Salut
Oare ce ofera in plus un director web platit fata de unul gratuit?
Salut
Oare ce ofera in plus un director web platit fata de unul gratuit?
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
mai putine outgoing links tinand cont ca nu toti vor plati si alte beneficii precizate de fiecare director in parte?
si probabil daca e cu plata are un pr cel putin 6 , eu oricum n-am da banii pe asa ceva.
:)
Se ofera in general si o pozitie in pagina mai avantajoasa in comparatie cu site-urile inscrise gratuit.
Si cum in general pretul nu este chiar asa mare si isi poate permite oricine sa plateasca o inscriere cu cativa euro, eu sunt de parere ca merita.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
PR 6 !? Uita-te cate astfel de directoare exista in Romania, doar vreo 4 - 6 si din acestea mai bine de jumatate dun transfera PR fiind de generatie veche... (in directorul propriu zis nu stiu daca PR-ul e chiar 6, ci doar in index aceste site-uri fiind de fapt portaluri)...
singurul director platit care merita este Yahoo!
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Si eu cred ca yahoo este singurul director pentru care merita sa platesti !
EU nu as da bani ca sa-mi inscriu siteul in director si nici nu cred ca se merita !
Buun !!! Eu nu sunt nici PRO, nici CONTRA directoarelor platite, insa atat timp cat X-ulescu (fie ca e o persoana sau firma cu veleitati SEO) solicita o suma de cel putin 100 de euro pentru a inscrie site-ul manual in 400 directoare romanesti nu poti sa nu nu-ti doresti si tu partea ta de cativa centi pentru fiecare site inscris... adica eu ofer directorul cu inscrieri gratuite si vin "baietii destepti" si fac bani pe spinarea mea...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)