Pagina 23 din 27 PrimulPrimul ... 132122232425 ... UltimulUltimul
Rezultate 221 la 230 din 265

Subiect: Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu cunosc pe cineva in aceeasi situatie si cand i s-a terminat limita nu s-a intamplat nimic. Putea sa primeasca si sa scoata fonduri in continuare desi la "View Limits" scria ca mai are 2 euro limita de primit. Dar e interesant de stiut daca mai e la fel si la altcineva. Poate limitarea e dezactivata dupa ce trimiti fax si de aia iti dispare si avertismentul cu "ToDo" de pe pagina principala.

bucur07 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Hi,everybody.Vreau si eu sa fac un account de banc pe care pot sa folosesc pentru a lua bani de la Paypal.Va rog sa ma explicati despre carduri,Visa sau Maste,care pot sa trimit ban de la Paypal la account de banc?

vip Guest

Implicit

Salutare,

Cand a intrat PayPal in Romania, nu mi-a venit sa cred. Am zis ca visez. Gata cu transferurile in conturi la prieteni, intermediari din USA.
    Dar parca acum totul revine la "normal":

Am un cont business la Paypal.

Si eu am aceeasi problema cu "Receiving Limit per year" de 2500 euro. Facand un calcul simplu: 2500 / 12 = 208,33 euro/luna.

Cu 208 euro/luna nu putem sa intretinem o afacere.

"I-am sunat" ca sa rezolvam problema, dupa ce le-am trimis copie dupa BI si pasaport. (a doua oara pentru ca le-am mai trimis o data pentru verificarea contului). In fine, mi-au spus ca actele le-au primit si ca ma vor contacta ei pe email dupa ce contul se va reverifica.

I-am lasat vreo 3 saptamani, intre timp limita este aprope de de sfarsit, am sunat din nou ca sa vad care este starea contului.
    Am primit acum raspuns ca verificarea dureaza 30 de zile si sa astept.

Am vazut ca limita a disparut de pe prima pagina dar totusi cand dau la "View limits" apare in continuare.

Maine expira cele 30 de zile, dar tare ma tem ca nu voi primi nici un raspuns.

Curios este ca limita de 2.500 de euro se aplica si in Italia , am un prieten(roman cu rezidenta italiana) care si-a facut contul cu 6 luni inainte si are aceeasi problema. A trimis si el actele si asteapta verificarea.

Tare ma tem ca PayPal te lasa sa faci transferuri de 10-15 euro, dar cand apar sume de transfer de peste 1.500 de euro ne aplica o corectie..."stai ma linistit si du-te la roaba, esti roman, lasa afacerile(*)...". De ce nu ne spun de la inceput ca avem acesta limita? Partea proasta este ca majoritatea clientilor mei folosesc PayPal si greu accepta alte metode.

P.S. Am sa revin cu detalii despre starea contului.
    Ultima modificare făcută de vip; 31st January 2008 la 02:19.

adamita este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th January 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Am vazut ca limita a disparut de pe prima pagina dar totusi cand dau la "View limits" apare in continuare.
    asta e tare.

mie si altora ni s-a intamplat ceva asemanator, daca dadeam Lift Limits aveam toti pasii de verificare facuti, desi 'Fax proof of ID' nu o facusem inca.
    problema era ca vroiam sa fac verificarea, dar pentru ca aparea ca si completed nu aveam cum sa o fac practic, n-aveam cum sa uploadez documentele
    e aiurea. fie sistemul e aiurea rau fie o fac intentionat.

eu sunt in verificare pentru eliminarea celor 2500e\an. ii mai las putin si apoi ii sun pana imi scot verificarea.
    am deschis un thread pentru dedicat la limitarea asta de 2500e\an vip, incerca sa scrii noutati de ce ti s-a intamplat cu limitarea asta.

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de vip Vezi Post
    Salutare,

P.S. Am sa revin cu detalii despre starea contului.
    Si eu sunt in aceeasi situatie. Dupa ce am trimis Fax mi-a disparut limita de pe prima pagina dar inca apare cand dau la "View limits". Eu sper sa fie totusi ridicata limita dar n-am cum sa verific pana nu depasesc suma de 2500 de euro. Tu ai depasit-o cumva?

mihnea007 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd November 2006
    Vârstă
    42
    Posturi
    34
    Putere Rep
    34

Implicit

A incercat sa soata cineva bani din paypal in ultima saptamana? Ca ue to astept de o saptamana in pending la withdraw. Se pare ca au o problema dar nu zik nimic

ainat Guest

Implicit Concret

Am si o intrebare, pentru ca din cele 23 de pagini scrise pana acum nu am inteles nimic concret.
    Va rog sa-mi spuneti cine chiar a reusit sa scoata banii pe card si de la ce banca este cardul respectiv?
    Va multumesc

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de mihnea007 Vezi Post
    A incercat sa soata cineva bani din paypal in ultima saptamana? Ca ue to astept de o saptamana in pending la withdraw. Se pare ca au o problema dar nu zik nimic
    Dureaza 7-10 zile sa tranfere banii, + alte intarzieri cauzate de card/banca.

Citat Postat în original de ainat
    Am si o intrebare, pentru ca din cele 23 de pagini scrise pana acum nu am inteles nimic concret.
    Va rog sa-mi spuneti cine chiar a reusit sa scoata banii pe card si de la ce banca este cardul respectiv?
    Va multumesc
    Am reusit sa scot pe Visa Electron de la ING. A durat cam 2 saptamani, pentru ca am prins fix perioada din Ianuarie cand erau ceva probleme cu cardurile Visa. Mi-au trimis PayPal un mesaj prin care m-au anuntat ca sunt ceva probleme si le rezolva curand si chiar asa a fost, am primit banii la cateva zile dupa mesajul respectiv.

Compaq2006 Guest

Implicit

vreau sa aflu daca atunci cand iti trimite cineva bani .trebuie sati stie numele .adresa sau tara....sau daca nu trebuie sati stie aceste informatii...ti le poate af;a cumva? iar in legatura cu transferu banii intra imediat in cont?sau mai dureaza?e ca la western sau cum? multumesc...

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    33

Implicit

nu sunt sigur ca am inteles ce vrei sa stii. sa iti trimita bani prin paypal? in mod normal trebuie sa stie doar adresa de e-mail asociata contului de paypal ca sa poata efectua transferul, dupa ce a trimis banii, la istoricul platilor o sa-i apara trecute cateva detalii despre plata si am impresia ca acolo apare si numele proprietarului contului in care a trimis.
    keep dreaming...

Pagina 23 din 27 PrimulPrimul ... 132122232425 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2010, 09:59
  2. Receive money
    De Popescu Marian în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th November 2008, 12:32
  3. Your payments are currently on hold
    De arrasoft în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th July 2008, 10:27
  4. Cursul de schimb - paypal withdraw
    De LordRaven în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2007, 02:03
  5. Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!
    De Razvanel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 93
    Ultimul Post: 2nd October 2007, 17:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •