Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Tutorial deschidere cont PayPal

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit Tutorial deschidere cont PayPal

Nu aveam cont PayPal pana acum, pentru ca nu i-am vazut utilitatea, avand in vedere ca Romania era pe lista neagra a celor neacceptate. Plateam pe net cu cardul, iar de primit primeam prin Western, etc.

Azi 3 oct 2007 m-am decis sa fac cont PP citind topicul despre acceptarea Romaniei si la send si la receive/request money. O sa spun aici toti pasii pe care i-am urmat, poate au si altii nevoie:

Am decis sa deschid cont de tip "Bussines" cu gandul ca o sa il folosesc si la comertul online... Puteti alege oricare dintre cele trei optiuni, in functie de motivul deschiderii contului si de viitoarea folosinta a contului vostru PP.

Am completat toate campurile, etc si am ajuns la momentul cand ar trebui sa atasez un card la acest cont de PayPal.

Am un card Master Card in EUR emis de BRD cu care am facut plati pana acum si pe internet dar si in afara tarii si am decis sa il atasez pe acesta contului de PayPal.

A urmat pasul in care PayPal trebuie sa traga de pe card 1.5 EUR ca sa iti verifice cardul. Am apasat pe butonul de autorizare al tranzactiei si primesc urmatorul raspuns:

PayPal has charged the €1.50 EUR Expanded Use Fee to your card.
    Toate bune, cel putin pana in acest moment... Urmeaza sa iau extrasul de cont de la banca si sa gasesc acel minunat cod de 4 cifre pentru continuarea procesului...

Find the 4-digit Expanded Use Number associated with this charge on your next credit card statement (monthly transaction history).
    Continuarea este mai jos...
    Ultima modificare făcută de Toto; 3rd October 2007 la 13:40.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Intre timp, pana iau extrasul, decid sa dau o fuga prin contul PayPal sa vad ce optiuni am active, etc...

Ma loghez, merg pe "Withdraw Money" si primesc urmatorul raspuns:
    Before you can Withdraw Money, you must complete the registration process by confirming your primary email address. If you need your email confirmation number resent, click on the new confirmation number link at the bottom on this page.
    Corect... Inainte sa imi folosesc contul, ar trebui sa atest ca au sunt cel care mi-am facut contul... Pentru asta, verifici adresa de email cu care ai facut inscrierea si dai click pe:

Click here to activate your account
    Dupa click ajungi pe o pagina web unde trebuie sa bagi din nou parola contului, asa, de verificare... Daca nu ai gresit nimic, primesti urmatorul raspuns:

Email Confirmed
    You have confirmed xxxxx@xxxxxx.ro.

This is your primary email address.
    Perfect... mai departe... Merg din nou pe "Withdraw" si vad:

Transfer funds to your bank account
    si
    Transfer funds to your card
    ... dau click pe "transfer to card" ... Ei bine, in acest stadiu, nu pot inca sa transfer pe card pentru ca inca nu l-am confirmat... sunt iar legat de extrasul de cont despre care spuneam mai sus... Tot ce pot sa fac este sa mai adaug un card, doar asta ma lasa sa fac.

Va urma...

daemonic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    52
    Putere Rep
    34

Implicit

Deci trebuie mers la banca dupa extras, banuiesc ca dupa 3 -4 zile ... cel putin asa zic cei de la PayPal.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de daemonic Vezi Post
    Deci trebuie mers la banca dupa extras, banuiesc ca dupa 3 -4 zile ... cel putin asa zic cei de la PayPal.
    Daca ai acces pe internet la contul tau de banca si iti poti descarca extrasul in format electronic nu trebuie sa mergi la banca. Cele 3-4 zile se refera strict la acest sistem de extras de cont accesat prin internet.

In cazul in care mergi in ziua urmatoare la banca in mod sigur tranzactia apare pe extrasul de cont. Voi putea confirma acest lucru maine 4.10.2007.

