23rd October 2011, 21:21
1 out of 2 members found this post helpful.
webmaster care da tepe / 4metin.ro
Buna seara,
Vreau sa reclam si io un Webmaster de care trebuie sa va feriti in viitor nu stiu daca are cont aici pe forum.seopedia dar stiu sigur ca este un "jeg" de om care da tepe , este administatorul site-ului 4metin.ro are id-ul de messenger llegolas_rops vad ca are si un cont pe softpedia cu numele llegolas4metinnet.
TEAPA care am luat chiar azi , am cumpar un "link / text reclama" in footer cu 10 euro / paypal reclama a fost afisata doar 2 ore si acum vad ca deja a disparut , l-am contact pe messenger este online dar pe mine ma pus pe invizibil ..
astai romani , se bucura la 10 euro dar va pierde mult mai mult.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
23rd October 2011, 21:36
1 out of 1 members found this post helpful.
23rd October 2011, 21:42
Si eu din pacate trimit tot ca gift mereu... E bine ca ii stim macar numele. Pe viitor, sa fie invatatura de minte, si pentru tine, dar si pentru noi. Imi pare rau ca exista oameni care se bucura la 10 euro ca si copiii de Craciun la cadouri
.
23rd October 2011, 21:49

Postat în original de
MaXz
Daca te gandesti mai bine, acest om ce da teapa zilnic de 10 euro ajunge sa castige intr-o luna mult mai bine decat un om care se duce la munca zilnic. ( inca mai exista persoane in Romania ce castiga sub 10 - 12 mil lunar )
Asta e corect, dar intr-o zi, orice "pravalie" se inchide, nimic nu e vesnic
. Pana la urma, toate "comenzile" ce le are, de pe net le are. Cand va ajunge lumea sa scrie despre el, sa fii convins ca nu va mai putea da tepe (google va ajuta la o simpla cautare). Deci ori o incurca rau cu politia, ori la sapa de cauciuc in VIATA REALA.
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 23rd October 2011 la 21:51.
Motiv: adaugare
23rd October 2011, 22:00
Trebuie facuta o lista cu "nesimtiti" astia , cand vrei sa cumperi ceva nu strica sa arunci o privire in lista respectiva .... e de ajuns sa scrie numele site-ului in lista si acel site / om nu va mai da tepe prea usor...si nici nu va mai vinde nimic vre-o data pe acel site..
daca tot da tepe macar sa isi asume raspunderea si sa ramana "patat", iar in viitor astia care vor sa de tepe, sa se gandeasca de 100 de ori inainte sa dea o teapa....
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!