Anubis... despre Moneybookers...am si se retrag bani foarte usor...pur si simplu ti-i baga pe cont...in max 2 zile..lucratoare. Comisionul este de 7 ron la fiecare withdraw....
Anubis... despre Moneybookers...am si se retrag bani foarte usor...pur si simplu ti-i baga pe cont...in max 2 zile..lucratoare. Comisionul este de 7 ron la fiecare withdraw....
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
atentie maxima la retragerile mari pe moneybookers. de regula, ai parte de un schimb valutar de toata jena, iar la sumele mari se simte. cand era euro 4.2 pe la banci, eu primeam la transilvania 3.95 sau 4.0 maxim. partea urata e ca nu poti scoate euro din ce stiu eu ...![]()
Am si eu o problema cu Paypal-ul, am dat withdraw la o suma de bani, miercuri dimineata si banii inca nu i-am primit. Precizez ca am card la BCR si ca am mai dat withdraw de multe ori, dar banii au ajuns in 2, maxim 3 zile.
Mergi la banca si intreaba ce si cum, noi ce de aici ce putem sa facem... ?
ai rabdare classic....am avut retragere de la PP, tot la BCR si a durat si 7 zile! deci mai ai rabdare pana miercuri cel tarziu.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Ma aflu exact in aceeasi situatie ca tine, tot cu BCR-ul, ii astept de 5 zile. Mai astept pana luni marti ca am mai patit si eu sa ajunga dupa 5-6 zile. Poate ca este o problema si cu sistemul BCR-ului, cine stie...
de 6 zile astept sa-mi intre bani in cont (Raiffeisen) din BCR. Deci sigur sunt probleme cu BCR-ul. Daca maine nu ajung banii ma duc sa vad ce probleme au.
Vand Advertoriale (pr 5)
Mutati-va la INGMie mi s-a intamplat in ultimul timp de mai multe ori ca luni dupa amiaza sa retrag banii si marti seara la ora 18:15 sa intre in cont.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)