bine v-am gasit
vreau si eu sa stiu daca s-adat pana la urma drumul la primit bani prin paypal.
Send. Receive. Withdraw to a U.S. Bank Account or a card.
Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account. In addition, withdraw to a credit, debit, or prepaid card in countries marked with a ().
Mai precis: gata pot sa utiliz sau tbuie nu sh ce cont in state..?
mersi mult, sper sa-mi raspundeti si mie
pls
PS am un card VISA in USD, cum sa fac cum sa incerc...?
(da stiu, fetele-s mai proaste...)
practic mi-ar palcea sa stiu: pana la urma: merge sau nu sa si PRMIESTI bani prin paypal
Ultima modificare făcută de drcosmina; 12th October 2007 la 09:09.
Raspunsul scurt, DA.
Nu, nu ai nevoie de nici un cont in US...
Referitor la carduri, se pare ca asta e singura problema pe care INCA o au romanaii vis-a-vis de PayPal... Iti recomand sa citesti sectiunea asta pentru a vedea ce carduri sunt potrivite pentru PP, si daca nu ai cont PP, ai aici un ghid destul de bun zic eu...
Nu stiu daca esti fata sau nu, dar... where did you get that from??!
Inca o data, DA.
Succes si te rugam sa te prezinti aici...
Ultima modificare făcută de Toto; 12th October 2007 la 10:42.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Mi-am facut cont premier la paypal. Cread ca am facut o greseala. Vad ca la cont de tip personal nu se ia nici o taxa cand primesti bani. La 150$ mi-a luat $6.15 .
![]()
Astea sunt chiar nesimtiti ...
Voi ce cont aveti personal sau premier ? De pe personal nu se pot scoate banii sau care este problema ? Care este diferenta.
Merci
si eu tot premier am. de pe personal nu se pot face decit vreo 5 primiri de bani pe an, cred, deci este aproape fara utilitate. eu in schimb stau de vreo doua saptamini sa-mi verifice contul din nu stiu ce motive de securitate, mi-au raspuns o data spunindu-mi ca au trimis cererea mea mai departe la cei care se ocupa de astea si de atunci nimic...
nu incurcati treburile ! transferul bancar e transfer bancar, normal ca nu poti primi euro in cont de ron. cu transferul prin visa este altceva, se poate transfera euro si se transforma automat in ron la cursul din ziua respectiva, atentie, la cursul VISA, nu curs BNR, ceea ce eu cred ca e mai bine![]()
Salut,
Am si eu cont paypal, si pana acu o saptamana, aveam posibilitatea de a face withdraw pe mastercard (mai exact Mastercard Standard EUR de la BRD).
De o saptamana incoace, mi-a disparut optionu de mastercard (si logoul), si pot alege numai visa pentru withdrawal.
Are cineva vreo idee ce se intampla si cum as putea rezolva?
P.S.: Contul este de tip personal.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)