Salut!
Mi-am facut si eu ca tot omul cont de paypal. Bun. Card Visa Electron de la Ing am. L-am verificat, am contul premier/verified.
Zilele astea am facut o tranzactie de peste 1000 euro (cred ca pe undeva au ei limita asta) si am incercat sa le dau withdraw. A doua zi mi-a dat reverse la bani, i-a bagat inapoi pe paypal si mi-a limitat contul.
Trebuie sa le trimit inca niste date suplimentare gen proof of delivery, tracking nu stiu cum samd. Chestia e ca eu am vandut continut si teoretic odata ce l-am trimis la om pe email (straini) mi-au trimis banii si bine mersi.
Acum banuiesc ca s-a setat cumva automat ca peste 1000 de euro sa-mi limiteze contul si sa-mi ceara informatii suplimentare, dar in cazul in care eu nu vand produse fizice (care dureaza pana se trimit la expeditor) sau nu folosesc ebay, ce pot sa le scriu?
Citesc de cateva ore pe net pe tot felul de forumuri si nu stiu cat de convenabil este paypal pentru sume mari. Totusi, am nevoie de paypal pentru ca este mult mai usor sa primesti bani pe internet - plata e la un clic distanta si multi il folosesc.
Sa-i sun? Nu ca mi-ar pasa de banii aia blocati acolo, insa ma gandesc ca pe viitor la sume mari o sa-mi tot ceara "proof of delivery" si alte dracii chiar daca eu vand produse digitale/informatii/continut samd.