Pagina 6 din 12 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 125

Subiect: Yoozila - Un nou motor de cautare romanesc!

Afișare hibrid

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

"In momentul de fata lucram la o noua functie numita Word Suggestions, aceasta fiind menita pentru a va ajuta in gasirea rezultatului dorit.

Cu ajutorul sugestiilor va fi afisata o lista cu posibile cuvinte de fiecare data cand tastati ceva, prin acest lucru noi va oferim o posibila cautare mai relevanta in vederea gasiri pagini web dorite."
    Sursa - blog.yoozila.ro

*Multumim pentru pareri si indrumari, dar v-as ruga ca pe viitor sa trimiteti toate sugestiile legate de Yoozila (cum am putea sa-l imbunatatim) la feedback.yoozila.com prin completarea formularului sau direct la adresa de e-mail feedback [ at ] yoozila.com, asa vom putea sa avem centralizate toate parerile voastre, fara a mai fii nevoie sa cautam printre 100 de fraze scrie.
    Ultima modificare făcută de hutzu; 7th July 2008 la 15:49. Motiv: Neintelegere

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

In acest moment am pus la punct serviciul de sugestii pentru .com si .ro, va rog sa cautati cat mai multe cuvinte pentru ca baza de date pentru cuvinte cunoscute sa creasca.

Tine-ti aproape! acuma lucram la PPC!

Intre timp cititi un articol - http://www.realitatea.net/yoozila--c...le_311391.html

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Am si eu o intrebare: Cum este posibil ca la "cautare pe pagini romanesti" pe termenul laptop de exemplu sa afisati mai multe rezultate decat Google?

Aici nu vorbesc de relevanta sau altceva, doar de cantitatea de rezultate... Astept un raspuns pertinent...

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Conectare eșuată
    Firefox nu poate stabili o conexiune cu serverul www.yoozila.ro.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Conectare eșuată
    Firefox nu poate stabili o conexiune cu serverul www.yoozila.ro.
    Este exact motivul pentru care am pus si eu intrebarea de mai sus... Nu poti ridica pretentii cu un server shared sau cel mult dedicat in US.

Pentru a face ceva cu adevarat notabil in acest domeniu ai nevoie de un mic datacenter, numai al tau.

Asta este si motivul pentru care eu am lasat-o mai usor cu proiectul meu asemanator. In Romania, NU EXISTA - si nu ma poate contrazice nimeni - resursele si oamenii care sa puna aceste resurse la bataie pentru un motor de cautare romanesc adevarat.

Nu mai vorbesc de faptul ca YO se arunca la piata internationala... Ntz... nu asa se face.

Anyway, succes si poate o sa reusiti voi... cumva.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Pentru un motor de cautare cat de cat acceptabil, trebuie cel putin cateva servere dedicate.
    Eu am pt motorul meu un Quad Core cu 4GB RAM si 3 Harduri de 500 GB fiecare si tot mi se pare ca am f putin pt motorul de cautare.
    Tu ai acelasi server atat pt Yoozila.ro cat si pt .com. Macar ai server dedicat sau ai doar un cont shared de hosting? Cu asa ceva nu o sa ajungi nici la 0,1% din ceea ce iti propui.
    Vad ca in continuare nu iti merg siteurile, ce s-a intamplat?

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Sunt gazduiti la mediatemple, mai multe site-uri gazduite acolo vad ca sunt down (inclusiv mediatemple.com).

Cu sistemul de virtualizare de la mediatemple poti scala mai usor decat cu 1-2 servere.

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    44
    Posturi
    378
    Putere Rep
    37

Implicit

Imi cer anticipat scuze pentru ca imi voi exprima opinia foarte clar

Am dat si eu de yoozila azi cand mi-au venit niste vizite din el ... ce sa zic ... motor de cautare 100% romanesc ne trebuia noua (ne facem de rahat pe afara ) ?

2 cautari in Yoozila si Google si m-am lamurit instant.
    Eu vad strategia simpla ... copiem niste rezultate de la Google si facem bani cu PPC.

Imi pare rau dar asemena proiecte din punctul meu de vedere NU SE SUSTIN. Stau si ma intreb totusi daca voua nu va e jena chiar deloc sa veniti cu abureli d-astea ieftine.

In rest numai succese va doresc
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Dever Vezi Post
    Eu vad strategia simpla ... copiem niste rezultate de la Google si facem bani cu PPC.
    pai si la ce altceva va asteptati?
    odata ce google a inceput sa monopolizeze piata, chiar credeti ca Yahoo si Microsoft nu au investit bani, tehnologie si know-how pentru a mai redresa cota de piata?
    daca ei nu au reusit, cu toate resursele de care dispun, chiar va inchipuiti ca vin unii si ii dau la o parte?
    stiu, o sa spuneti, si google a facut asa, dar inainte de a spune asta, cititi cate ceva despre google si ascensiunea lor.
    multi nu vad decat partea de imbogatire peste masura , in timp scurt, a lui Larry Page si Sergey Brin, dar nu vad esentialul: ei au avut cunostintele necesare crearii unui algoritm foarte complex, cunostinte dobandite nu la ASE ci la Stanford
    de atunci, manati de dorinta de imbogatire rapida, o gramada de alte startupuri s-au lansat, uneori cu bugete decente, insa nimeni nu a reusit sa ia un procent semnificativ din cota de piata (mai putin pe piata asiatica, asta e alta discutie).

deci, daca vrei ca google sa arate altfel, folositi unelte de genul http://www.customizegoogle.com/.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Atata timp cat vor veni cu ceva in plus, daca vor convinge vizitatorii sa revina, nu vad care e problema. Nu sunt nici primii, nici ultimii care se folosesc de api-uri google.

Trimiteti-mi vizitatori care fac conversii si eu platesc pentru ei, nu ma intereseaza ce e inside.

Pagina 6 din 12 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Baluba - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th January 2009, 20:59
  2. Nameseek.Eu --- Motor cautare romanesc!
    De cipcip în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 10th July 2008, 01:04
  3. Cel mai bun motor de cautare romanesc
    De radupaco în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th May 2008, 09:19
  4. Un nou motor de cautare romanesc
    De aricius2000 în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2006, 02:15
  5. dodo.ro - Motor de cautare romanesc