Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Tom aici inclin sa te contrazic. Algoritmii goolgle sunt facuti de oameni. Si atata vreme cat sunt facuti de oameni, intotdeauna se vor gasi alti oameni care sa incerce si bineinteles, sa reuseasca sa ii manipuleze. Poate numai daca vreodata vor decide sa inchida pravalia, dar chiar si atunci, vor aparea altii care ii vor lua locul (vezi alianta bing yahoo, care in viitorul apropiat s-ar putea sa ia o felie zdravana din cota de piata a google) Intr-adevar, probabil nu vor aparea prea curand "facultati" de SEO, pentru ca pana la urma SEO nu e o stiinta exacta.
Discutia e lunga si ca de obicei merita un alt topic.

AM 2 mail-uri de la Google, pentru "link-uri ne-naturale", si urmeaza un mare ban pentru 2 site-uri, la care lucred de cateva luni. A meritat munca de seo? NU, banii investiti? NU, timpul pierdut ? NU.
Poti sa obtiii linkuri naturale? DA, dar extrem de putine, si in ani de zile.

O sa-mi scoata site-urile din cautari. Pot sa fac ceva? NU

Seo e o tehnica NE-agreeata de google si face modificari constante pentru a obitine un altgoritm care sa evalueze cat mai bine valoarea unui site. 1-2 ani si eu cred ca e gata cu SEO.

E corect si moral sa faci SEO, eu cred ca NU. Iar daca nu e corect sa "influentezi" rezultatele si sa obtii "profit" facand acst lucru, implicit o sa faca tot posibilul sa fie interezis.

In piata de SEO, sigurul care pierde e GOOGLE, si castiga clientul si cel care face seo. Ce parere crezi ca are google despre asta?