Am deschis un cont la Adwords cu un cupon promotional. Vad ca trebuie sa platesc minim 5 centi pe click indiferent ce cuvant scriu acolo.Nu se poate scadea la 1 cent pe click?
Am deschis un cont la Adwords cu un cupon promotional. Vad ca trebuie sa platesc minim 5 centi pe click indiferent ce cuvant scriu acolo.Nu se poate scadea la 1 cent pe click?
Nu. Si vei observa ca nici 5 centi nu o sa poti.
In cateva zile minimum posibil va fi cam 20.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Servesc reclame mai scumpe in landing page.
Pretul/click nu e stabilit doar in functie de competia pe cuvant, ci si in functie de calitatea reclamei tale (calitate anunt + calitate landing page + rata de click). Se poate intampla ca azi sa coste 5c, sa inregistrezi peste zi o rata de click foarte slaba, sa zicem 0.2%, si sa te trezesti ca pretul minim a doua zi e dublu.
Lucian
Despre asta vorbeam Kevin da. Ca de obicei, ma grabesc si nu dau si explicatii.
Si in plus, conteaza FOARTE mult si calitatea landing-page-ului. Poti avea un bid de 3-4 ori mai mare, daca ai reclame multe in landing page, etc.
Pai si atunci cum mai reusesc unii sa faca bani din asa ceva?
Cei care vand domenii de pilda iau 10 dolari pe un domeniu... Daca platesc 10 centi pe click si un om din 100 cumpara rezulta ca nu mai au deloc profit pana la urma.
La fel, cum se descurca cei care vand software, carti electronice sau chestii care valoreaza cativa zeci de dolari? In unele cazuri se poate intampla ca abia un vizitator din o mie sa faca o achizitie.
Cel mai de success arbitraj, este atunci cand tu cumperi Adwords si Overture si ai un landing page optimizat pentru un cuvant specific, in care inserezi programe de afiliere, care au un payout mare. Deci nu alte reclame contextuale (sau nu).
Programele de afiliere iti dau doar un procent din incasari. Am propriul meu produs(software), pot sa incasez toti banii,insa mi-e frica sa nu risipesc inutil si sa nu fac mare lucru.Era un document pe net cu un tip care pierduse 7000$ cu Adwords promovand un program scris de el. Platea in medie 50 de centi pe click, avea un client la 100 de vizitatori, insa lua 40 de dolari pe program, deci mergea in pierdere.
Dar ce ma fac eu daca nu am un client la 100 de vizitatori?
Nu ai cum sa castigi experienta sau bani, fara riscuri.
In arbitraj, ORICUM nu te poti baza pe ceva sigur. Totul este fluctuant (bid-uri, platile etc) si in plus, trebuie sa optimziezi mereu landing page-ul pt o conversie cat mai buna, si pentru o calitate cat mai ridicata (ca sa ai bids-uri mai mici).
De ceva timp incoace oricum este mai greu sa faci arbitraj (adsbot-ul si alte mici schimbari). Trebuie sa depui de 2-3 ori mai multe efort. Monitorizare si statistica continua.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)