Nu aveam cont PayPal pana acum, pentru ca nu i-am vazut utilitatea, avand in vedere ca Romania era pe lista neagra a celor neacceptate. Plateam pe net cu cardul, iar de primit primeam prin Western, etc.
Azi 3 oct 2007 m-am decis sa fac cont PP citind topicul despre acceptarea Romaniei si la send si la receive/request money. O sa spun aici toti pasii pe care i-am urmat, poate au si altii nevoie:
Am decis sa deschid cont de tip "Bussines" cu gandul ca o sa il folosesc si la comertul online... Puteti alege oricare dintre cele trei optiuni, in functie de motivul deschiderii contului si de viitoarea folosinta a contului vostru PP.
Am completat toate campurile, etc si am ajuns la momentul cand ar trebui sa atasez un card la acest cont de PayPal.
Am un card Master Card in EUR emis de BRD cu care am facut plati pana acum si pe internet dar si in afara tarii si am decis sa il atasez pe acesta contului de PayPal.
A urmat pasul in care PayPal trebuie sa traga de pe card 1.5 EUR ca sa iti verifice cardul. Am apasat pe butonul de autorizare al tranzactiei si primesc urmatorul raspuns:
Toate bune, cel putin pana in acest moment... Urmeaza sa iau extrasul de cont de la banca si sa gasesc acel minunat cod de 4 cifre pentru continuarea procesului...PayPal has charged the €1.50 EUR Expanded Use Fee to your card.
Continuarea este mai jos...Find the 4-digit Expanded Use Number associated with this charge on your next credit card statement (monthly transaction history).