Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Your payments are currently on hold. Action is required...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit Your payments are currently on hold. Action is required...

Astazi imi verificam contul de adsense si am gasit acest mesaj in cont:

Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

La payments este setat normal. Payment holding: Please send my payments monthly. Daca dau click pe read more imi apare urmatorul mesaj:

General Payments Issue - Please contact AdSense Support to resolve this hold.

Le-am trimis un mail din formularul de contact existent acolo. Ce poate sa fie ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Si mie imi apare la fel insa cand apas More details :

"IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle."

Asta deoarece am setat eu sa nu emita plata! Ceva aici : http://www.google.com/support/forum/...7861d9bd&hl=en

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Si mie imi apare la fel insa cand apas More details :

"IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.

Click the Required Action(s) below for information on resolving your hold. Changes made to these settings after the 15th of the month may apply to either the current or next payment cycle."

Asta deoarece am setat eu sa nu emita plata! Ceva aici : http://www.google.com/support/forum/...7861d9bd&hl=en
    Exact acelasi mesaj imi apare si mie (cu tot cu "IMPORTANT: Your payments are currently on hold. Action is required to release payment.), doar ca eu nu am setat payments on hold.

Am postat si eu pe forumul Google. Am vazut acolo ca problema esta una destul de des intalnita. Eu mi-am schimbat adresa acum doua luni, luna trecuta incasand banii pe noua adresa. Sa vrea Google sa reverifice adresa noua prin trimiterea unui noi PIN ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Mie nu imi apare on hold, in schimb suma de la "Monthly balance" este dubla fata de cea reala.

Edit: S-a remediat problema.
    Ultima modificare făcută de alinalin0; 15th July 2010 la 09:31.

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

am avut si eu aceeasi 'problema' de cand cu trecerea in euro. Trebuie sa reactualizezi si sa confirmi datele personale. Cam asta a fost tot ce eu am facut ca acel mesaj sa dispara .

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de domnualin Vezi Post
    am avut si eu aceeasi 'problema' de cand cu trecerea in euro. Trebuie sa reactualizezi si sa confirmi datele personale. Cam asta a fost tot ce eu am facut ca acel mesaj sa dispara .
    Am intrat si am reconfirmat datele de acolo. La cat timp dupa ce ai facut asta ti-a disparut respectivul mesaj ?

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    29

Implicit

cred in cateva ore, dar nu mai stiu exact sigur.

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    321
    Putere Rep
    32

Implicit

ai plata in asteptare pt ca nu ti-ai configurat complet profilul, uita-te la edit information si baga acolo tot si va fi ok
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de voidcode Vezi Post
    ai plata in asteptare pt ca nu ti-ai configurat complet profilul, uita-te la edit information si baga acolo tot si va fi ok
    Nu este prima data cand iau banii de la adsense. Nu am schimbat nimic la profil decat atunci cand am modificat adresa. Si am primit odata banii pe adresa noua (deci a fost corect setata).

EDIT. Am mai aflat ceva intre timp. Luna trecuta, pe data de 1, am facut trecerea de la dolar la euro. Eu tin minte ca aveam o anumita suma in dolari iar dupa trecerea la euro am vazut o suma mai mare in euro. Sincer, m-am gandit ca am uitat eu suma care fusese in dolari, nu am fost atent sau ceva de genul asta. Totusi se pare ca a existat o eroare si Google ar fi platit in plus. Eroarea aceasta ar fi aparut la mai multe conturi. Din cate am inteles, luna asta plata va fi suspendata, urmand sa primesc plata luna viitoare. Probabil se va face un fel de refund din suma pe care o am de incasat acum. Sper sa se rezolve cat mai repede si fara alte complicatii.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 15th July 2010 la 23:19.

delpi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd June 2007
    Locaţie
    Radauti
    Vârstă
    36
    Posturi
    458
    Putere Rep
    34

Implicit

exact aceeasi problema ca Nichita (primul post din acest topic) am patit-o si eu ieri in contul de AdSense. Pe 21 plata a fost emisa. Nu am avut timp sa trec pe la o banca sa scot banii, iar ieri, pe 29 mi-a aparut mesaj in contul de AdSense cum ca plata este blocata si trebuie sa contactez echipa adsense. Le-am dat aseara un mail si le-am explicat problema in mare (de fapt nici eu nu stiu care ar fi problema, doar le-am zis ca plata mi-a fost blocata si nu inteleg nici eu motivul).

Mentionez ca nu am facut nici o modificare in ultima perioada in contul de adsense.

Mai trebuie facut ceva, in afara de faptul sa astept un raspuns de la ei? Voi ati mai facut altceva?

Multumesc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. programator action script
    De voidcode în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th February 2010, 02:32
  2. Your payments are currently on hold
    De arrasoft în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th July 2008, 10:27
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th July 2007, 19:43
  4. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th July 2007, 19:06
  5. Google Testing AdSense Cost Per Action (CPA)
    De Duncan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 12:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •