salutare
ma intereseaza un pret aproximativ pt a aparea in google.ro in primele 20 pozitii pt cuvantul :
"craps"
- situl este in engleza, nu e pe ip romanesc
( http://en.wikipedia.org/wiki/Craps )
mersi
salutare
ma intereseaza un pret aproximativ pt a aparea in google.ro in primele 20 pozitii pt cuvantul :
"craps"
- situl este in engleza, nu e pe ip romanesc
( http://en.wikipedia.org/wiki/Craps )
mersi
Ultima modificare făcută de daniweb; 20th November 2009 la 09:10.
Cred ca depinde foarte mult de pe ce website vrei sa faci optimizarea.
Daca website-ul e ok se poate face repede, dar daca e varza ...
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
pentru un site mediu
Eu ti-as cere 10.000$, as avea nevoie de cel putin un an, si nu ti-as da nici o garantie.
Alin, vorbim de google.ro, unde concurenta nu e nici pe departe atat de puternica precum cea de pe .com .
Eu ti-as cere pe sfert si ti-as da ca termen de finalizare maxim 4-6 luni.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Acum am vazut ca a specificat google.ro, my bad.
Pentru "pagini in limba romana" se rezolva foarte usor, pentru cautarea "pe Web" sitiatia nu e foarte diferita fata de .com, pentru ca este un termen in limba engleza. Daca site-ul are ip romanesc si extensia .ro probabil va merge mult mai usor, deci cam 2000$.
Ultima modificare făcută de alinalin0; 19th November 2009 la 22:57.
Spargi tu piataDaca site-ul are ip romanesti si extensia .ro probabil va merge mult mai usor, deci cam 2000$.
Intre noi fie vorba, daca iti dai silinta ti-l optimizezi singur iar cu cei 2000$ cumperi linkuri si content first class.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
500-1000 euro... 6 luni - 1 an
Revenind la targetul nostru:
Concurenta pe .ro pentru "craps" este slaba.
Ca sa ajungi in primele 20 de pozitii nu cred ca ai nevoie de tone de linkuri si de nu's ce content.
Daca ai un hompage decent il poti promova acolo din keywords, description, <h1> etc.
Mai se pune problema cat trebuie sa rezisti acolo
M-am uitat si pe .com. E infinit mai greu![]()
Ultima modificare făcută de Hobart; 20th November 2009 la 01:37.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
optimizarea ptr cuvinte in engleza a unui site.ro, afisate pe google.ro este mai dificila si mai "diferita" , cel putin din experienta mea
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)