Nu uita sa te delogheze din google si sa dezactivezi istoricul web atunci cand faci verificari in google. Eu nu vad site-ul tau pe locul 3 pt apicultura.
Nu uita sa te delogheze din google si sa dezactivezi istoricul web atunci cand faci verificari in google. Eu nu vad site-ul tau pe locul 3 pt apicultura.
Da da adevarata chestia..Dar cum as putea sa urc blogul sa fie pe prima pagina pe cuvantul apicultura?
Ultima modificare făcută de danP; 20th January 2011 la 22:39.
Aici vorbim despre apiculturavideo.blogspot.com
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si am observat ca nu apare dupa ce ma deloghez.. Si am scris asta: Da da adevarata chestia.. Dar cum as putea sa urc blogul sa fie pe prima pagina pe cuvantul apicultura?
Nui nevoie de scuze...![]()
Aha pai sa va arat cam cu ce titlu descriere si cuvinte inscriu in directoare: Titlu: Apicultura Video: Tratamente apicole, video apicultura, stupi, miere, produse apicole
Cuvinte cheie: apicultura, apicultura video, tratamente apicole, stup, miere, produse apicole, video apicultura, centrifuga apicola, forum apicol
Descriere: Acest blog apicultura video va aduce informatii din domeniul apiculturi de la produse apicole, stupi, miere pana la tratamante apicole, centrifuga apicola, lucrari apicole. Cam tot ce tine de aceasta meserie de aur apicultura. Avem si forum apicol roapicultura.eu
apiculturavideo.blogspot.com/
Nu stiu daca este chiar bine.. Ma puteti ajuta si voi.. si acum o sa fac ceva schimb de articole cu ancore cu un baiat de pe acest forum care are un director web si un magazin online..
Poti intra aici sa vezi numarul de cautari si competitia pe un anumit keyword: https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
Trebuie variat si titlul si descrierea pentru inscrierea in directoare. Nu trebuie facuta inscrierea in 200 de directoare cu acelasi text. Recomand FastIBL pentru inscrierea in directoare.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Poti intra aici sa vezi numarul de cautari si competitia pe un anumit keyword: adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
Trebuie variat si titlul si descrierea pentru inscrierea in directoare. Nu trebuie facuta inscrierea in 200 de directoare cu acelasi text. Recomand FastIBL pentru inscrierea in directoare.[/I]
Da stiu site-ul si cum imi recomanzi sa inscriu in direcotare? De fiecare data cu alt titlu alta descriere sau cum?
Nu neaparat de fiecare data cu titlu si descriere diferit, dar sa le schimbi din cand in cand. Depinde si de numarul de directoare in care inscrii site-ul. Daca le folosesti pe aceleasi mereu, Google vede asta ca spam si poti fi penalizat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)