Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Tutorial deschidere cont PayPal

AndreiDovleac este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Vârstă
    50
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Da, VISA este in lei. Mastercardul este in EUR. VISA functioneaza, Mastercardul nu.
    mersi de raspuns, chiar am citit mai multe posturi pe acest forum si am ales bcr visa electron la un cont in lei, sperand sa nu fie probleme, ca azi sa sun la bcr si cei de acolo sa-mi zica "pai nu domnule, ai nevoie de un cont in euro blabla".

cred ca ar fi fost mai bine sa aleg ing...

totusi ca sa nu-mi fac atatea carduri si sa nu mai pierd timp cu verificarea lor cu paypal care se lasa cu alte telefoane, cred ca o sa incerc sa ii sun iar pe cei de la bcr. n-are sens sa le zic de "am citit pe un forum" ca am incercat ceva de genul si mi-au spus "noi nu avem astfel de informatii".

ca sa vezi ce interesati sunt sa-si multumeasca clientii.

apropo, cei de la paypal mi-au zis azi la tel, ca au avut mai multe probleme cu carduri din romania, cum ca nu merg, etc.

rapublik Guest

Implicit Paypal .....heeeelp meeeeeeee

Salutare ..am o mare problema ... am cont paypal .. si recent mi-am bagat si cardul ..la inceput l-a acceptat ..mi-au luat 1,50$ sau euro ..ce erau , nu mai stiu d p card ...insa nu an descoperit acel digital-code de 4 cifre care trebuie introdus ... iar la cat sunt d prost al luat alt cod de pe extrasul de cont ..care evident nu era cel bun ... acum ...astia de la paypal nu-mi mai accepta cardul si din cate stiu mi-au cerut sa le trimit o copie dupa cartea de identitate si altceva ...prix fax ...are cineva idee cum pot sa deblochez cardul ? adica sa fac in asa fel incat sa-mi accepte cardul ? sper ca ma poate ajuta cineva.si sa-mi spuneti si unde gasesc nenorocitul ala d cod .

vladoo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2008
    Vârstă
    35
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    A urmat pasul in care PayPal trebuie sa traga de pe card 1.5 EUR ca sa iti verifice cardul. Am apasat pe butonul de autorizare al tranzactiei si primesc urmatorul raspuns:

Toate bune, cel putin pana in acest moment... Urmeaza sa iau extrasul de cont de la banca si sa gasesc acel minunat cod de 4 cifre pentru continuarea procesului...

Continuarea este mai jos...

deci.. Salut in primul rand.. am o problema.. mi-am facut si eu cont PayPal , si mi-am confirmat e-mailul ce imi ramane de facut este sa introduc codul acela.. care nu stiu cum sa il aflu , pe extrasul de cont nu apare decat IBAN si inca ceva chestie inutile , nici urma de PayPal code.. ce e de facut , cum imi pot verifica extrasul de cont ON-LINE ? In asteptarea unui raspuns favorabil.. Multumesc !
    Vlad.

Andretti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th October 2007
    Posturi
    126
    Putere Rep
    32

Implicit PP

BCR - VISA Electron. Am confirmat e-mail-ul, toate bune si frumoase pana a trebuit sa adaug Credit Card unde imi este afisata eroarea de care se lovesc majoritatea. Trebuie sa ii contactez pe cei de la banca si ce sa le spun? Cand am facut cardul am specificat ca il voi folosi pentru tranzactii online si mi s-a spus ca nu este nicio problema. Trebuie sa am minim 1,5 euro pe el pentru a fi retnuti de PayPal ? Nu am avut timp sa-l alimentez.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    34
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

paypal fara card se poate? daca am inteles eu bine trebuie un card in euro, insa eu am unu de la ing in lei. daca pot face un cont fara card, pot primi bani si plati cu el?

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    243
    Putere Rep
    28

Implicit

si eu tot de ING in lei am cardul atasat la paypal si merge perfect!

Citat Postat în original de polooradea Vezi Post
    paypal fara card se poate? daca am inteles eu bine trebuie un card in euro, insa eu am unu de la ing in lei. daca pot face un cont fara card, pot primi bani si plati cu el?

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont Paypal limitat
    De leo în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th December 2009, 22:52
  2. Cont nou PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th February 2009, 14:05
  3. Tutorial Paypal IPN ( plati pe website, donatii )
    De Marius Mailat în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th January 2008, 01:27
  4. Alimentare cont paypal de pe card
    De uxxmall în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th October 2007, 18:27
  5. Cont paypal
    De Spiri în forumul PayPal
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th October 2007, 17:34

Permisiuni postare