Tocmai mi-au disparut toate IBL-urile la vreo cateva website-uri in Webmaster Tool (adica imi arata 0). La inceput am crezut ca-i vreun bug, dar la alte website-uri arata normal. S-a mai intamplat treaba asta si la altii? Care ar putea fi cauza?
Tocmai mi-au disparut toate IBL-urile la vreo cateva website-uri in Webmaster Tool (adica imi arata 0). La inceput am crezut ca-i vreun bug, dar la alte website-uri arata normal. S-a mai intamplat treaba asta si la altii? Care ar putea fi cauza?
Stay tunned for Bristol based web design.
Sorry ca ma bag peste topicul tau, dar are o oarecare legatura. Adica vin si eu cu o intrebare:
Cam de o luna am pus link-uri pe diverse site-uri cu follow, dar nici acum nu au aparut in Webmasters Tools. Se face greu update-ul?
Si mie mi-au disparut toate astazi. Doar la un site pe la care nu a trecut crawlerul din 20 feb au ramas. Nu stiu daca are vreo legatura...
Si la mine acelasi lucru s-a intamplat
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Raportez si eu aceeasi problema.
Si mai am o problema, mai mare. Pentru un blog al meu, am scazut de azi foarte foarte mult. Pe cuvinte cheie unde eram pe prima pagina acum nici pe pagina 10 nu sunt. Si asta de azi.
Ce credeti ca s-ar fi putut intampla? Si mai ales, ce pot face?
Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online
Eu m-am obisnuit cu caderile/urcarile bruste/lente. Totul depinde de timp, adica azi esti pe 1, maine pe 100...iar scazi...iar cresti... te indexeaza aiurea...si pana la urma se stabilizeaza.
Probabil ca se face update de IBL/PR.
Aceeasi problema cu IBL-urile si cu urcarile si scaderile in serps o am si eu, dar la mine de o luna tot cresc si scad in fiecare zi la anumite cuvinte cheie. Sper sa se termina odata![]()
si-a revenit acum... se pare ca a fost un update la IBL, pentru ca au aparut mai multe deodata... ingrijorator de multe.
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)