Deranjeaza cu ceva pe Google faptul ca am doua domenii pe un webhost?
Deranjeaza cu ceva pe Google faptul ca am doua domenii pe un webhost?
Asta ar insemna ca fiecare domeniu inregistrat, sa aibe IP dedicat. Imposibil. Deja IP-urile IPV4 sunt pe duca si cred ca din 2011 se va trece usurel la IPv6.
Gandeste-te ca pe un server sunt multe domenii pe acelasi IP (shared IP), problema fiind in cazul in care IP-ul respectiv este considerat ca fiind 'bad'.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Pai e o problema .. in Webmaster Tools imi arata 104 linkuri 404 si de ce..hai sa iti explic
am 2 domenii cum am zis pe host
onsky.ro si autoset.ro , astea 104 linkurir 404 de pe onsky.ro sunt de genu onsky.ro/autoset.ro/linkul-de-la-autoset-ro care e normal sa nu existe ..
Imi afecteaza SEO-ul asta?
Care e domeniul principal ?
In cel mai rau caz iti poate aparea autoset.onsky.ro/linkul-de-la-autoset-ro, autoset fiind vazut ca si subdomeniu al domeniului root (onsky.ro).
La domeniile shared se poate face un redirect 301 din cpanel, de la "subdomeniu" la domeniul addon. De ex., de la autoset.onsky.ro/linkul-de-la-autoset-ro la autoset.ro/linkul-de-la-autoset-ro
Ultima modificare făcută de Nichita; 29th December 2010 la 17:33.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Domeniul principal e onsky.ro iar un folder in root autoset.ro e domeniul autoset.ro , siteurile cu eroare sunt de genu onsky.ro/autoset.ro/link
Foloseste asta in robots.txt al onsky.ro
Dupa ce blochezi folderul, du-te in webmaster tools si la crawl access, da-i remove folderului autoset.ro. In 24 de ore ar trebui sa iti elimine din index orice referire la onsky.ro/autoset.ro/linkurile-cu-probleme (acum indexate - Google).Cod:User-agent: * Allow: / Disallow: /autoset.ro/
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ms mult Nichita,am facut cum ai zis tu , astept sa vad rezultatele
Stima,
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)