Am doua locuri libere intr-o echipa de 4.

1. Imi trebuie un Programator PHP/Mysql care sa stie sa lucreze cu smarty, sa fie familiarizat cu lucru in echipa, s sa poata prelua un proiect in desfasurare. Trebuie de asemenea sa aiba experienta cu aplicatii php bine structurate, (orice, ecommerce, gestiune etc) si sa poata dezvolta un proiect cu logica avansata, fara a avea treaba cu aspectul exterior.

Imi mai trebuie un designer/programator care sa fie _obsedat_ de detalii si sa aiba gust, sa lucreze bine cu vectori,de asemenea trebuie sa stie bine css si javascript pentru design css. Nu ma intereseaza doar graficieni vreau pe cineva capabil sa scrie cod compatibil cross-browser.
Actionscript/Flash constituie un avantaj substantial.

ATENTIE
Jobul e total diferit de ce se practica in general. Vom lucra la doua proiecte ale firmei, nu vom face site-uri pe banda pentru clienti nehotarati, ne vom concentra doar pe aceste proiecte. Este vorba de JOCURI online, gen MMORPG.

Este incurajata creativitatea si calitatea, nu lucru pe banda.
Activitate dinamica foarte motivanta, mediu de lucru linistit.

Salarii intre 400 - 700Eur sau depinde de ce stiti sa faceti.
Posibilitate de marire progresiva a salariului in functie de realizari
Bonusuri la fiecare proiect finalizat
Bonusuri lunar in functie de realizari
Program flexibil (da puteti pleca in vacante si cu probleme personale, daca recuperati timpul)

Jobul poate prezenta si alte surprize placute despre care prefer sa vorbesc doar dupa angajare.

YMSG: puremoondust
MAIL: manuel.tanase (at) gmail (dot) com
Doar pt Bucuresti (nu se lucreaza de acasa)