Unica .. miss mandarina - pozitia 36 la mine
price nu mai exista in cautari la mine..
Unica .. miss mandarina - pozitia 36 la mine
price nu mai exista in cautari la mine..
La mine a mai coborat o pozitie de ieri.![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
nu conteaza
vedem la interval de 1 sapt rapoartele din fmg.
concluziile dupa o luna.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco - ii cunosti personal pe toti cei care au citit despre acest experiment si poti sa bagi mana in foc ca nu este posibil ca unul sa puna link catre aceasta pagina?
La mine este pe pozitia 38.
Nu trebuie sa ne cunoastem. Din testul asta au toti de invatat.
Cine nu ar vrea sa stie daca 10 companii/amici/parteneri care dau click pe un site de comun acord stabilit da sau nu rezultate?
Chiar si 20-100 linkuri nu ar influenta testul. Intr-o campanie reala, e normal sa apara asa ceva.
Acum luam in calcul doar click in rezultatele din google pe o expresie cu putine cautari.
Daca totusi cineva nu are de lucru... iar e ok: in loc sa se ocupe de concurenta sa, pierde timp cu un site care nu ii apartine niciunuia dintre noi![]()
Mi se spunea 1nesco
Linkul e la mine pe pagina 10, la voi e la fel?
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Da. L-am cautat 5 minute pana l-am gasit.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
La mine a fugit pe 2. Cautari personalizate probabil. Vedem insa ce zice si fmg la 7 zile.
Mi se spunea 1nesco
si la mine tot pe pagina 10... sper sa nu ajunga pe 20![]()
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)