Pagina 7 din 13 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 125

Subiect: Yoozila - Un nou motor de cautare romanesc!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de hutzu Vezi Post
    Mesaj pentru Cristian Mezei - Daca vrei ca Seopedia sa ajunga o comunitate de profesionisti, iar parerile si comentarile sa fie unele facute de catre oamenii care activeaza in acest domeniu si care o anumita cunostinta/baza in spate, va trebuii sa "filtrezi" cea ce este acuma pe Seopedia.
    Este o comunitate libera. Fiecare are propria opinie. Nimeni nu a trecut pragul regulamentului.

Daca vreti doar sa fiti laudati, si nu acceptati scepticism, duceti-va la Adevarul. Ca oricum Adevarul si orice alt ziar nu va publica niciodata "adevarul".

Ziarele sunt facute sa vanda. In SeoPedia noi nu vindem nimic. Noi doar ne dam cu parerea. Subiectiv.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Da, cum ma asteptam!
    Iar userul "Netul" daca o sa auda ca serverele au la baza medii de stocare (hard-diskuri) la 15.000rpm RAID o sa zica ca nu conteaza el tot mai bun si tare e ca are acasa un "server" cu 3 harduri de 500G "conectat la dial-up", ca cel mai peformat datacenter de la noi are "dial-up" pe langa un datacenter din state.
    Nu am zis nicaieri ca am "acasa" serverul, si cu siguranta nu e conectat la diap up.. nu inteleg de ce faci misto in loc sa raspunzi la intrebarile puse.

Repet a 20-a oara... nu folosim API, nu ne folosim de Google. Voi citit printre cuvinte?...
    Si atunci de ce 95% din cautarile de pe Yoozila sunt identice cu cele oferite de Google?

Mesaj pentru Cristian Mezei - Daca vrei ca Seopedia sa ajunga o comunitate de profesionisti, iar parerile si comentarile sa fie unele facute de catre oamenii care activeaza in acest domeniu si care o anumita cunostinta/baza in spate, va trebuii sa "filtrezi" cea ce este acuma pe Seopedia. Nu fac nici o remarca la vreun user de pe acest forum!
    Ai gresit enorm cand ai postat aici despre motorul tau de cautare "100% romanesc", pentru ca pe aici sunt vreo cativa useri care stiu cu se mananca acest lucru, unii dintre noi am studiat f mult acest domeniu si am incercat sa facem de la zero un motor de cautare.
    Si ca sa fac o paranteza, am terminat Lic. de Informatica si Fac. de Automatica si Calculatoare, unde am ales ca tema de licenta ceva legat de "baze de date - motor de cautare".
    Si chiar de ceva timp lucrez la un algoritm propriu de cautare, spre deosebire de altii care iau un API si o baza de date si schimba doar un design....

P.S.
    Staff-ul Yoozila nu va mai face declaratii pe acest forum din cauza comenatriilor care au loc in acest Topic, acestea putand sa pericliteze imaginea companiei si imaginea mea.
    Am vrut sa verific pe ROTLD cine e proprietarul www. yoozila. ro si nu nu imi afiseaza decat ca e inregistrat.... Dupa cum stii, doar domeniile inregistrate de o firma apar cu detalii in rotld, iar daca se afiseaza doar niste informatii sumare (cum e cazul la tine) inseamna ca domeniul e inregistrat pe persoana fizica....
    Ultima modificare făcută de Netul; 10th July 2008 la 00:17.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Staff-ul Yoozila nu va mai face declaratii pe acest forum din cauza comenatriilor care au loc in acest Topic, acestea putand sa pericliteze imaginea companiei si imaginea mea.
    Parerea mea e ca topicul a ajuns cum a ajuns deoarece nu a fost intretinut de cine trebuia. Aveam nevoie de un om care stia exact ce face yoozila (programator) si care nu conducea discutia intr-un mod comercial (vrand exclusiv laude). Pentru asta sunt realitatea, hit, adevarul. Ba e consultat google, ba nu se foloseste API, ba apar aceleasi rezultate. Chiar imi doream opinia cuiva din "Staff-ul Yoozila" care nu este atat de ingrijorat de imagine si care putea raspunde la intrebari.

