Buna acum 2 zile mi-a venit codul pin pentru google ads si am pus din nou reclame pe apiculturavideo.blogspot.com dar nu primesc pe click mai mult de 0.03 Euro.. (ala ii maximul) Exista vreo metoda sa imi dea mai multi bani pe click?...
Buna acum 2 zile mi-a venit codul pin pentru google ads si am pus din nou reclame pe apiculturavideo.blogspot.com dar nu primesc pe click mai mult de 0.03 Euro.. (ala ii maximul) Exista vreo metoda sa imi dea mai multi bani pe click?...
Metode sa primesti mai mult pe click nu sunt prea multe. Valoarea clickului e influientata de nisa si cel care da clickul. In schimb poti mari CTR-ul plasand reclamele cat mai bine.
Pai uitate pe blogul meu apiculturavideo.blogspot.com si spunemi cum sa le pun?...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sa scot macar 0.15 , 0.20 euro pe zi...
Poti sa pui un 300x250 in articol, sub titlu. Totusi ar trebui sa mai lucrezi si la design si sa scrii mai mult continut, pentru ca va arata foarte urat cu reclama respectiva si putin text.
Banii care ii scoti din adsense depind si de traficul site-ului, de nisa, si de cat de multi advertiseri platesc la google ce au anunturi compatibile cu tine. 3 cemti pe click pentru romania este binisor, si aici sunt variatii in functie de perioada, de exemplu anul asta pe un site de calitate am avut in unele zile o medie a click-ului de 3 centi, apoi urcase la 4, si chiar la 5 si ieri a scazut iar la 3 centi.
Eu nu prea urmaresc asta al adsense
Deocamdata este un site mic, concentreaza-te pe continut, dezvoltare site, trafic etc. Eu inainte sa am 200 unici mimim pe zi nu ma gandesc la monetizare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
cam asta i-am zis si eu pe mess ca pana la 300 unici nu are rost sa se gandeasca la monetizare, dar daca omu e multumit ca a facut 50$ intr-un an.
asta daca nu era alt apicultor cel cu care am discutat pe mess.
Stiu ca nu prea se merita sa pui reclame pana la 300 unici.. dar totusi fiind un blog am zis ca mai ciupesc cate un cent si se aduna acolo si 50 euro ii ok pentru 1 an fiind primul meu blog si nu prea organizat si etc.. Macar am scos ceva si nu am bagat dar nu asta conteaza eu am intrebat altceva.. Si ms de raspunsuri
--> Identifici si filtrezi reclamele care platesc prost (ai voie pana la 200 url uri filtrate)
--> Plasezi reclamele mai bine astfel incat sa maresti ctr, daca ai un ctr mai mare, ti se afiseaza mai des reclamele care platesc mai bine (parerile pe tema asta sunt impartite, insa din ce am observat eu cred ca e valabila)
--> Afisezi reclamele doar unui grup de vizitatori care stii tu ca sunt cei mai de calitate si cei mai dispusi sa apese click (in 90% din cazuri inseamna sa iti afisezi reclamele doar vizitatorilor din motoarele de cautare si filtrezi vizitatorii dedicati -gen trafic direct, rss feed, etc..- o sa iti maresti cpc dar s-ar putea si sa iti scazi veniturile totale, asta trebuie sa testezi)
-->identifici reclamele care platesc bine in nisa ta, si folosesti google ad section targeting sau scrii posturi pe marginea cuvintelor respective, sau incluzi cuvintele respective prin blog - sidebar, titlu, h1, etc- ca sa activezi mai des reclamele respective.
Dar eu nu stiu cum sa le filtrez.. ca bag codul acela si dau sa puna reclame tip text.. si apar mai multe si tot se schimba, nu am inteles niciodata cum sa le filtrez si etc..
Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza filtrarea citeste mai intai despre https://www.google.com/adsense/suppo...en&answer=9868 si Competitive Ad Filter - AdSense Help.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)