Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Host platit vs host gazduit gratis pt Blog

twainiack este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th March 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit Host platit vs host gazduit gratis pt Blog

Salutare, am nevoie de un simplu sfat.

Am ineput un blog pe care scriu foarte rar, si nu cred ca merita sa mai platesc hostul. As vrea sa il hostez chiar pe wordpress.com, am observat ca se poate gen userblog.wordpress.com insa vreau sa folosesc domeniul meu.

Intrebarile mele sunt:
    1. ce script sa pun ca sa nu mi se indexeze de doua ori ? As vrea sa fie indexat doar domeniu.com fara userblog.wordpress.com
    (optional, dar cred ca nu pot sa iau in calcul varianta hostului gratis de la Godaddy care imi pune reclama in partea de sus, mi-a fost dat o data cu domeniul)

2. daca stiti ce limitari o sa am din experienta voastra la folosirea hostului wordpress fata de host platit ?
    Ultima modificare făcută de twainiack; 25th June 2009 la 16:04.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Cred ca ar trebui sa importi baza de date de pe user.wordpress.com si sa o postezi pe noul site. Dupa asta stergi contul de pe wordpress.com sau faci un redirect 301 catre domeniu.com Am incercat si eu ceva cu un user.wordpress.com si nu am fost multumit de rezultate. Din cate imi aduc aminte are limitari de genul: nu poti adauga pluginuri, linkuri in footer catre wordpress etc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th March 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

da-mi voie sa adaug cateva detalii sa fiu inteles.

Initial am folosit host platit cu domeniu platit.
    Acum vreau sa renunt la host platit (nu si la domeniu platit) iar websitul chiar daca e hostat la userblog.wordpress.com, sa fie indexat (si accesibil) doar domeniu.com
    - daca este posibil - LE acum mi-am dat seama ca nu prea am cum sa uploadez scriptul asta pe Wordpress, dar totusi.. ?
    Ultima modificare făcută de twainiack; 25th June 2009 la 16:09.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Nu inteleg... daca ai un domeniu cumparat nu il poti hosta pe wordpress.com (eu asta inteleg ca ai vrea sa faci). Poti face un cont pe wordpress.com si sa importi dupa creere baza de date a primului blog. In felul acesta muti continutul site-ului insa site-ul nu se va mai numi domeniu.com ci domeniu.wordpress.com
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th March 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

hostare propriu zisa stiu ca nu se poate face insa ma refeream la anumite tehnici care am vazut ca se practica. Din cunosintele mele se poate folosi un frame sau wrapper unde apare in URI doar domeniu.com, nu stiu alte tehnici, insa avand in vedere ca nu scriu zilnic nu merita sa platesc host.

Ar mai ramane varianta Godaddy de unde am domeniul, cu host gratuit, insa imi apare o bara cu publicitate in zona de sus. Chiar o sa incerc sa instalez acolo, si o sa va anunt daca vreti sa stiti.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    38

Implicit

@twainiack: de ce nu folosesti webhosting gratuit care nu iti afiseaza Ad pe pagina?? Sunt o gramada, unul dintre ele e chiar 000webhost.com care ofera MySql, PHP, mail() si spatiu/trafic destul de mare.

Cat priveste domeniul tau redirectat catre un cont wordpress, se poate si la o cautare pe google am dat peste asta. Poate te ajuta si iti raspunde la intrebari.

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    43
    Posturi
    224
    Putere Rep
    32

Implicit

http://www.000webhost.com/ au si hosting gratuit
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

dorikut este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd December 2010
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

I.Din cate am înteles eu tu vrei să îțî transferi blogul, cu tot cu domeniu, de pe o platforma de gazduire independenta pe wordpress.com.

Procedura, în acest caz, prevede urmărirea unei succesiuni de pași:
    1. Crearea unui blog cu adresa de forma nume.wordpress.com
    2. Exportarea conținutului de pe vechiul host
    3. Importarea acestuia pe blogul abia creat
    4. Anexarea domeniului userului de wordpress (aici cred că se percepe o taxă de 12$/an - vezi mai multe informatii in meniul Setări-> Domenii)
    5. Definirea numelui de domeniu ca adresa de baza a forumului (pentru ca nume.wordpress.com să redirecteze către numele de domeniu dacă cineva încearcă să acceseze blogul prin intermediul subdomeniului oferit de WordPress).

II. În ceea ce privește limitările aduse de folosirea WordPress.com voi incerca să le amintesc pe cele mai deranjante:
    1. Nu poți folosi pluginuri
    2. Nu poți modifica/adauga teme
    3. Nu poti afișa reclame de tip AdSense
    4. Chiar și cea mai mică/insesizabilă inclalcare a termenilor de furnizare a serviciilor duce la suspendarea ireversibilă a contului

Succes!
    Ultima modificare făcută de dorikut; 23rd December 2010 la 21:39. Motiv: nu citisem si a 2a intrebare asa ca a trebuit sa fac adaugiri

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

Implicit

Dorikut ... postul respectiv era din Iunie 2009
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme cu host-ul?
    De big în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th November 2007, 14:00
  2. Trafic: platit sau gratis?
    De dojo în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st March 2007, 21:39
  3. Director pentru site-uri cu host gratis...
    De Kordell în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd July 2006, 11:24
  4. My Blog Host
    De necenzurat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th April 2006, 16:56
  5. Caut Host
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd March 2006, 15:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •