Se pare ca PayPal a limitat la VISA optiunea de withdraw de cateva zile. Eu insa nu stiu pe nimeni sa fi reusit sa faca withdraw pe mastercard inainte, chiar daca era optiunea valabila, ai reusit tu ?
Se pare ca PayPal a limitat la VISA optiunea de withdraw de cateva zile. Eu insa nu stiu pe nimeni sa fi reusit sa faca withdraw pe mastercard inainte, chiar daca era optiunea valabila, ai reusit tu ?
(post 117)Nici mie nu mni-a mers MC (eur) de la brd cand miam facut contul, si am incercat cu VISA (RON) care a mers.
Azi am incercat din nou cu MC si a mers acum.
In plus, am sunat si la BRD, si mi-au spus ca au multi clienti care au folosit acelasi card pentru withdraw de pe paypal![]()
Merci pt raspuns.
Din ceea ce vad prin help-ul lor se refera la acceptare Credit Card si Debit Card . Asta presupun ca se refera la cei care iti platesc cu carte de credit sau se poate referi la cate carti de credit poti asocia la contul de paypal sa depui. La retragere vad ca nu e restrictie.
Presupun ca nu e nici restrictie la primire bani de la un alt cont de paypal (pt ca asta ma intereseaza ).
Le-am trimis un mail ca sa aflu mai multe.
nu stiu ce vedeti voi ... dar eu asta vad in contul business :
To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a card with a Visa logo.
acum da, da inainte, acu o ~saptamana, puteai sa folosesti si mastercard :/
si acum se poate folosi mastercard, dar nu la withdraw ...
pai asta-i ca eu aveam nevoie pentru withdraw.. si acum nu mai am optiunea![]()
Poate sa imi zica si mie cineva care are cont Personal daca are vreo limita la primit bani de la alti useri paypal si ce limite are la primit bani de pe carte de credit.
Am dat vreo 2 mailuri la paypal dar nu raspund.
Merci
In cat timp ajung banii din contul de paypal pe card? Ieri mi s-a returnat o plata si in contul de paypal apare ca au fost trimisi banii pe card, dar pe card nu sunt. Si astia de la banca spun ca la ei nu este nicio problema... Mai trebuie sa astept sau sa le scriu celor de la PayPal?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)