Am o mica problema cu un membru cunoscut al forumului care nu stiu din ce motiv "intarzie" (mai mult de 40 de zile) sa-mi plateasca o suma de 42 de euro.
Suma reprezinta transa a doua pentru inscrierea in directoare a catorva site-uri ce ii apartin.
Intr-adevar a fost o intarziere si din partea mea cu finalizarea task-ului mai ales ca a trebuit sa muncesc de cel putin doua ori mai mult decat la inscrierea unor site-uri normale pentru ca jumatate din site-urile respective erau deja inscrise in marea majoritate a directoarelor iar eu cand am acceptat acest job nu banuiam cat de greu va fi. Nu a contat pentru mine faptul ca a trebui sa muncesc mult mai mult decat m-am asteptat si mi-am terminat task-ul dar acum intampin astfel de probleme.
Totusi la mijlocul task-ului am trimis raport si am intrebat daca mai continui iar raspunsul a fost afirmativ. Dupa predarea si raportului final clientul mi-a raspuns de doua ori, prima data m-a asigurat ca a primit mail-ul iar a doua oara mi-a spus ca intarzie niste bani sa intre si ca nu a uitat de plata catre mine, de atunci nu a mai raspuns deloc.
Deocamdata nu vreau sa spun cine este pentru ca imi respect de fel clientii iar clientii care au colaborat sau colaboreaza cu mine pot confirma acest lucru, dar daca acesta continua in acest sens ma voi vedea nevoita sa ii fac public numele, nu de alta dar sa stie si alti membri de cine e bine sa se fereasca.
Personal sper inca intr-o rezolvare pe cale amiabila desi de mai bine de 2 saptamani clientul nu-mi raspunde nici la mail, nici la mesajele private de aici de pe forum cu toate ca l-am vazut activ aproape in fiecare zi.
Rog astfel un sfat de la cei care au mai intampinat astfel de probleme, cum sa procedez?