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    34

Implicit

Ca sa nu mai fie probleme legate de copyright in caz ca vrei asa ceva , la fel si cu stirea de withdraw , faceti tutorialul in MS Word , faceti un screenshot cu HyperSnapDX sau oricare alt program , adaugati un watermark si postati imaginea pe forum. Sa vad dupa care mai copiaza articolul cuvant cu cuvant

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de zuk Vezi Post
    Ca sa nu mai fie probleme legate de copyright in caz ca vrei asa ceva , la fel si cu stirea de withdraw , faceti tutorialul in MS Word , faceti un screenshot cu HyperSnapDX sau oricare alt program , adaugati un watermark si postati imaginea pe forum. Sa vad dupa care mai copiaza articolul cuvant cu cuvant
    Eu nu am nici o problema referitoare la copyright... Acest tutorial nu este copiat de nicaieri, este pur si simplu o poveste a ce sa intamplat in momentul in care mi-am facut cont PP.

Pe de alta parte, daca vrea cineva sa il preia, nu am nimic impotriva.

Cat despre partea cu cine a dat primul stirea, etc, cred ca mergeti prea departe deja si va certati aiurea pe nimic... Este o stire, o noutate, al carei scop este sa ajunga in ochii si urechile cat mai multor oameni. Dintr-o singura sursa nu are sanse prea mari sa ajunga la foarte multi oameni, dar daca o sa fie preluata de cat mai multi, chiar si cuvant cu cuvant, stirea isi atinge scopul. Asadar incetati a va mai bate pe un ciolan virtual fara gust si lasati stirile sa circule, intr-un fel sau altul.

Si ca o concluzie, as dori sa nu mai postati in acest topic, pentru ca tutorialul sa curga in mod natural, daca o sa il intrerupem cu posturi mai mult sau mai putin la subiect o sa il fragmentam si isi pierde din "valoare" si continuitate.

Va multumesc si revin cu noutati maine.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Asadar, sa continuam... Am fost la banca, am luat extrasul de cont si in lista de operatiuni apare:

Curs BNR DATA 05/10/2007 - 3.3735
    Plata la POS NCXXX
    PP * XXXX EXPUSE .....
    Card NR .... XXXX XXX9
    Ei bine, numarul de Expanded USE din 4 digiti este ceea ce urmeaza dupa "PP *"

Am accesat contul de PP, am mers la pagina de introducere a numarului pentru Expanded Use si primesc urmatorul raspuns:

You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will give you a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send. (Note that this bonus may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal account balance.)
    Asadar, totul bine pana aici... Ne intereseaza in mod special daca putem retrage bani din contul PP pe cardul nostru atasat contului PP...

Mergem in pagina de "withdraw" si aici gasim:
    Number of cards active on your account: 1
    Deci, cardul atasat de mine mai devreme este activ si teoretic - spun teoretic pentru ca nu am bani in contul PP pe care sa ii pot retrage fizic - am putea retrage bani din contul PP...

Cardul atasat de mine la contul PP este:
    Banca: BRD
    Tip card: Mastercard Business Card
    Moneda: EUR

O sa fac un transfer in contul PP de pe alt card si o sa incerc sa retrag ca sa avem un raspuns clar pana la capat.

Revin cu noutati...

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Cum ai introdus seria de pe card ? cu spatii sau toate numerele legate ? Am Mastercard la Raiffeisen Bank in dolari ...

Si imi zice : This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 9th October 2007 la 23:54.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Marius ISP Vezi Post
    Cum ai introdus seria de pe card ? cu spatii sau toate numerele legate ?
    Eu nu am intalnit pana acum un website unde sa bagi seria cardului separat... Toate cifrele se scriu unul dupa altul fara nici un spatiu...

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

Pana aici am ajuns si eu. Am adaugat si am confirmat un card.
    Acum imi da asa: "Your account access is limited" si trebuie sa "Fax or upload documentation". Am scanat cartea de identitate si o factura de la lumina si am uploadat fisierele. Acum ce trebuie sa mai fac? Imi ramane acelasi mesaj, cum ca contul e limitat.

Later edit:
    Your Account Access is Fully Restored
    Ultima modificare făcută de Netul; 15th October 2007 la 01:41.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont Paypal limitat
    De leo în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th December 2009, 22:52
  2. Cont nou PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th February 2009, 14:05
  3. Tutorial Paypal IPN ( plati pe website, donatii )
    De Marius Mailat în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th January 2008, 01:27
  4. Alimentare cont paypal de pe card
    De uxxmall în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2007, 18:27
  5. Cont paypal
    De Spiri în forumul PayPal
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th October 2007, 17:34

Permisiuni postare