Bine ca am ajuns sa masuram serverele, investitiile si nu esentialul
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu sunt libere, sunt in curs de achizitionare doar ca dureaza mai mult din cauza ca trebuie aplicate anumite legi ale copyright-ului.
    inca mai zambesc la afirmatia de mai sus.
    Citat Postat în original de AUTOTRAFIC Vezi Post
    nu cred poate iau acum un .net
    cineva, care probabil n-a stiut ca dureaza mai mult, din cauza unor legi a luat y oo zila .net deja.
    [update].org e luat si el.

Faptul ca echipa celebrului deja motor de cautare nu va mai comenta aici este intr-adevar o pierdere.
    ar fi fost interesant, dupa cum spunea cineva, sa vina cineva care chiar stie ce intampla acolo, si sa ne dea informatii adevarate, nu PR ieftin.

Sa punem acest thread la pastrare si sa revenim in 2-3 ani.
    daca va mai exista celebrul motor de cautare, toata lumea va fi multumita.
    Ultima modificare făcută de Daniel; 10th July 2008 la 15:02.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Hutzule, spui ca aici ai fost doar atacat si, vezi doamne, nu ai fost primit cum trebuie... Ok, de acord cu tine, si stii ce? Si eu mi-am luat-o 'n barba pe un subiect asemanator si chiar si prietenul Netul, fiecare la vremea noastra.

In momentul cand vii pe o comunitate publica si deschisa si lansezi ceva - in cazul tau un SE RO - astepta-te sa fii pus la zid cu intrebari, scepticism, neincredere in proportie de 90% ... De abia restul de 10% pot fi laude sau in cel mai bun caz indiferenta.

Vii, prezinti ceva, iti iei intr-o masura destul de buna si laude si castane insa acestea din urma nu iti plac.

Prezinta-ne te rog un membru din staff-ul de programatori care sa ne lamureasca... Se pare ca aproape toti suntem niste mici neandertali care nu intelegem si aruncam cu pietre foarte usor... Lamureste-ne tu... daca vrei, evident.

PS
    Revin cu intrebarea mea:
    Cum este posibil ca la "cautare pe pagini romanesti" pe termenul laptop de exemplu sa afisati mai multe rezultate decat Google?

Aici nu vorbesc de relevanta sau altceva, doar de cantitatea de rezultate... Astept (in continuare) un raspuns pertinent...

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Raman neutru la discutie pentru ca nu ma pricep, dar vreau sa iti zic ca link-ul de "Publicitate" din josul paginii nu merge.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de miealex Vezi Post
    Corect, Netul. Nu poate fi considerat motor de cautare NOU fara algoritm, db si crawler proprii.

Din nou corect. Asa am facut si eu, dar nu ma bat cu pumnul in piept ca ...

Daca insa are algoritm, db si crawler proprii, atunci jos palaria. E f tare. Designul imi place si el
    am ramas cam in urma cu paginile

In orice caz, nota 10 pentru curaj!
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 10th July 2008 la 23:58.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Am eu super motor de cautare, dar dupa o saptamana spiderul face o baza de date de tre multe servere ca sa-l tina in picioare. desi 60 de mega insemana undeva la 60 de milioane de siteuri parca oricum netu e mare, si spiderul de neoprit. Oricum sta pe un cd aruncat dumnezeu stie pe unde.

Lasand asta deoparte, yozila asta al vostru, bun sau rau, copiat sau necopiat, nu-mi da nici un rezutat... functioneaza?

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

aaaa si de ce nu rozila.ro sau rozilla.ro ca-s libere si sunau mai romanesti.

sau ceva original

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

index : 6.989.304.777 pagini web
    dar nu imi da nici un rezultat, orice as cauta...
    Foarte tare....

Pagina 7 din 13 PrimulPrimul ... 56789 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Baluba - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th January 2009, 20:59
  2. Nameseek.Eu --- Motor cautare romanesc!
    De cipcip în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 10th July 2008, 01:04
  3. Cel mai bun motor de cautare romanesc
    De radupaco în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th May 2008, 09:19
  4. Un nou motor de cautare romanesc
    De aricius2000 în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2006, 02:15
  5. dodo.ro - Motor de cautare romanesc