Salut. In cautarile mele am dat peste acest site. Cum vi se pare?
Salut. In cautarile mele am dat peste acest site. Cum vi se pare?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Este util pt. cei care nu cunosc inca notiunile de baza din SEO.
mult mai util mi se pare acest tool ibusinesspromoter.com , il poti descarca free trial si desi nu are toate optiunile si analizele vizibila in versiunea demo este foarte bun dupa parerea mea
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
este adevarat ca trebuie instalat insa nu iti ia mai mult de 30-40secunde ... ceea ce nu cred ca este cine stie ce , in schimb datele pe care ti le ofera sunt net superioare acelui site cu analiza online .
cu ajutorul softului tau , dupa ce am facut vre-o 2-3 modificari am reusit sa adun 5 puncte din 5 ( maximum ) insa cu acel program dupa ce l-am instalat am gasit multe alte locuri unde trebuie lucrat .
Folosesc IBP-ul din cand in cand .. nu ajuta foarte mult dar totusi .. face o analiza al naibii de completa si cateodata destul de buna pentru ceva automat ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
foarte bun acest tool,multumesc . am testat si eu si e bunicel rezultatul...
Interesant, insa nu il consider cel mai bun. Cel mai ok dintre tool-urile online mi se pare de exemplu DomainTools.
Oricum, ca sa ma laud ca fara nicio experienta SEO am obtinut 38/40 puncte, vedeti atasamentul . Tocmai d-aia nu il consider cel mai bun pentru ca sunt totusi constient de faptul ca mai am foarte multe de optimizat ca daca ar fi doar despre asta vorba ar fi simplu pentru oricine sa faca SEO. Eu unul fac asta mai mult de fun ca sa zic asa...
Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT
Primesc mail de link exchange cu blogul meu personal. Verific daca site-ul respectiv are un continut, tematica si stil asemanator cu al meu. Daca mi se pare ok, ii bag adresa in XinuReturns.com si vad totul despre blogul lui:
- nr. cuvinte cheie pe prima pagina, nr. caractere titlu;
- verifica prezenta sa in directorul DMOZ
- verifica nr. de pagini indexate in Google, MSN, Yahoo;
- verifica nr. de link-uri reciproce;
- verifica daca are imagni indexate de Google;
Am un blog cu probleme existentiale..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)