Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Rog un sfat despre un client de pe forum care nu vrea sa-mi plateasca serviciile.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@rob nu chiar. uite, spre exemplu, de acum inainte ma voi feri sa colaborez cu kidu. si cred ca nu-s singurul

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de misticalriver Vezi Post
    @rob nu chiar. uite, spre exemplu, de acum inainte ma voi feri sa colaborez cu kidu. si cred ca nu-s singurul
    Nu va grabiti sa trageti concluzii pripite. Kidu are o reputatie solida in spate. Probabil au fost oarece motive la mijloc.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Eu sunt cel in cauza si nu este o teapa. Nu voi comenta detaliile si intarzierea, astept doar sa confirme Daniela cand a primit si ultima plata.
    Era nevoie ca sa posteze pe forum sa faci asta ? Asa cum ai ales sa nu comentezi si sa ii dai aia 42e, puteai sa ii dai la timp chiar daca nu erai multumit, incheiai colaborarea si gata, nu iti mai bateai capul acum .

Nu imi este clar de ce o postare pe forum te-a facut sa te razgandesti, adica daca nu ai vrut sa ii dai banii 1 luna, nu ii dadeai nici acum , pt ca asa ai considerat de cuvinta, treaba voastra .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@robyroy nu e vorba de nicio concluzie pripita. e concluzia celui care isi freaca ridichea pentru ca beneficiarul sa il tina in piuneze o luna de zile. simple as that. [maldinii +1]

p.s: am mai lucrat de pe forum cu somnulescu si mi-a trimis banii imediat cum am terminat ce am avut de scris. ba chiar inainte, ca mai ramasese un articol de facut.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

@Maldinii: intre a da o teapa si a avea motive sa intarzii o plata sunt niste diferente. Te ai prins? Parca am facut niste tranzactii, ai avut emotii ?
    @misticalriver: sa nu uiti sa te feresti
    @all: intr-o disputa trebuie sa ai in vedere ca fiecare parte are opinii diferite si de cele mai multe ori adevarul este undeva la mijloc. Sunt minim 50 de tranzactii cu useri pe acest forum iar bara aia verde este facuta din zecii de opinii pozitive.

Dupa cum spuneam nu voi comenta nici intarzierea si nici detaliile deal-ului. Asta ca sa fiu un sfert de gentleman si sa nu corectez unele detalii esentiale din povestea Danielei.
    Ceea ce este cert, ii datorez 42 euro si vor fi platiti atunci cand consider eu, iar Daniela daca doreste va anunta ca si a primit banii.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu-mi place sa intru in polemica cu nimeni. Ce este cert e faptul ca atunci cand beneficiezi de niste servicii trebuie sa si le platesti. Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii aici, dar daca nu primesti nici un raspuns la nici un mail sau mesaj timp de 2 saptamani si ceva e greu sa te gandesti ca totul e in regula. Toata problema se putea rezolva foarte usor printr-un mail.
    Desi nu am reputatia lui Kidu am incheiat si eu cateva zeci de tranzactii aici pe forum si nimeni nu s-a plans pana acum de serviciile mele.

Confirm faptul ca am fost contactata de Kidu si ca mi s-au platit o parte din bani cu promisiune ca urmeaza sa se achite si restul zilele urmatoare.
    Cand voi incasa toata suma voi ruga un moderator sa inchida topicul. Pana in acel moment am rugamintea sa nu se comenteze aiurea si fara sens.
    Multumesc!
    Content writer & marketing afiliat

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Eu zic sa punem mana de la mana, sa ajutam un coleg. Incep eu cu 41 de euro, mai da cineva 1 euro?
    Ultima modificare făcută de Tom; 12th September 2011 la 21:37. Motiv: no offence, dar Kidu e favoritul meu:)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Micile dezavantaje ale muncii "la mica intelegere", respectiv fara contract: serviciul nu se livreaza la timp, plata nu se face la timp.
    Ambii colegi au dreptate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

somnulescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    284
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu vreau sa arunc paie pe foc dar ambii au dreptate, pentru ca vorbim aici despre timpul lor personal si proiectele lor in care au investit mai mult decat bani. Sunt sigur ca o sa se rezolve problema, la fel cum zicea 1nesco, mai exista unele probleme cand faci munca "la mica intelegere", ba nu faci calculele corect, ba intarzie lumea cu plata.

Sunt sigur ca Kidu a avut motivele lui cand a intarziat cu plata.

Tom e glumet ca de fiecare data
    Sunt un adevarat Geek si beau doar bere buna :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca tot suntem la judecata, eu sunt 100% de partea lui Kidu.
    Nu sunt de acord cu discreditarea unei persoane in mod public pentru o afacere privata. Afacerile private merg bine, prost, whatever.

Daca as avea de ales intre a face afaceri cu Daniela sau cu Kidu, l-as alege clar pe Kidu. Nu as vrea ca pentru o greseala, scapare sau cearta sa fiu facut de cacao in mod public. Daca as pati-o, as face exact ca si Kidu. As pastra detaliile pentru mine.
    Trust, but verify.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un sfat despre CMS: Memht, Joomla sau...?
    De Hobart în forumul Client side
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th November 2010, 15:42
  2. Am un client care cumpara link-uri
    De Krumel în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th September 2010, 18:14
  3. care foloseste DP forum, stie ceva despre....
    De poison17 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th February 2009, 00:54
  4. Poate un neamt sa-mi plateasca euro in contul meu de BCR...
    De clon în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th November 2008, 22:37
  5. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd January 2007, 15:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •