am si eu un card de la brd visa varianta hagi limited, si am o problema cu veify, am retras bani de pe card in afara deci merge conversia lei euro, ce problema ar fi ? tre sami fac cont in euro ?
am si eu un card de la brd visa varianta hagi limited, si am o problema cu veify, am retras bani de pe card in afara deci merge conversia lei euro, ce problema ar fi ? tre sami fac cont in euro ?
nu trebuie neaparat in euro
dar ai citit pe aici celelalate topicuri?
e o problema cu bcr si/sau visa
forum.seopedia.ro/paypal/5653-paypal-nr-expanded-use-card-visa-electron-de-la-bcr.html
forum.seopedia.ro/paypal/5542-paypal-cu-ce-carti-de-debit-credit-putem-retrage-bani.html
am citi da nu prea a avut niemni problema asta sa fie doar la ora asta problema ? mie nici macar numi ia 1,5 euro aia si plus ca mai am un card de la brd acela visa electron student, ala nici macar nu mi-l accepta...
daca am un cont paypal dar nu am adaugat nici un credit card pot sa primesc bani in cont si apoi sa cumpar ceva de pe un site cu acei bani ?
vreau sa incerc cu 50 de euro si va anunt rezultatul![]()
asteptam rezultatul![]()
Daca tot s-a reusit cu paypal la noi in tara, haideti sa facem ceva si pentru clickbank. Sau nu e nimeni interesat? Ar trebui sa fim acceptati si acolo.
Crezi ca am primit pay pal ptr. ca am reusit noi?
Crezi ca impresioneaza cu ceva strangerea de semnaturi online sau alte modalitati de impresionare?
Toate au timpul si rostul lor. E mai bine asa.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)