raspuns! In orice caz eu nu le voi retrage de pe site deoarece cu ele am rezultate mai bune. Probabil daca sunt in numar foarte mare pe o pagina google ar penaliza asa ceva

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sunt considerate linkuri reciproce?
    De beeuser în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th July 2008, 09:05
  2. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 19:34
  3. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:41
  4. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 02:33
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •