Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cont Paypal limitat

leo
    leo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit Cont Paypal limitat

Salut!

Mi-am facut si eu ca tot omul cont de paypal. Bun. Card Visa Electron de la Ing am. L-am verificat, am contul premier/verified.

Zilele astea am facut o tranzactie de peste 1000 euro (cred ca pe undeva au ei limita asta) si am incercat sa le dau withdraw. A doua zi mi-a dat reverse la bani, i-a bagat inapoi pe paypal si mi-a limitat contul.

Trebuie sa le trimit inca niste date suplimentare gen proof of delivery, tracking nu stiu cum samd. Chestia e ca eu am vandut continut si teoretic odata ce l-am trimis la om pe email (straini) mi-au trimis banii si bine mersi.

Acum banuiesc ca s-a setat cumva automat ca peste 1000 de euro sa-mi limiteze contul si sa-mi ceara informatii suplimentare, dar in cazul in care eu nu vand produse fizice (care dureaza pana se trimit la expeditor) sau nu folosesc ebay, ce pot sa le scriu?

Citesc de cateva ore pe net pe tot felul de forumuri si nu stiu cat de convenabil este paypal pentru sume mari. Totusi, am nevoie de paypal pentru ca este mult mai usor sa primesti bani pe internet - plata e la un clic distanta si multi il folosesc.

Sa-i sun? Nu ca mi-ar pasa de banii aia blocati acolo, insa ma gandesc ca pe viitor la sume mari o sa-mi tot ceara "proof of delivery" si alte dracii chiar daca eu vand produse digitale/informatii/continut samd.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Partenerul meu a avut aceeasi problema cand i-am trimis pentru prima data o suma mai mare, dar i-a sunat si s-a rezolvat destul de repede. Din cate tin minte, i-au pus tot felul de intrebari despre mine.

leo
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut Sandossu. Eu banuiesc ca la suma de 1000 de euro sau mai mult se trimite automat limitarea.

Am sa le trimit maine un fax cu photo id (buletin - le-am trimis deja o data niste poze facute cu telefonul prin metoda upload insa spun ei ca ar fi blurate si nu se poate face review) si cu utility bill (aici as putea folosi un bank statement? extract de cont? Am vazut ca ar accepta si asa ceva caci pe astea se gasesc numele meu, adresa, o stampila de data de la banca si am luat-o de la banca in format fizic - spuneai ei ca nu accepta chestii primite online. Extractul de la ING il pot lua si de la homebanking insa nu cred ca-l accepta).

Intrebarea mea - cum pot sa le dau invoices sau proof of delivery la niste articole? Adica, o sa stea sa-i bata la cap pe saracii straini carora le-am trimis eu articole sau discut eu cu ei despre straini. Le arat mailuri cum ca am facut tranzactia sau cum?

Sunt si eu curios si incerc sa fiu cat mai informat sa nu pierd timpul inutil neputand trimite bani prin paypal.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

stai linistit ca se rezolva.
    trebuie doar sa le trimiti documentele solicitate.

despre utility bill : eu le-am trimis o factura de orange. poti face si tu acelsi lucru in cazul in care detii un abonament la o retea de telefonie mobila.
    in principiu ei pot accepta si alte documnte. ideea e ca vor sa vada daca adresa ta este valida (daca primesti corespondenta la adresa respectiva)
    poti trimite foarte simplu si o factura de gaze, electricitate, etc. nu trebuie sa fie neaparat pe numele tau. trebuie doar sa fie aceiasi adresa pe care o ai tu in buletin.

daca astea vor fi suficiente iti vor debloca contul.
    daca vor considera ca este ceva suspect in legatura cu aceste tranzactii iti vor solicita informatii/documente suplimentare.

imi amintesc ca mie mi-au limitat contul dupa ce am primit o plata de 200$.
    apoi am primit si peste 1000$ si nu am avut probleme.

de retras din ce stiu eu : poti retrage max. 500$ pe zi sau echivalentul in alte valute.

freezy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th July 2007
    Locaţie
    China
    Posturi
    160
    Putere Rep
    0

Implicit ...

Salut,
    Aceeasi problema am avut-o si eu.Le-am trimis o copie la buletin si factura si s-a rezolvat.M-au si sunat sa verifice daca exist !

leo
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce fac in cazul in care nu am factura? Eu stau in chirie si nu am nici un fel de factura pe numele meu. Spui ca pot trimite si facturi pe numele parintilor, spre exemplu? Ca pana la urma pot sa se uite si ei pe buletin sa vada ca numele de pe factura e al parintilor care stau cu mine in casa caci au aceeasi adresa, right?

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de leo Vezi Post
    Ca pana la urma pot sa se uite si ei pe buletin sa vada ca numele de pe factura e al parintilor care stau cu mine in casa caci au aceeasi adresa, right?
    RIGHT !

important e sa fie aceiasi adresa pe care o ai si tu in buletin.

leo
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Da.

Deci sa presupunem ca le trimit certificat nastere, factura de la parinti cu aceeasi adresa de pe buletin [ si le spun in prealabil treaba ], extras cont, buletin.

Ei imi mai cer [ exact in ziua in care s-a facut limitarea ] si proof of delivery si alte documente. Daca le-as trimite primele documente prin fax si i-as contacta telefonic/email mi-ar debloca contul? Sau ar lasa contul blocat pana le-as demonstra ca am vandut articole/continut/chestii digitale si le pot demonstra ca sau trimis prin conversatii pe gmail/mail/etc, right?

Cate zile ar dura sa-mi deblocheze contul?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca mergi pe faza cu trimisul actelor, poate dura intre cateva zile si vreo 2 saptamani de exemplu.

Eu sincer sa fiu recomand pentru orice suma de peste 1000 euro wire transfer simplu, usor, eficient, fara alte comisioane la intermediari. Poate pui clientul sa plateasca el comisionul intre banci. Daca te gandesti bine... prin paypal iti ia 1) comision pe tranzactie 2) comision de retragere 3) comision intre banci 4) pierzi si la schimbul valutar al bancii care-ti converteste banii in cursul de cumparare la zi.

leo
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Intrebare: am vazut ca unele magazine online sau alte chestii au plata direct cu cardul - asta-i wire transferul?

Sa presupunem ca vand un ebook si vreau ca majoritatea sa-l poate cumpara daca doresc. Presupun ca nu toti au paypal, insa credit card au majoritatea. Pot sa plateasca direct cu cardul [ fara paypal ] si sa-mi ajunga banii automat pe card? Fara sa mai se duca ei la banca, etc?

Vad ca si Emag plata "online prin card bancar".

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tutorial deschidere cont PayPal
    De Toto în forumul PayPal
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th June 2011, 03:07
  2. Cont nou PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th February 2009, 14:05
  3. Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 05:12
  4. Alimentare cont paypal de pe card