Pagina 23 din 27 PrimulPrimul ... 132122232425 ... UltimulUltimul
Rezultate 221 la 230 din 265

Subiect: Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!

Afișare hibrid

adamita este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th January 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Am vazut ca limita a disparut de pe prima pagina dar totusi cand dau la "View limits" apare in continuare.
    asta e tare.

mie si altora ni s-a intamplat ceva asemanator, daca dadeam Lift Limits aveam toti pasii de verificare facuti, desi 'Fax proof of ID' nu o facusem inca.
    problema era ca vroiam sa fac verificarea, dar pentru ca aparea ca si completed nu aveam cum sa o fac practic, n-aveam cum sa uploadez documentele
    e aiurea. fie sistemul e aiurea rau fie o fac intentionat.

eu sunt in verificare pentru eliminarea celor 2500e\an. ii mai las putin si apoi ii sun pana imi scot verificarea.
    am deschis un thread pentru dedicat la limitarea asta de 2500e\an vip, incerca sa scrii noutati de ce ti s-a intamplat cu limitarea asta.

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de vip Vezi Post
    Salutare,

Am vazut ca limita a disparut de pe prima pagina dar totusi cand dau la "View limits" apare in continuare.

P.S. Am sa revin cu detalii despre starea contului.
    Si eu sunt in aceeasi situatie. Dupa ce am trimis Fax mi-a disparut limita de pe prima pagina dar inca apare cand dau la "View limits". Eu sper sa fie totusi ridicata limita dar n-am cum sa verific pana nu depasesc suma de 2500 de euro. Tu ai depasit-o cumva?

mihnea007 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd November 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    34
    Putere Rep
    36

Implicit

A incercat sa soata cineva bani din paypal in ultima saptamana? Ca ue to astept de o saptamana in pending la withdraw. Se pare ca au o problema dar nu zik nimic

ainat Guest

Implicit Concret

Am si o intrebare, pentru ca din cele 23 de pagini scrise pana acum nu am inteles nimic concret.
    Va rog sa-mi spuneti cine chiar a reusit sa scoata banii pe card si de la ce banca este cardul respectiv?
    Va multumesc

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de mihnea007 Vezi Post
    A incercat sa soata cineva bani din paypal in ultima saptamana? Ca ue to astept de o saptamana in pending la withdraw. Se pare ca au o problema dar nu zik nimic
    Dureaza 7-10 zile sa tranfere banii, + alte intarzieri cauzate de card/banca.

Citat Postat în original de ainat
    Am si o intrebare, pentru ca din cele 23 de pagini scrise pana acum nu am inteles nimic concret.
    Va rog sa-mi spuneti cine chiar a reusit sa scoata banii pe card si de la ce banca este cardul respectiv?
    Va multumesc
    Am reusit sa scot pe Visa Electron de la ING. A durat cam 2 saptamani, pentru ca am prins fix perioada din Ianuarie cand erau ceva probleme cu cardurile Visa. Mi-au trimis PayPal un mesaj prin care m-au anuntat ca sunt ceva probleme si le rezolva curand si chiar asa a fost, am primit banii la cateva zile dupa mesajul respectiv.

Compaq2006 Guest

Implicit

vreau sa aflu daca atunci cand iti trimite cineva bani .trebuie sati stie numele .adresa sau tara....sau daca nu trebuie sati stie aceste informatii...ti le poate af;a cumva? iar in legatura cu transferu banii intra imediat in cont?sau mai dureaza?e ca la western sau cum? multumesc...

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

nu sunt sigur ca am inteles ce vrei sa stii. sa iti trimita bani prin paypal? in mod normal trebuie sa stie doar adresa de e-mail asociata contului de paypal ca sa poata efectua transferul, dupa ce a trimis banii, la istoricul platilor o sa-i apara trecute cateva detalii despre plata si am impresia ca acolo apare si numele proprietarului contului in care a trimis.
    keep dreaming...

paypalsucks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th April 2008
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit Paypal de KKt

Eu zic ca sutn hotzi nu doar din cauza taxelor mari.
    Vedeti si voi ce experiente au avut altii cu paypal aici:

aboutpaypal.org/paypal_sucks
    paypalsucks.org
    paypalwarning.com/paypal_sucks

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

ce ma distreaza chestiile astea... paypal sucks!!! hai sa va arat eu cea mai tare alternativa paypal. dati click aici si eventual faceti un cont sub refferal-ul meu.

eu zic ca paypal sunt foarte ok, sunt o gramada de oameni care au acelasi cont de ani de zile si care n-au avut nici o problema. daca esti corect si joci cu cartile pe fata nu-ti inchide paypal contul.

stiti care e motivul pentru care am fost abia acum acceptati de paypal? stiti de ce sunt asa sceptici cand vine vorba de romania, india, pakistan si alte tari de gen? va spun tot eu: din cauza "hackerilor" (daca le pot spune asa) care furau conturi de paypal cu care mai apoi se bagau pe ebay la licitatii fictive, samd. deci pana la urma, nu paypal e de vina, de vina sunt romanasii nostri care au dat "tunuri" pe internet.

Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita!
    Ultima modificare făcută de crash; 9th April 2008 la 20:14.
    keep dreaming...

criss este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2008
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

mi-am facut si eu un cont paypal si am vazut ce carduri accepta,mi am facut la raiffeisen un mastercard in euro, m-a costat 50e si surpriza,cum am mai vazut pe forum,nu merge , decat visa. am dat mailuri la paypal si in final mi-au raspuns ca nu merge. am tot citit pareri dar pana la urma ce carduri merg si ce preturi au.poate imi spune si mie cineva ce fac acum cu cardul de la raiffeisen, l-am facut degeaba,nu?

Pagina 23 din 27 PrimulPrimul ... 132122232425 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2010, 08:59
  2. Receive money
    De Popescu Marian în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th November 2008, 11:32
  3. Your payments are currently on hold
    De arrasoft în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th July 2008, 09:27
  4. Cursul de schimb - paypal withdraw
    De LordRaven în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2007, 01:03
  5. Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!
    De Razvanel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 93
    Ultimul Post: 2nd October 2007, 16:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •