3 vizitatori veniti din "mandarina" asta nu inseamna decat un singur lucru: foarte putini dintre noi dau click
3 vizitatori veniti din "mandarina" asta nu inseamna decat un singur lucru: foarte putini dintre noi dau click
Eu am dat in fiecare zi, de 2 ori pe zi si am lasat pagina deschisa intre 3-5min. E ok asa sau altfel trebuie sa fac?
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Olele, imi apare mandarina pe locul 2.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Neah, alarma falsa, e pe 72.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Eu azi nu am reusit sa dau click pe link, e pe pozitia 75 la mine dar nu se incarca deloc, am incercat de peste 10 ori....
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Incearca acum, nici la mine nu s-a incarcat aproape toata ziua, dar acum merge...
@Marius Cristian
Fata de pagina de la price e mult mai ok. E o pagina destul de banala si comuna in foarte multe site-uri.
Evident, ne puteam complica cu inca N variabile. S-a dorit insa un test simplu, care sa nu solicite prea mult participantii la test si cat mai transparent.
Evident, atat noi cat si "urmatoarele generatii" putem urmari eventualele omisiuni ale acestui seo test si sa continuam teste cu mult mai sofisticate.
@Doro: unica nu are cod de trafic.ro. E perfect ok.
@Elena: e perfect, asa fac si eu. Adevarat, ma mai duc si pe horoscop ca sa vad cand e ziua de pus la loto
@Rares: la mine a mers de doua ori duminica.
@Diana: posibil sa apara si pe pozita 2, la fel si pe 200. Vedem vineri, delogat, rapoartele din fmg.
Tks la toti participantii la test.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sunt curios ce-o sa iasa la final
Eu la 1 luna dupa terminare test, cand nimeni nu va mai da click si vedem unde se va stabiliza natural
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)