@ Krumel, discutia de moral si corect, o facem separat cu exemple.
Eu sincer, nu stiu pentru ce imi iau penalizare. Au trecut 2 saptamani, astept sa dispara site-ul. Ce linkuri am? De toate! Cumparate? sub 10%. Puse de noi, 80%. Puse de clienti, 10%. Care sunt ne-naturale?
Eu incerca sa caut o solutie pentru viitor. Poti spune ca ai facut seo " cu cap", dar repet, daca eu iti fac raport, cu exemple, cum poti demonstra ca sunt naturale? ei cer: sa le scoti, tu ne-stiind pe care:) Daca le scoti, le spui defapt ca aveau dreptate. Daca nu ai control, trebuie sa le spui, asta inseamna ca tu stii "seo" si tot nu e bine. E lose-lose.
Le-am pus "fara cap"? Se poate. dar vb de 100-150 de linkuri pe luna!!!! Vb de .com? Sunt cate 3000 de root lunar, fara nici o problema! E clar ca nu e "detectare automata" ci e "raport". O sa ajungem sa ne raportam reciproc concurenta, iar fiecare trebuie sa-si dovedeasca "nevinovatia".
"interzis abuz" suna mai bine, dar tot "interzis" pe regulile lor inseamna.
Nu cred ca vrea cineva sa "suporte" un ban pt un proiect. Poti construi ceva fara seo in 2011? NU. Cu seo iti asumi un risc sa muncesti degeaba. Cum facem sa nu avem acest risc?