tare testul ! oare cat are dura acest rezultat repetat zilnic mai mult de o luna ..
tare testul ! oare cat are dura acest rezultat repetat zilnic mai mult de o luna ..
Hai ca incep eu, ca vad ca e imbulzeala mare..
1. Faptul ca ati accesat un site pozitionat prost la o cautare (fara prea multa concurenta) a facut ca acest site sa primeasca un semnal de comportament privind accesarile lui. In timp se transforma in CTR si e urcat la cautari. Legat de click-uri, aveti o explicatie aici.
2. Pagina poate urca la cautari doar dupa acest semnal, doar ca nu e indeajuns. Drept dovada, el a coborat.
3. E posibil ca pe langa semnalele de accesare sa ajute si autoritatea/vechimea domeniului. Ar trebui luat in calcul faptul ca domeniul respectiv are o autoritate ok. Ar fi interesant de testat la fel, doar ca pe un domeniu nou.
4. E prea putin probabil ca in mod normal vizitatorii sa aleaga o astfel de pagina slab pozitionata. Asta inseamna ca semnalul de accesare nu e indeajuns. Drept dovada, pagina a cazut iar.
5. Daca adaugam in experiemtul asta volum de click-uri, diversitate de click-uri, autoritate de pe domeniu si o anumta constanta in toate activitatile astea .... in functie de concurenta si de cuvant cheie un site poate fi urcat la cautare.
Probabil ca mai sint, momentan doar astea imi trec prin cap..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu as propune alt cuvand si un alt site de exemplu "pasari de curte" si sa alegem un site din domeniu
Eu suspectam ca autoritatea domeniului ar fi "de vina" pentru urcare, insa daca au urcat pagina chiar click-urile, odata ce acestea au incetat, Google si-a dat seama ca a fost ceva artificial si s-a declansat penalizarea. Altfel nu-mi explic de ce acum nu mai este in top 100.
"unica si price" tare ma tem ca vor fii urmatoarele site-uri pe care le va cauta google panda, daca nu le-a si vizitat deja.
Exclus.
Nici initial nu statea bine. La 2 sapt dupa test picase pe 128.
Coborari, urcusuri...
Sustinut si de linkuri pe anchor text probabil ca ramanea in top.
Ca idee, e ok ca metoda de promovare.
Arta e: cum s-ar putea face un sistem de parteneriat?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sunt convins ca nu neaparat numarul de clickuri, dar rata de clickuri are influenta. Este si o chestiune de volum, nu ma puteti convinge ca daca ne unim 30 de pers vom putea influenta cu ceva indexul la protv.ro, sau un link din top 10 pe rca sa zicem.
Nu e vb de convins
Din cate am vazut, alaturi de alte NN metode, ajuta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)