Buna.
Acum vreo cateva zile asteptam un withdraw de la PayPal pe cardul meu de aproximativ 380 RON. Cand am mers la bancomat am constatat ca tranzactia a fost efectuata de doua ori, ca atare primisem 760 RON. Am scos toti banii, deoarece mai aveam ceva pe card si aveam nevoie de ei.
Acum constat cu stupoare ca au facut STORNARE la a doua tranzactie si contul meu este pe -380 RON. Faza asta m-a enervat la maxim. Cum adica isi permit ei sa imi puna mie contul pe -380 RON fara sa ma anunte in prealabil ? Daca ma sunau si ziceau "Domnule Catalin, stiti trebuie sa aduceti o parte din bani bla bla din cauza unei greseli bla bla" mergeam si le duceam banii sau ii alimentam pe card.
Dar sunt indignat cum de isi permit asa ceva ? Sa nu ma intelegi gresit, mi se pare total normal sa vrea oamenii banii inapoi si mi se pare normal sa ma duc sa ii duc. Si chiar asta aveam de gand.
Dar de ce nu m-am contactat inainte ?
Pentru faza asta inca stau si ma gandesc daca le mai dau banii inapoi. Puteti sa-mi spuneti ce vreti, puteti sa-mi spuneti ca sunt roman - dar asa ceva nu mi se pare normal. Chiar si in supermarket, cand vor sa faca o stornare, trebuie sa cheme sefa de tura sau ce-o fi si altele. Aici puteau macar sa ma sune sa zica "S-a gresit, s-a facut o stornare, va rugam returnati banii".
Asa, acum am vreo 2 intrebari:
1) Tranzactia apare ca si efectuata de PayPal de 2 ori, dar nu pot sa-mi dau seama cine a gresit. Unde a fost eroarea. La PayPal sau la banca ? Daca a fost la PayPal, de ce mi-a luat banca banii inapoi si i-au dat celor de la PayPal ??? Ce incredere aveau in ei ? Daca e greseala bancii, e totul ok.
2) Daca nu returnez banii si nu mai folosesc cardul niciodata, ce mi se poate intampla ? Cardul e VISA Electron facut la ING pentru studenti. Inca sunt in dubii daca le returnez banii, deci daca e cineva amabil sa-mi raspunda in cunostiinta de cauza, fara sa ma injure, ii multumesc.