of, nu mai bine incercati sa va rezolvati problema pe PM?
of, nu mai bine incercati sa va rezolvati problema pe PM?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@rob nu chiar. uite, spre exemplu, de acum inainte ma voi feri sa colaborez cu kidu. si cred ca nu-s singurul![]()
@robyroy nu e vorba de nicio concluzie pripita. e concluzia celui care isi freaca ridichea pentru ca beneficiarul sa il tina in piuneze o luna de zile. simple as that. [maldinii +1]
p.s: am mai lucrat de pe forum cu somnulescu si mi-a trimis banii imediat cum am terminat ce am avut de scris. ba chiar inainte, ca mai ramasese un articol de facut.
totul e bine cand se termina cu bine, nu ?
Nu-mi place sa intru in polemica cu nimeni. Ce este cert e faptul ca atunci cand beneficiezi de niste servicii trebuie sa si le platesti. Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii aici, dar daca nu primesti nici un raspuns la nici un mail sau mesaj timp de 2 saptamani si ceva e greu sa te gandesti ca totul e in regula. Toata problema se putea rezolva foarte usor printr-un mail.
Desi nu am reputatia lui Kidu am incheiat si eu cateva zeci de tranzactii aici pe forum si nimeni nu s-a plans pana acum de serviciile mele.
Confirm faptul ca am fost contactata de Kidu si ca mi s-au platit o parte din bani cu promisiune ca urmeaza sa se achite si restul zilele urmatoare.
Cand voi incasa toata suma voi ruga un moderator sa inchida topicul. Pana in acel moment am rugamintea sa nu se comenteze aiurea si fara sens.
Multumesc!
Content writer & marketing afiliat
Eu zic sa punem mana de la mana, sa ajutam un coleg. Incep eu cu 41 de euro, mai da cineva 1 euro?
Ultima modificare făcută de Tom; 12th September 2011 la 21:37. Motiv: no offence, dar Kidu e favoritul meu:)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
perfect, contacteaz-o pe Daniela si da i banutii, sunt suficienti cei 41 ai tai
multumesc, apreciez, etc.
Ca la orice alt forum, astfel de subiecte sunt un magnet pentru trolleri profesionisti, nu e nici o surpriza. Cei cu capul pe umeri pot sa citeasca opinia mea si vor intelege.
Micile dezavantaje ale muncii "la mica intelegere", respectiv fara contract: serviciul nu se livreaza la timp, plata nu se face la timp.
Ambii colegi au dreptate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu vreau sa arunc paie pe foc dar ambii au dreptate, pentru ca vorbim aici despre timpul lor personal si proiectele lor in care au investit mai mult decat bani. Sunt sigur ca o sa se rezolve problema, la fel cum zicea 1nesco, mai exista unele probleme cand faci munca "la mica intelegere", ba nu faci calculele corect, ba intarzie lumea cu plata.
Sunt sigur ca Kidu a avut motivele lui cand a intarziat cu plata.
Tom e glumet ca de fiecare data![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)