Sunt curios, exista vreo modalitate de a scapa de limita de 500$ pe zi pentru plati?Nu ca as face atat, doar din curiozitate.
Sunt curios, exista vreo modalitate de a scapa de limita de 500$ pe zi pentru plati?Nu ca as face atat, doar din curiozitate.
Mersi pentru raspunsurile voastre. Ideea e ca la BCR intrau relativ rapid in cont, in maxim 48 de ore, insa acum am stat si m-am gandit mai bine...astazi e totusi sambata
O zi buna.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Ii rog si eu pe cei in cunostinta de cauza sa-mi raspunda la o intrebare.
Se poate face withdraw din paypal in valuta ?
Am cont in euro deschis la BT, insa singurul card de debit care e atasat la contul respectiv este un mastercard.
Cum singurele carduri acceptate pentru withdraw sunt VISA, ma intreb si eu daca stiti vreo posibilitate sa pot folosi paypal pentru extrageri in euro.
Ce imi mai puteti spune despre Moneybookers? De curand am aflat ca acolo poti extrage banii direct in contul bancar, insa cica ar avea comisioane destul de ridicate.
Mersi.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Anubis... despre Moneybookers...am si se retrag bani foarte usor...pur si simplu ti-i baga pe cont...in max 2 zile..lucratoare. Comisionul este de 7 ron la fiecare withdraw....
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
atentie maxima la retragerile mari pe moneybookers. de regula, ai parte de un schimb valutar de toata jena, iar la sumele mari se simte. cand era euro 4.2 pe la banci, eu primeam la transilvania 3.95 sau 4.0 maxim. partea urata e ca nu poti scoate euro din ce stiu eu ...![]()
Am si eu o problema cu Paypal-ul, am dat withdraw la o suma de bani, miercuri dimineata si banii inca nu i-am primit. Precizez ca am card la BCR si ca am mai dat withdraw de multe ori, dar banii au ajuns in 2, maxim 3 zile.
Mergi la banca si intreaba ce si cum, noi ce de aici ce putem sa facem... ?
ai rabdare classic....am avut retragere de la PP, tot la BCR si a durat si 7 zile! deci mai ai rabdare pana miercuri cel tarziu.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Ma aflu exact in aceeasi situatie ca tine, tot cu BCR-ul, ii astept de 5 zile. Mai astept pana luni marti ca am mai patit si eu sa ajunga dupa 5-6 zile. Poate ca este o problema si cu sistemul BCR-ului, cine stie...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)