Citeste-ti postul si calcuelaza cate greseli ai. Categoria "analfabet" este una prea buna pentru tine.
tlh.ro
hostvision.ro
megahost.ro
mxhost.ro
hostdomain.ro
xservers.ro
rohost.com
speedhost.ro
romarg.ro
despregazduire.ro
experthost.ro
alt host
powerhost.ro
zooku.ro
krond.org
claus.ro
smart-hosting.ro
hostx.ro
aciphosting.ro
newhost.ro
redhost.ro
abonet.ro
webfactor.ro
ename.ro
gazduire.ro
simpliq.ro
hostway.ro
ready2web.ro
Citeste-ti postul si calcuelaza cate greseli ai. Categoria "analfabet" este una prea buna pentru tine.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
vezi ca ai gresit si tu)
recomand SPATIU.RO - in + super preturi la domeniile .RO
Adevarul ca au o calitate super, un amic de al meu a ramas fara site, cica li sa ars un server, si nu aveau nici back-up nimic, si au mutat pe un alt server abia dupa vreo 4 zile, timp in care site-ul a fost offline. Daca clientul nu avea back-up actualizat intamplator ce facea pierdea tot, pentru ca ei au back-uplul pe acelasi server?
Ei au avut ceva succes datorita confuziei care se face cu spatiul.ro, firma cu oameni profesionisti, din punctul meu de vedere sunt doar mici profitori, de exemplu amicul meu a fost trimis de mine la spatiul.ro si din neatentie de scriere a ajuns la spatiu.ro (fara "l") asa ca eu recomand sa fugiti de ei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Folosesc shared hosting cat si un dedicat de la hostway, iar ca uptime, viteza, suport nu am mai gasit in Ro. Ii recomand cu cea mai mare placere.
Eu folosesc hostico cam de 2 ani si sunt foarte multumit,au suport bun,m-au ajutat tot timpul cand am intalnit vreo problema.
Intamplator sau nu, in ultima vreme am tot mai multe probleme cu cei de la mxhost. Site-urile sunt down de 2 3 ori pe zi... nu primesc nici un fel de aviz atunci cand se intampla aceste lucruri...
Va rog sa imi spuneti ce as putea face in acest caz, exista "ceva" ce te apara in aceste situatii .. sau cel mai sfant sa schimbi firma de hosting ?!
Mai mult decat un coleg de forum, vezi si de ce: cu hosting.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)