Rezultate 1 la 10 din 49

Subiect: Link-uri naturale vs. link-uri generate - discutii despre principii

Afișare hibrid

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Noi ar trebui sa ne ocupam de siteuri, continut si restul sa ramana la aprecierea vizitatorilor, fara ca backlinkurile sa conteze atat de mult sau aproape deloc dar pentru asta +1 trebuie sa fie aproape imposibil de manipulat. Eu asa prevad noul ranking, poate sunt luat de val dar altfel nu stiu de ce ar fi +1 util. Suna a apocalipsa a link buildingului.

Ma gandeam, un seo bazat pe backlinkuri exclude "votul" majoritatii vizitatorilor siteului. Cati dintre cei ce frecventeaza si le place siteul tau, sa zicem de retete au conturi pe forumuri gastronomice? sau cati au propriul blog ca sa posteze pagina ta?
    Seo pe baza de backlinkuri se adreseaza in special webmasterilor care au unde posta un link. Restul, majoritatea da un "like" un "+1" aici am vrut sa ajung. Doar asa se poate ajunge la mase. Majoritatea comunica, trimit linkul pe mail, messenger, Facebook, Twitter nu posteaza pe blogul personal, forumuri.
    Daca s-ar merge pe +1 teoretic ar creste calitatea siteurilor, lumea ar incerca sa ofere continut cat mai atragator sa primeasca voturi, s-ar reorienta. Chiar si pentru cei mari, bugetele ar fi directionate spre continut.
    Trecerea de la pozitionare pe backlinkuri la cea pe +1 nu cred sa se faca dintr-o data dar treptat e posibil, un fel de tranzitie.
    Poate un pic avantat ce zic la ora actuala dar nu e exclus, lumea se schimba in permanenta.

Concluzia e ca pozitionarea actuala bazata in proportie covarsitoare pe backlinkuri e ca un sondaj facut pe un esantion nereprezentativ, cei ce nu detin bloguri personale, siteuri sunt exclusi, majoritatea zic eu.
    Ultima modificare făcută de 100R; 1st December 2011 la 16:02.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Upgrade forum + Discutii despre viitor - Aug. 2010.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 197
    Ultimul Post: 25th January 2017, 08:44
  2. Discutii si pareri despre WebsiteOutlook
    De George Ginghina în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th December 2010, 00:18
  3. Discutii despre spam
    De Krumel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 10th October 2010, 17:10
  4. discutii link exchange
    De voidcode în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st April 2008, 11:40
  5. DirectoriesForum.com - Discutii despre web directories!
    De Razvanel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th August 2006, 18:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •