S-a rezolvat, cardul era expirat, asta era problema.
Anyway, la voi la ce cursuri de schimb intra banii in cardul de RON? La un curs bun? Banuiesc si voi aveti contul de PayPal in USD sau EUR iar cardul in RON.
intra la cursul normal, nu la cel paypal
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
si mie mia mersin sfarsit :X:X:X:X super tare gg
Buna Cristian Mazei am vazut ca esti administrator si am o intrebare legata de paypal si cred ca te pricepi ,ma gandesc eu daca esti administrator .. Mi-am facut cont paypal si l-am activat in sensul ca am introdus codul ala de ocnfirmare care mi-lau trimis ei ,dar vreau sa te intreb nu trebuie sa adaug si contul bancar ca sa fie totul in regula cand o sa primesc bani pe paypal .mersi mult si astept un raspuns
Daca ai primit codul de confirmare e OK. NU trebuie sa le dai contul bancar, doar numarul de card!
Buna ziua. De curand am atasat pe un cont un card ING. Stie cineva cam care este perioada in care o sa se produca withdraw-ul? In contul de Paypal imi arata ca status completed insa momentan nu s-a actualizat si in contul Homebank.
O zi buna.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
De obicei dureaza in jur de o saptamana pana sa-ti ajunga banii in cont, depinde si de banca.
Nu stiu cat de mult are legatura, dar in week-end nu se fac tranzactii. Informatia este "veche" de fix 1 saptamana cand aveam niste nelamuriri si am intrebat la banca (BT).
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)