Cam ce pret as putea lua pe domeniul Tutorializer.net si pentru slabutul continut?
Cam ce pret as putea lua pe domeniul Tutorializer.net si pentru slabutul continut?
50$ maxim dupa parerea mea.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
cat ai vrea sa primesti?
Ce pot sa zic doar ca are potential, idea este buna, este in limba engleza, domeniul este inregistrat recent nici nu are o luna si are deja peste 100 de vizite unice pe zi.
Siteul este inscris in aproximativ 20 de directoare web straine, are 30 de pagini indexate pe google, si aproximativ toate articolele legate de programare ( php, asp, java ) sunt introduse in hotscripts.com.
Eu bat la mai mult de 50 euro oricum.
Hotscripts.com este un portal web pentru programatori, cu aproximativ toate limbajele de programare categorizate care permite utilizatorilor, programatorilor sa adauge munca lor pe siteul lor, in schimb ei directioneaza trafic.
Momentan m-am axat pe programare web, programare php si am scris cateva articole in limba engleza care le-am adaugat pe hotscripts.com.
Acel website in directioneaza trafic relevant, avand in vedere ca toata lumea doreste sa aiba un site, doreste sa invete programare php si mysql.
Am ales acest mod de promovare simplu si gratuit pentru a promova siteul si in alte moduri pana ce incepe ca websiteul sa aiba mai multe pagini indexate pe google.
frumusel blogu ! merita cred ca 50 ! dar vizitatorii se vor pierde odata cu vanzarea cred !
cred ca mai mult doresti domeniul decat continutul in sine
oricum ca layout arata binisor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)