Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 86

Subiect: user care nu a platit serviciile.....

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de cristianionescu Vezi Post
    Dan, nu se pune. Nu e dovada in instanta.
    Daca tu il filmezi pe unul ca trece pe rosu de 999 de ori intr-o zi, politia nu ii poate lua permisul. Aparatura ta de inregistrare e omologata de RAR? Corespunde standardelor din directiva europeana N:245454XXXX? Eventual il vor chema la sectie pentru o mica discutie, si cam atat.
    In acest caz, cu tot "respectul" pe care il port legilor si statului, dati-mi voie sa ma ^%$ in ea de tara si sa emigrez.
    Cum frate, daca io il filmez pe unu care comite o crima si FUGE... aia nu e proba? E o gluma??? Ala o sa traiasca linistit pana la adanci batraneti daca nu exista si alte dovezi?
    Trust, but verify.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    41

Implicit

Dan, nu se pune. Nu e dovada in instanta.
    Daca tu il filmezi pe unul ca trece pe rosu de 999 de ori intr-o zi, politia nu ii poate lua permisul. Aparatura ta de inregistrare e omologata de RAR? Corespunde standardelor din directiva europeana N:245454XXXX? Eventual il vor chema la sectie pentru o mica discutie, si cam atat.
    Personal, am fost implicat intr-un accident de curand. Un motociclist de langa mine a filmat toata scena involuntar (avea o camera pe casca). Cu "bucatica de film" eu m-am dus frumos la politie pe un CD.
    Politistii au acceptat proba senini. Ce sa inteleg ? Ca ei nu stiu legile, ca nu le aplica sau .. e vorba de alta circumstanta?

Multam
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Personal, am fost implicat intr-un accident de curand. Un motociclist de langa mine a filmat toata scena involuntar (avea o camera pe casca). Cu "bucatica de film" eu m-am dus frumos la politie pe un CD.
    Politistii au acceptat proba senini. Ce sa inteleg ? Ca ei nu stiu legile, ca nu le aplica sau .. e vorba de alta circumstanta?

Multam
    Politistul nu e judecator.

Sa nu se inteleaga ca astfel de probe sunt inutile sau ca cineva e tampit sa nu tina cont de ele. Dar vorbim aici de anchetatori. Treaba lui e sa gaseasca un vinovat si sa-l infunde cat mai tare pe baza a ceea ce vede in teren. Inclusiv probe video. Doar ca mai sunt avocati de cealalta parte care pot contesta o gramada din probe. Or contesta ei autenticitatea materialului video, dar poate mai gaseste anchetatorului un om care sa depuna marturie impotriva lui. Poate l-a vazut cineva, poate l-a auzit ce are de gand sa faca. Poate acel cineva ajuta sa se reuseasca in final sa se stabileasca o legatura intre presupusul hot si bunurile furate. In final, judecatorul decide.

Cam asa merg lucrurile. Ideea e ca daca-l filmezi nu poti sa bati din palme si sa zici: "L-am condamnat". E o chestie care tine de obiectivitate si cred ca ati vrea sa se aplice si pe el: "Decat un nevinovat in puscarie, mai bine 10 vinovati afara!"

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Ok, caz concret : Accident live pe ro (asta e accidentul de care vorbeam - nu e unul grav, dar putea fi. Ma intereseaza aspectul legislativ al inregistrarii)

Nu stiu cat de offtopic suntem deja pe acest post, scuze ZeTTu. Se poate deschide unul nou daca moderatorii/admins considera.
    Hai sa o luam altfel. Pana acum 1-2-3 ani, cate accidente din astea se rezolvau cu proba video? Niciunul si cu toate astea, lumea tot se descurca. Exista un martor in spate, exista niste expertize. Le masoara frantele, etc. Boul ala poate zice mersi, pentru ca daca nu era lovit cred ca intra direct in pietoni. Te duci la ei si gasesti unul sa depuna marturie ca erau deja pe trecere (aveau verde) - deci el clar a trecut pe rosu.

Apoi ii arati politistului si filmarea sa aiba sa vada si mai clar cum s-au intamplat lucrurile si mai departe stie el cum sa ancheteze.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Dan, hai sa iti dau un caz personal. Eu am o camera CCTV in fata casei. Un vecin mi-a luat masina cu cheia prin 2002. Ghici ce...nu am ce-i face. Si ca sa fie si mai amuzant, dreptul la propria imagine este un drept personal nepatrimonial. Nici camera din magazinul de la colt nu tine in instanta. Ci faptul ca ai fost prins cu produsele asupra ta.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

Implicit

Dan, asa e in toate tarile EU. Principiul e: scapa 10 vinovati decat sa bagam unul nevinovat. Inregistrarea aia poate sa fie trucata, prelucrata, sau "sa aiba" un pixel albastru (vezi cazul Basescu).

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Dan, asa e in toate tarile EU.
    Emigrez in Africa (am uitat sa precizez).
    Te-as contrazice putin sa stii. Am trait in UK si stiu ca cctv-urile magazinelor sunt probe. Poate oi fi eu gresit informat?
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

orice inregistrare poate sa fie proba in instanta doar daca e facuta la cererea unui procuror si realizata cu mijloace tehnice omologate. punct.
    Asa ca nu mai investiti in tehnica video de supraveghere ca e fix zero.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Destul de greu sa nu existe alte dovezi. inregistrarea video nu e acceptata ca proba, dar asta nu inseamna ca procurorul si politistii nu tin cont de indiciile pe care i le furnizeaza pentru a instrumenta eficient cazul...
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Kidu/Robyroy, ati pus punctul pe i. Exact acesta este motivul din punct de vedere legal. Si mai adaug ceva: nici mailurile, conversatiile pe messenger (audio sau text), martorii rude de gradul 1-2, sau afini, nu tin in instanta.
    Dan, daca sunt omologate si instalate cu avizul politiei lucrurile pot sa stea diferit, nu as vrea sa imi dau cu parerea. Dar iti spun sigur ca in Romania singura proba care tine in relatiile comerciale e contractul semnat.
    Vezi si: http://www.nfh.org.uk/resources/Articles/cctv/index.php
    Ultima modificare făcută de cristianionescu; 11th October 2011 la 21:39.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Dar iti spun sigur ca in Romania singura proba care tine in relatiile comerciale e contractul semnat.
    Si sa vezi ce declar eu insolventa, scap de toate activele, si te stergi matale undeva cu contractul (presupunand ca vreau sa iti trag o leapsa pentru o suma cu multe zerouri

Hai ca ii invat pe astia mici care ne urmaresc pe thread la tampenii....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 13th September 2011, 15:26
  2. Vand 4 domenii din care 2 cu hosting platit
    De alias74 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th February 2011, 00:53
  3. Director Web Platit -
    De Andreiuk în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 5th November 2010, 00:51
  4. PayPal m-au platit de 2 ori (sau ING?)
    De CatalinTM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 26th July 2008, 11:32
  5. Cat ati platit pe reclama CPC?
    De crissuca în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th February 2008, 12:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •