Amazon are in Iasi
Era si timpul!
Pe Visa de la ING merge withdraw, pe Mastercard de la Raiffeisen nu merge.
Deci se pare ca doar pe Visa merge, ca nu cred ca are vreo legatura banca.
Important: Pentru cine nu stie, visa de la brd nu merg pe net defel, sa nu va luati teapa. Chiar daca unii functionari habar n-au (nu-mi permit sa zic ca mint cu buna stiinta, n-am dovezi).
Da, un birou de negrisori care programeaza pentru amazon.
Degeaba au birou, daca nu poti comanda nimic in afara de carti si cd/dvd-uri (cu filme si muzica, nu altceva).
Si nu ca au ceva cu ro, nu prea trimit nicaieri in afara de cateva tari.
Ultima modificare făcută de don_dannielo; 29th September 2007 la 11:44.
Mi-am facut azi cont. AM incercat sa bag contul meu de card de la BT si am primit urmatoarea eroare.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Asta inseamna ca nu PP nu accepta Banca Transilvania ?
La fel e si la mine cu MasterCard-ul de la BT, am probleme de vre-o 2-3 zile, cand am incercat sa platesc hostul.. Am trimis un mail la cei de la support, sper sa se rezolve. In august am platit cu acelasi card fara probleme.
Add Funds.... inca nu e disponibil.
------------------------------------------------
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
------------------------------------------------
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Asta ziceam si eu![]()
Dar suntem offtopic.
Pentru cine m-a intrebat pe pm (nu-i pot raspunde acolo):
E vorba de Visa Electron ing. Visa Classic e pentru conturile in euro.
Nu stiu de Mastercard ing la primit, dar mai mult ca sigur merg la plati.
Chestia e ca e un card secundar, nu-l poti face fara sa ai mai intai electronul. So...
Ultima modificare făcută de don_dannielo; 29th September 2007 la 12:15.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)