Eu m-am mutat recent pe un server dedicat de la hostway.ro am prins promotie la 99e/luna oferta valabila pana pe 15 iunie, si toarce binede 2 saptamani n-am probleme sper sa fie asa si in viitor.
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Eu m-am mutat recent pe un server dedicat de la hostway.ro am prins promotie la 99e/luna oferta valabila pana pe 15 iunie, si toarce binede 2 saptamani n-am probleme sper sa fie asa si in viitor.
.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nici eu nu am probleme cu mxhost, de cand m-am mutat la ei nu mi-a picat nici macar 1 data site-urile...
Un tool free este Free Website Uptime Monitoring - Uptime Robot ... sper sa va fie folositor si voua.
A la nea Krumel, timp de citire 15 minute: monitorizare hosting.
Dupa atatia ani nu pot spune care e cel mai bun serviciu, motiv pentru care folosesc in mod curent 4-8 servicii gratuite si/sau platite.
Adica nu e mare lucru sa faci cont la fiecare pentru a vedea care e mai sensibil.
Uneori poti avea alerte false, alteori e picat si nu stie ca a picat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
mersi lovelife ca ai pomenit de spatiul.ro, nu stiam de ei si vad ca au niste oferte bune la reseller. as fi trecut la mxhost, insa daca nu are trafic necontorizat, nu ma bagstiu cum sta treaba cu traficul asta, insa prefer sa il am "nelimitat" decat sa ma uit in fiecare zi cat mi-a mai ramas.
Eu am folosit Spatiul.ro timp de 2 ani si a fost totul ok, preturi ok pentru mine, si suport / calitate excelent.
Momentan am ajuns la Zooku.ro (ex Myhost.ro) pentru ca pachetele lor mi se potrivesc site-urilor mele. Iti recomand si tie cu caldura Zooku.ro
Suport / calitate / preturi = excelente.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Si eu am gazduire de la Mxhost de aproape doi ani si pot spune ca sunt multumit. De cateva zile insa site-urile mele functioneaza cu intreruperi dese, asa cum au semnalat si colegii de mai sus. Am trimis un ticket de asistenta tehnica si mi-au raspuns ca era o problema de la ei. Sper sa nu-si faca un obicei din asta pentru ca au o reputatie ok.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)