Pai cum de cu cardul de la Raiffeisen merge sa si retragi si eu nu pot sa`l bag la ei pe site?
deci.. Salut in primul rand.. am o problema.. mi-am facut si eu cont PayPal , si mi-am confirmat e-mailul ce imi ramane de facut este sa introduc codul acela.. care nu stiu cum sa il aflu , pe extrasul de cont nu apare decat IBAN si inca ceva chestie inutile , nici urma de PayPal code.. ce e de facut , cum imi pot verifica extrasul de cont ON-LINE ? In asteptarea unui raspuns favorabil.. Multumesc !
Vlad.
BCR - VISA Electron. Am confirmat e-mail-ul, toate bune si frumoase pana a trebuit sa adaug Credit Card unde imi este afisata eroarea de care se lovesc majoritatea. Trebuie sa ii contactez pe cei de la banca si ce sa le spun? Cand am facut cardul am specificat ca il voi folosi pentru tranzactii online si mi s-a spus ca nu este nicio problema. Trebuie sa am minim 1,5 euro pe el pentru a fi retnuti de PayPal ? Nu am avut timp sa-l alimentez.
paypal fara card se poate? daca am inteles eu bine trebuie un card in euro, insa eu am unu de la ing in lei. daca pot face un cont fara card, pot primi bani si plati cu el?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)