@rob nu chiar. uite, spre exemplu, de acum inainte ma voi feri sa colaborez cu kidu. si cred ca nu-s singurul:)
Versiune printabilă
@rob nu chiar. uite, spre exemplu, de acum inainte ma voi feri sa colaborez cu kidu. si cred ca nu-s singurul:)
Era nevoie ca sa posteze pe forum sa faci asta ? Asa cum ai ales sa nu comentezi si sa ii dai aia 42e, puteai sa ii dai la timp chiar daca nu erai multumit, incheiai colaborarea si gata, nu iti mai bateai capul acum .
Nu imi este clar de ce o postare pe forum te-a facut sa te razgandesti, adica daca nu ai vrut sa ii dai banii 1 luna, nu ii dadeai nici acum , pt ca asa ai considerat de cuvinta, treaba voastra .
@robyroy nu e vorba de nicio concluzie pripita. e concluzia celui care isi freaca ridichea pentru ca beneficiarul sa il tina in piuneze o luna de zile. simple as that. [maldinii +1]
p.s: am mai lucrat de pe forum cu somnulescu si mi-a trimis banii imediat cum am terminat ce am avut de scris. ba chiar inainte, ca mai ramasese un articol de facut.
@Maldinii: intre a da o teapa si a avea motive sa intarzii o plata sunt niste diferente. Te ai prins? Parca am facut niste tranzactii, ai avut emotii ?
@misticalriver: sa nu uiti sa te feresti :)
@all: intr-o disputa trebuie sa ai in vedere ca fiecare parte are opinii diferite si de cele mai multe ori adevarul este undeva la mijloc. Sunt minim 50 de tranzactii cu useri pe acest forum iar bara aia verde este facuta din zecii de opinii pozitive.
Dupa cum spuneam nu voi comenta nici intarzierea si nici detaliile deal-ului. Asta ca sa fiu un sfert de gentleman si sa nu corectez unele detalii esentiale din povestea Danielei.
Ceea ce este cert, ii datorez 42 euro si vor fi platiti atunci cand consider eu, iar Daniela daca doreste va anunta ca si a primit banii.
Nu-mi place sa intru in polemica cu nimeni. Ce este cert e faptul ca atunci cand beneficiezi de niste servicii trebuie sa si le platesti. Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii aici, dar daca nu primesti nici un raspuns la nici un mail sau mesaj timp de 2 saptamani si ceva e greu sa te gandesti ca totul e in regula. Toata problema se putea rezolva foarte usor printr-un mail.
Desi nu am reputatia lui Kidu am incheiat si eu cateva zeci de tranzactii aici pe forum si nimeni nu s-a plans pana acum de serviciile mele.
Confirm faptul ca am fost contactata de Kidu si ca mi s-au platit o parte din bani cu promisiune ca urmeaza sa se achite si restul zilele urmatoare.
Cand voi incasa toata suma voi ruga un moderator sa inchida topicul. Pana in acel moment am rugamintea sa nu se comenteze aiurea si fara sens.
Multumesc!
Eu zic sa punem mana de la mana, sa ajutam un coleg. Incep eu cu 41 de euro, mai da cineva 1 euro?
Micile dezavantaje ale muncii "la mica intelegere", respectiv fara contract: serviciul nu se livreaza la timp, plata nu se face la timp.
Ambii colegi au dreptate.
Nu vreau sa arunc paie pe foc dar ambii au dreptate, pentru ca vorbim aici despre timpul lor personal si proiectele lor in care au investit mai mult decat bani. Sunt sigur ca o sa se rezolve problema, la fel cum zicea 1nesco, mai exista unele probleme cand faci munca "la mica intelegere", ba nu faci calculele corect, ba intarzie lumea cu plata.
Sunt sigur ca Kidu a avut motivele lui cand a intarziat cu plata.
Tom e glumet ca de fiecare data :))
Daca tot suntem la judecata, eu sunt 100% de partea lui Kidu.
Nu sunt de acord cu discreditarea unei persoane in mod public pentru o afacere privata. Afacerile private merg bine, prost, whatever.
Daca as avea de ales intre a face afaceri cu Daniela sau cu Kidu, l-as alege clar pe Kidu. Nu as vrea ca pentru o greseala, scapare sau cearta sa fiu facut de cacao in mod public. Daca as pati-o, as face exact ca si Kidu. As pastra detaliile pentru mine.