Off topic acum , nu ca pana acum am fi fost ontopic:
Toata discutia aceasta este strict ipotetica pentru ca trebuie sa fii sucit rau din vrej, sa te balacaresti prin tribunale pentru un prejudiciu de 10 Eur![]()
Off topic acum , nu ca pana acum am fi fost ontopic:
Toata discutia aceasta este strict ipotetica pentru ca trebuie sa fii sucit rau din vrej, sa te balacaresti prin tribunale pentru un prejudiciu de 10 Eur![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Discutia era alta. Eu nu ma balacaresc prin tribunale, eu imi rezerv reptul sa relatez (jurnalistic asa) ca ala a promis si nu s-a tinut de cuvant. Si am pretentia sa nu ma dea in judecata pentru asta. Ca daca ma da, e rupt el din vrej.
Trust, but verify.
Robyroy. Corect. Si dupa balacareala, ajungi cu un prejudiciu de 10 Euro plus daunele morale plus cheltuieli de judecata (relativ usor).
Dan. Relatarea jurnalistica in contextul dat de tine e altceva. E denigrare, plus ce ziceam mai sus. E relativ logic sa te dea in judecata daca ii terfelesti numele. Va fi si motivat financiar sa o faca. De orice avocat la care va apela. Toti ii vor recomanda sa ceara prejudicii morale.
Sunt dar conditiile sunt ultra-complicate. Sunt acceptate in instanta dar nu ca proba, ci ca dovada circumstantiala (nu se fundamenteaza decizii pe ele practic). Trebuie sa treaca un audit tehnic, si sa fie inregistrate la cererea DNA sau SRI. Eu asa stiam dar pot sa mai intreb. Oricum ce stiu sigur e ca daca il inregistrezi pe Dorel si te duci la politie cu inregistrarea, poti sfarsi cu dosar penal. Ironic nu?
@cristianionescu - Dar daca il filmez pe Gigel pe strada cand sparge o masina.. aia e proba in instanta? Sau nu se pune?
Trust, but verify.
Daca il filmezi cu camera video a SRI-ului :/ ...
Ma, conform legii, daca observ o infractiune si nu o raportez, sunt si eu automat infractor.
Daca o raportez e posibil sa nu ma creada.
Daca il filmez cu telefonul, ma intereseaza daca filmarea aia cu telefonu e luata in considerare sau se amuza militienii de mine.
Trust, but verify.
Dan, nu se pune. Nu e dovada in instanta.
Daca tu il filmezi pe unul ca trece pe rosu de 999 de ori intr-o zi, politia nu ii poate lua permisul. Aparatura ta de inregistrare e omologata de RAR? Corespunde standardelor din directiva europeana N:245454XXXX? Eventual il vor chema la sectie pentru o mica discutie, si cam atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)