Eu cred ca este momentul oportun pentru proiecte de acest gen in .ro, in sensul ca vor prinde aderenta. Cate sunt in stare sa supravietuiasca, asta e alta mancare de peste.
Nu e vorba de curaj, ci de strategie.
Eu cred ca este momentul oportun pentru proiecte de acest gen in .ro, in sensul ca vor prinde aderenta. Cate sunt in stare sa supravietuiasca, asta e alta mancare de peste.
Nu e vorba de curaj, ci de strategie.
Doamne, cata prostime pe net....
O gramada de siteuri care lauda aparitia noului "motor de cautare 100% romanesc"... Fie sunt articole platite, fie cei ce scriu nu au o treaba cu Internetul si au ramas in pana de articole...
Inca ma amuz cand citesc:
Yoozila este cel mai nou motor de cautare 100% romanesc care se straduieste foarte tare sa ajunga pe primele pozitii si daca se poate sa il intreaca pe Google RomaniaYoozila, reprezinta o extindere a directorului web care pana in prezent a indexat nu mai putin de 6.987.941.896 si numarul lor creste in fiecare secunda.....Yoozila, concurenţa românească pentru Yahoo! şi Google
din pacate multi pun botul...
Yoozila, concurenţa românească pentru Yahoo! şi Google
suna penibil![]()
![]()
Netul,eu cred ca habar nu au ce scriu .
Ideea este ca acest motor, chiar "is and feels like a Google clone".
Cica au 6 miliarde de pagini indexate. Au trebuit 5000 de servere probabil si nu stiu cate sute de oameni ca sa ajunga Google la cifra aia, si ei au facut-o intr-o luna ?
Come on. Putina modestie nu ar strica.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Este un exemplu perfect pentru ceea ce am spus. Crezi ca va scrie in vreun articol chestia asta ? Ca baietii astia ori sunt mult mai destepti decat aia de la Google, ori au investit milioane de euro in servere si oameni, ori ca iau rezultatele Google ? Care varianta e cea reala ?!
Omul a venit aici sa-si faca reclama, nu sa raspunda la intrebari tehnice. Ghinionul lui ca a dat peste cunoscatori in domeniu (unii care chiar au "motorase" de cautare proprii) si care stiu cu ce se mananca...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)